خب این خوبه که فاکتور را زود صادر میکنن , بهتر از اینه که حولحولکی 1 روز قبل صادر بشه
برای تغییر ایمیل یا باید تماس بگیری یا مراجعه کنی به نمایندگی البته شاید از طریق پشتیبانی آنلاین هم امکان پذیر باشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب این خوبه که فاکتور را زود صادر میکنن , بهتر از اینه که حولحولکی 1 روز قبل صادر بشه
برای تغییر ایمیل یا باید تماس بگیری یا مراجعه کنی به نمایندگی البته شاید از طریق پشتیبانی آنلاین هم امکان پذیر باشه
بله. وقتی که فولدر temp مرورگرتون خالی هست و 20 تا سایت پر از عکس رو وارد میشید مشخصه 100 مگ پر میکنه اما همین سایتها و صفحات رو با temp پر برید میبینید که شاید 30-40 مگ هم دانلود ندارید.
خب شما دوست دارید گوگل ارث ببینید بازی آنلاین کنید فیلم و موزیک بگیرید اون دیگه قضیه اش فرق میکنه. اولا من که اهل بازی نیستم و اگر بخوام استفاده ای مثل گوگل ارث ببرم یا فایل حجیمی دانلود کنم ترجیح میدم 1 به بعد انجامش بدم یا وقتی که حس کنم پهنای باندم آخر دوره داره اضافه میاد.
شما خودتو نبین. الان دایی من چندین سال ازم بزرگتره . اهل اینترنت و این جور چیزام هست ولی جالبه بدونید از پهنای باند 12 گیگی یه ساله اش که الان 7 ماهش گذشته هنوز 2 گیگ هم مصرف نکرده! یعنی نتونسته و چیزی نداشته که بگیره. شما نباید خودتون رو با بقیه مقایسه کنید.
یعنی چی؟ یعنی یه صفحه 1 مگی توی دیال آپ توی adsl پنج مگ دانلود میشه؟ چه فرقی میکنه.
تنها فرقش اینه که شما وقتی اینترنت پرسرعت داری وسوسه میشی باهاش هی دانلود کنی . اگر بتونی این هوستو کنترل کنی و به ساعت 1 به بعد منتقلش کنی همه چی حله.
متاسفانه بعید میدونم بدردم بخوره. چون usb مادربوردم ورژن 1.1 هست.
مادربورد و CPU ت چيه؟؟
تو يه سري از مادربردهاي سازگار با پنتيوم 4 يادمه كه تو بايوس اين امكان رو ميداد USB 1 رو به USB 2 تبديل كني.
منم خودمو با کسی مقایسه نکردم که اگرم کرده باشم فکر نمیکنم کار اشتباهی باشه!!
گفتم استفاده ی من طوریه که اگه adsl نا محدود داشتم هر روز بالای 1 گیگ دانلود میکردم
همین شبها که از ترافیک رایگان استفاده میکنم، بیشتر از 300 مگابایت طی 2-3 ساعت میگیرم.
adsl رو هم گرفتم برا اینکه نگران سرعت و هزینه تلفن نباشم، اگه بخوام اینطوری که الان هست، محافظه کاری کنم که یه وقت 5 گیگابایتم تموم نشه که خیلی ستمه!!!
همین روزا باید برم درخواست تغییر سرویس بدم و نا محدود بگیرم!
فاکتور 27 چیه؟
من فقط یه پیش فاکتور دارم
فکر نکنم چون همچین گزینه ای توی بایوسش نیست.
در مورد کارت هم باید بگم فعلا لنگ کپی جوازم.
منظورم فاکتور ماه بعد
که 27 هست![]()
یه کارتهایی هستند که رو PCI مادریرد نصب میشه سه جهار تا ورودی USB2 داره ....اونا بدردت نمیخوره؟؟؟
من از شما هم قانع ترم...همین 128 عالیه.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)