تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 961 از 1126 اولاول ... 46186191195195795895996096196296396496597110111061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,601 به 9,610 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها سپاس از راهنماییتون
    من توی disk management رفتم گزینه ای برای offline کردن پیدا نکردم ، روی properties هم رفتم بازم پیدا نکردم

دقیقاً روی جائیکه نوشته Disk1 (قسمت پایین سمت چپ مربوط به هارد اکسترنال مورد نظرتان) راست کلیک کنید که گزینه offline وجود خواهد داشت .
    Last edited by ata.royalfalcon; 10-12-2014 at 22:12.

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقاجان چرا تبعیض قائل میشید
    این هارد ما رو هم یه نگاهی بندازید دیگه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مشکل شما نرم افزاری قابل حل نیست باید ببرید برای تعمیر تعداد relocated sector ها خیلی زیاد شده

5. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

نوشته شده توسط مهندس الهه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا به این هم یه نگاهی بندازید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست من
    Reallocated Sectors Count که هرگاه هارددیسک نتواند دیتایی را در سکتور خاصی بخواند سعی در بازخوانی و جا بجا کردن مکان آن دیتا از ناحیه خراب به ناحیه ای سالم می کند. تعداد این تلاش ها در گزارشات S.M.A.R.T ثبت خواهند شد و بصورت نرمال نشانی از بد سکتور می باشد ( توجه داشته باشید همیشه این تلاش ها نشان از بد سکتور نیست ).

موفق باشید
    Last edited by رضا امیر; 11-12-2014 at 22:17.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    چه عواملی باعث میشه هارد بسوزه یا بد سکتور بگیره یا سلامتیش رو از دست بده؟
    سلام دوست من

سوال شما کوتاه است ولی جوابش نه . همانطور که ناظر محترم انجمن هم فرمودند موارد بسیاری می تواند دخیل باشد.

-اگر منظور از سوختن آتش گرفتن قطعات الکترونیکی باشد که عموما" بر اثر نوسانات ولتاژی و یا آمپری از طرف منبع تغذیه می باشد و یا بر عکس زدن اتصالات پاور که عموما" برای هارددیسک های ساتا بسیار پیش می آید و ورودی 5 ولت و 12 ولت جابجا می شود و در اثر همین جابجایی TVS منفجر می شود. در مواقعی نیز این نوع خرابیپیش می آید ولی اثر سوختگی فیزیکی به قدری ناچیز است که با چشم غیر مصلح قابل دیدن نیست.
    -اگر منظور از سوختن از کار افتادن قطعه الکترونیکی باشد باز هم می تواند ناشی از نوسانات منبع تغذیه و یا گرمای بیش از حد و یا حتی کنده شد یک قطعه کوچک از برد و یا ریختن مایعات تا حدی هادی جریان باشد که عملکرد برد را مختل می کند .
    -پیدایش بدسکتور در هارددیسک می تواند عوامل متعددی داشته باشد ازجمله:
    شرایط نگه داری بد ( دما - رطوبت - نوسانات ولتاژی - ضربه و یا حرکت دادن سریع هارددیسک در حین کار
    قطع کردن ناگهانی منبع تغذیه از هارددیسک بدون آنکه به سیستم عامل فرصت دهیم تا فایل هایی که در حافظه هارد یا سیستم دارد را در جای مناسب کارگذاری کند.
    پیر شدن هارددیسک - استهلاک هارددیسک بر اثر کارکرد بالا - هر قطعه یک طول عمر مشخص و مفید دارد
    بد افزار ها و یا اختلالات نرم افزاری که تاثیر بر روی ECC و یا متادیتا ها بگذارند
    خرابی در فرم ویر هارددیسک - گاها" هارددیسک هیچگونه بد سکتوری ندارد ولی به دلیل خرابی در ناحیه سرویس که نتیجه آن برای کاربر نشانه هایی از بدسکتور است چه در منطقه ای خاص و چه در کل هارددیسک که این حوره می تواند بیش از صدها ایراد برای هارددیسک و یا قطعه شما ایجاد کند که تصور شما فقط یک بدسکتور غیر قابل حل شدن باشد.
    alignment نبودن هد هارددیسک ( تراز نبودن ) چه ر اثر ضربه و چه کارکرد بیش از اندازه و چه بر اثر خوب اسمبل نشدن هارددیسک
    خرابی های نرم افزاری در بعضی از آی سی های برد الکترونیک هارددیسک که قابلیت پروگرم شدن دارند و بر اثر آن اختلالاتی حتی تا از کار افتادن هد ها و یا کل هارد پیش می آید
    استفاده نکردن از هارددیسک برای مدت طولانی - خیلی از دوستان فکر می کنند اگر هارددیسک را در گاوصندوقی امن نگه دارند برای مدت زمان طولانی اطلاعات محفوظ خواهد ماند
    نوسانات و لرزش های حاصل از اسپیندل موتور هارددیسک که گاها" هاردرا از کار نمی اندازد اما اختلالاتی مانند بدسکتور را در کمتریت آسیب پیش می آورد.

