یک بررسی کردم و دیدم هزینه انژکتوری کردن موتور 350 نزدیک به 10 میلیون هست....
یک بررسی کردم و دیدم هزینه انژکتوری کردن موتور 350 نزدیک به 10 میلیون هست....
دوستان سلام من یه مشکلی با نوا دارم.حس میکنم لاستیک هام زود لبش خورده میشه.فرمونم نمیکشه و میزون فرمون هم بردم مشکل نداشت.جلوبندی ساز هم میگه عادیه چون اینا چون دور فرمونشون زیاده و لاستیک ها سر پیچ ها کج میشه معمولا زودتر از ماشینای دیگه لبه لاستیکشون خرده میشه.نظرتون چیه؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن عرض ادب و احترام خدمت شما کاربر فعال
ببخشید قربان شما چطور بررسی کردید که هزینه انژکتوری کردن موتور 350 نزدیک به 10 میلیون هست ؟
ببخشید ممکن هست لیست فاکتور بررسی هزینه های قطعات که بررسی کردید توضیح دهید و بنویسید ؟
قربان چه قطعاتی را بررسی کردید؟
نام قطعات که بررسی کردید و نحوه بکار بردن و نصب این قطعات بر روی موتور 350 را ممکن هست برای ما توضح دهید و بنویسید ؟
کیت انژکتور کردنش در سایت های خارجی هست و وقتی قیمت را به تومن تبدیل کنید و هزینه های جانبی رو در نظر بگیری میشه همین حدودا ....
ضمن تشکر از شما کاربر فعال وزحمتکش
شما فرمودید کیت انژکتور کردنش در سایتهای خارجی هست
بنده متوجه منظور حضرتعالی نشدم ؟
در بسیاری از سایتهای خارجی جهت تبلیغات و فروش همچین مواردی که شما فرمودید هست
شما فرمودید که( بررسی کردم )هزینه انژکتوری کردن موتور 350 حدودا 10 میلیون تومان هست
بنده هم از حضرتعالی سوال کردم که شما که بررسی کردید لطف بفرمائید نام قطعات و نحوه نصب این قطعات که بررسی کردید توضیح بفرمائید
کدام سایت را جنابعالی برای هزینه انژکتوری کردن بررسی کردید ؟
و اگر ما از این سایتها همچنین هزینه ای کنیم در ایران به چه صورت ما باید اقدام به نصب این قطعات کنیم ؟
ایا در ایران سیسم انژکتوری کردن این خودرو وجود ندارد ؟ واگر هم وجود ندارد دلیلش را بفرمائیید ؟
حضرتعالی منظور شما از هزینه های جانبی چیست ؟ممکن هست توضیح کامل بفرمائید ؟
بنده درمورد سایتهای خارجی اطلاعاتی ندارم و بلد نیستم بررسی کنم لطف بفرمائید شما که در سایتهای خارجی بررسی کردیدبه صورت کامل با مدرک قطعات و هزینه راه اندازی این سیستم انژکتوری کردن موتور 350 را که هزینه 10 میلیون تومان فرمودید را توضیح بفرمائید تا ما هم یاد بگیریم
با تشکر از شما کاربر فعال
سلام
چه روغنی و با چه مشخصاتی داخل دفرنسیال کادیلاک ایران که کلاچدار هست بریزم ؟
اگه دقیقا معرفی کنید چه مارکی و از کدام شرکت ، بهتره
موتور کادیلاک سویل یعنی 350 الدزمبیل چند لیتر روغن با چه گریدی نیاز داره ؟
فیلتر روغن موتور کادیلاک سویل چه مشخصاتی داره ؟ مثل بیوک هست؟ از فیلتر ایرانی میشه استفاده کرد ؟
وقتی کارتر روغن گیربکس 400 رو باز کردم و روغن تخلیه شد ، چند لیتر روغن اضافه کنم ؟ با استاندارد دکسرون 2 یا 3 ؟
در دیفرنسیال و کارتل موتور و گیربکس را میشه بدون واشر و تنها با چسب ( مثل چسب مزدا) اببندی کرد ؟
یه کادیلاک ایران 2 سال هست که خواب بوده و برای حرکت دادنش من به پاسخ این سئوال ها شدیدا نیازدارم
با سپاس
مشکل شیر سوزنی و لوله ای که قابل اتصال به سیستم سوزن درایر شورلت باشه برطرف شد.
یک شیر سوزنی که با پایه جداگانه روی قوطی قابل نصب هست پیدا کردم و بعد از نصب شیر و لوله، نشت گیر به داخل مدار کولر تزریق شد.
کارهایی برای بهتر شدن کیفیت خنک کنندگی کولر انجام دادم که در ادامه توضیح میدم.
