سلام.
من ماهی حدود ۵-۶ گیگ دانلود دارم الان مخابرات ۵۱۲ دارم زیاد راضی نیستم..با کدوم شرکت قرارداد ببندم بهتره ؟
سلام.
من ماهی حدود ۵-۶ گیگ دانلود دارم الان مخابرات ۵۱۲ دارم زیاد راضی نیستم..با کدوم شرکت قرارداد ببندم بهتره ؟
من دو سال هستش که دارم اگر پینگ افتضاح و سرعت پایین و قطعی و چیلترینگ شدید خارج از عرف میخواهید تشریف بیارید داتک!!!
اگر اینقدر بده چرا ۲ سال باهاش هستی ؟!!
چون منطقه ما افتضاح هستش مخابرات که بجای 1 به 8 واسه ما 1به 10 هستش شرکت های دیگه مثلا خوب هم همه میگن باید یکماهی بری تو لیست ایا ساپورت بشه یا نه و اخیرا هم اسیا تک گفت حد اقل 3 هفته باید صبر کنی. کلا پورت های اینجا محدود هستش اما شک نکنید بعد از عید عوض می کنم.
سلام اینترنت میخواین فقط شرکت ویژن داده گستر پارسیان دفترشون هم تو شهرک اکباتانه ... من خودم نزدیک به 3 ساله که مشتریش هستم خیلی راضی بودم...هم سرویس ا د اس ال داره هم وایرلس...من که خیلی خیلی راضیم..پورت هاشون تا 6 مگ بازه من تا الان 15 نفر رو بهشون معرفی کردم همشون راضی بودن انصافا...دستشون درد نکنه...مدیرعامل شرکت همیشه بفکر مشتریاشه..جوری که حتی شماره موبایل خودش رو هم در اختیار مشتریاش گذاشته و به همشون هم جواب میده...دستش درد نکنه خدا خیرش بده انشاالله
128 و 512 مخابرات هردو 70 KB دانلودشونه!![]()
دوستان من مبین نت دارم
میخوام بیام مخابرات
به نظرتون چند روز طول میکشه این سویچ کردن؟
سلام دوستان لطفا درباره اینترنت عیدی مخابرات صحبت کنید ...شرایطش چه طوریه؟؟؟چقدر هزینه داره ؟؟سرعتش؟؟؟
سلام
سرویس های 6ماهه و 1ساله داره
تنوع خیلی زیادی داره.باید لیستشو از مخابرات بگیری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)