همان طور که در جریان هستید توربین را کیپ جمع کردم قصد دارم قسمتی که جوشکاری شده دوباره تراشکاری بشه و مقدار خلاصی را در نظر بگیرم
همان طور که خودتون در جریان هستید پوسته توربین از دو قسمت تشکیل شده در واقع مثل قابلمه میمونه که درب قابلمه را هرچقدر فشار بدیم به اندازه ای که طراحی شده از اون بیشتر نمیره ،با این تصور توربین را بدون اندازه گیری قبلی جمع کردم
قبلا بطور لنگ و خلاصی یاتاقان زیاد مونتاژ شده بود و حتی لبه های پوسته توربین را خواستن دورکنند مقداری تراش داده اند به خاطر همین(کوتاه شدن طول پوسته) وقتی که مونتاژ کردم یاتاقان سر جایش کیپ شد آمدن این کوتاه شدن را جبران کنند دو پوسته توربین را مقداری دور از هم جوش داده اند این کارشون باعث شده مقدار خلاصی یاتاقان زیاد بشه
امروز داشتم کف توربین را با ا ندازه هایی که در نت بود مقایسه می کردم متوجه موردی شدم قسمتهای که توربین به فلایویل بسته میشه در اثر فشار یا ضربه مقداری انحراف دارن که موجب شده شفت توربین لنگ بزنه اومدن این لنگی را با جوشکاری انتهای شفت درست کنند که موفق نشدن این لنگی حدود 0.75 میلیمتر بود که در همان سایت مقدار مجاز را 0.25 اعلام کرده به خاطر اینکه یاتاقان در اثر لنگی نشکنه حدود 1 الی 1.5 میلیمتر طول توربین را اضافه تر از حد استاندارد در نظر گرفته و جوشکاری کردن که میشه گفت این کارشون جواب داده قصد دارم با ساختن واشر مناسب برای قسمت هایی که توربین به فلایویل نصب می شه این لنگی را اصلاح کنم امیدوارم این کار جواب بده.
Last edited by kcnc; 12-09-2016 at 16:50.
دریچه هوای ورودی کولر و بخاری
هوای خروجی کولر در دمای بالای 45 درجه کارایی چندان مناسبی نداشت، چه با گاز R12 یا R134a
مسئله اصلی ورود هوای بیرون از سمت دریچه ورود هوای خارجی در زیر شبکه جلوی شیشه بود.
با استفاده از مقداری پارچه نیم سوز مسیر و مقدار ورود هوا معلوم شد.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با تغییر دادن وضعیت تنظیم دریچه ها، فرق چندانی وجود نداشت و کلا همیشه هوای داغ وارد مسیر ورودی کولر میشد که مشخصا باعث افت کارایی کولر هست.
شبکه را باز کردم و از نزدیک دریچه بررسی شد. مقدار هوای وارد شده بسیار زیاد بود.
دریچه را باز کردم و متوجه شدم علاوه بر اینکه این دریچه بطور کامل بسته نمیشه، بخاطر فرم طراحی که داره همیشه مقداری هم هوا از کنار این دریچه به سمت مسیر هوای کولر وارد میشه که این بازهم یک معضل به حساب میاد.
تمام بخشها کاملا شستشو داده و خشک شد، و با چسب سلیکون کاملا آب بندی کردم.
با استفاده از یک تکه نوار آب بندی بین در، بخشی که همیشه باز بود و باعث ورود هوا میشد را هم بسته و با چسب آب بندی شد.
قبل از نصب کردن دریچه، لینک اتصال وکیوم به دریچه جدا شد تا با عمل کردن وکیوم، دریچه ثابت باشه.
دوباره با دود آزمایش کردم و فقط مقدار بسیار کمی مکش هوای جزئی وجود داشت که احتمالا بخاطر وجود بخشهایی باید باشه که کاملا چسب نخورده، که اینهم چندان مهم نیست و وجود مقدار کمی جریان هوا برای بو نگرفتن کانال ورودی لازم هست.
برای بخشی از فن زانتیا که سمت راست نصب شده یک قاب درست کردم تا هوایی که به سینی ماشین میخورد به سمت رادیاتور هدایت بشه
تا اینجا به نظر میرسه مقداری در بهتر شدن کارایی کولر تاثیر داشته، اما متوسط دمای هوای محیط هم کمتر شده و به حدود 42 درجه رسیده.
چند کار دیگه هم برای بهتر شدن کارایی کولر میشه انجام داد مثل دودی کردن شیشه ها که بخاطر قوانین چندان قابل اجرا نیست و ترجیح میدهم از پرده های متحرک توری برای پنجره های بغل استفاده کنم تا هر زمان نیاز نبود بردارم بخصوص در شب که دودی بودن دید را کمتر میکنه.
هرچند تابستان تمام شده، اما برای آینده احتمالا برنامه ارتقاء رادیاتور را هم انجام بدم و فعلا دارم در این مورد بررسی و تحقیق میکنم.
![]()
خدمت شما کاربر فعال و زحمتکش خودروهای جنرال موتور (شورلت نوا)عرض ادب داریم
استاد سوالی داریم
شما فرمودید خلاصی یاتاقان زیاد بود ممکن هست توضیح بفرمائیید که کلا یاتاقان توربین چیست ؟و چه کاری انجام میدهد؟
اینکه فرمودید توربین به فلایول را با فشار یا ضربه انحراف دادن منظورتون چیست؟ استاد توضیح بفرمائید؟
مورد بعدی شما فرمودید قصد دارید با ساختن واشر مناسب این مقدار لنگی را اصلاح کنم = استاد ممکنه بفرمائید این روش را بر اساس چه مدرک شما میفرمائید؟
ایا حضرتعالی این روش را طبق گفته جنرال موتور میفرمائید ؟ واگر بله مدرک که گفته شده را ممکن هست قرار دهید ؟
چون شما فرمودید امیدوارم این روش جواب بدهد که این صحبت حضرتعالی منطقی نیست وباید استاندارد گفته جنرال موتور باشد
استدعا دارم جواب سوالات ما را بدهید که از توضیحات ارزشمند شما استاد همه یاد بگیریم
با تشکر از کاربر فعال و زحمتکش استاد KCNC
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)