در کل عوامل پیداش خرابی در هارددیسک به هر نوعی که موجب از کار افتادن هارددیسک شود بسیار بسیار متنوع هستند که از حوصله دوستان و حتی نوشتن صدها مقاله نیز بیشتر است . تمرکز ما نیز بر روی همین عوامل و رفع آنها می باشد ولی گاها" قادر به بازیافت اطلاعات هستم ولی تعمیر هارددیسک و یا انباره اطلاعاتی شاید مقرون به صرفه نباشد.
    دوست عزیز من شاید سعی کردم در چند خط توضیحی کامل ارایه کنم امیدوارم توانسته باشم حق کلام را ادا کنم.

موفق و پیروز باشید.

8. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من هاردم یه مشکلی پیدا کرده یه صدای تیک مثل موقعی که برقا میره میده بعد دیگه کامپیوتر تشخیصش نمیده یه مقدار جابجاش میکنم باز میاد بالا ولی موقتیه الان برعکسش کردم هاردو یعنی قسمت برد و مداش رو باه بالا گذاشتم دوباهر کار کرد و اومدم این پستو گذاشتم این مشکلش چیه قبالی تعمیره؟؟؟؟هاردمم یه 500 وسترنه الان دارم اطلاعات مهممو کپی میکنم قیمت تعمیرش چقدر میشه؟
    سلام از دو سه هفته پیش که هاردو برعکس گذاشتم یعنی قسمتی فلزیشو رو به پایین دیگه مشکلی نداشته و دارم استفاده میکنم این طرز گذاشتن هارد باعث خرابیش نمیشه؟؟؟قسمت برد رو به بالا و به نظرتون مشکل همون هده؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام از دو سه هفته پیش که هاردو برعکس گذاشتم یعنی قسمتی فلزیشو رو به پایین دیگه مشکلی نداشته و دارم استفاده میکنم این طرز گذاشتن هارد باعث خرابیش نمیشه؟؟؟قسمت برد رو به بالا و به نظرتون مشکل همون هده؟؟؟

سلام دوست من
    عموما"این مشکل می تونه از چند جهت بررسی بشه :
    - اول اینکه چون ذکر کردید با جابجایی هارددیسک و بر عکس گذاشتن آن مشکل رفع شده یکی از احتمالات شل شدگی سوکت پاور میتوانست باشد حالا در این وضعیت کابل ها پیچ می خورند و در وضعیت محکم تری نسبت به قبل قرار می گیرند. توجه کنید که سوکت ها از قطعات فلزی تشکیل شده اند و پس از چندی که هارد شما کار می کند گرمای حاصل موجب انبساط و قطع شدن ناگهانی اتصال می شود و به همین علت نیز شما آن صدای تق مربوط به زمان خاموش کردن سیستم را می شنوید. توجه شما را به این نکته جلب می کنم که حتما" کابل ها را تعویض کنید.

- دومین احتمال که بعید هم نیست استهلاک بعضی قطعات است .گاها" دیده شده که هارددیسکی در یک وضعیت ایستاده بهتر کار می کند که ناشی ار خرابی در قطعات و یا اتصالات فیزیکی است مثلا به اندازه چند میکرونی بعضی قطعات به دلایل خاص از مکان اصلی جابجا شده اند. در این دومرد پیشنهاد می کنم هر چه سریعتر اطلاعات مهم خود را از هارددیسک استخراج نمایید.

-سومین دلیل که فکر می کنم در مورد شما شاید صدق نکند خرابی در ناحیه های خاص پلتر و گم شدن مسیر هد ها است که در نتیجه آن هد به ناحیه پارک بازمی گردد تا بلکه مکان خود را دریابد و باز هم آن صدا شنیده می شود .

خوب اگر فرض دوم را درنظر بگیریم در جواب سوال شما باید گفت تا چند وقتی دیگر هارد در همین وضعیت هم کار نخواهد کرد.
    حال اگر فرض اول را درنظر بگیریم که فیزیک هارددیسک مان سالم است نه مشکلی برایتان ایجاد نخواهد کرد اما توصیه نمی شود هارددیسک در حالت غیر استاندارد استفاده شود

موفق و پیروز باشید

11. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه TS.datarecovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از توضیحات خوبتان

13. این کاربر از TS.datarecovery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    هارد من با مشکل عجیبی مواجه شده
    گاهی اوقات هارد اکسترنال من خونده میشه و هیچ مشکلی نداره.گاهی اوقات هم بعد از روشن و خاموش کردن هارد و یا ری استارت کامپیوتر هارد دیگه خونده نمیشه و ارور فرمت کردن رو میده.
    قبلا با برنامه hdd Regenerator یه باز اسکن میکردم حتی اگر به انتهای اسکن هم نمیرسید باز هم مشکل هارد حل میشد ولی الان دیگه این کار هم فایده ای نداره.نکته جالبش اینجاست که گاهی اوقات هارد رو raw نشون میده و گاهی اوقات هم نه.
    میشه راهنمایی کنید که من چیکار کنم؟؟ قبلا یه بار به همچین مشکلی خورده بودم و هارد رو به صورت کامل فرمت کردم ولی دیگه نمیخوام این اتفاق بیافته.
    هارد من 1 ترابایت مدل AData NH03 هست و تقریبا 800 گیگ از آن پر هست.در ضمن با نرم افزار test Disk هم تست کردم ظاهرا درون برنامه مشکلی نداشت ولی بعد از ری استارت شدن باز هم چیزی درست نشده است.البته هارد رو به لب تاپ یا هر سیستم دیگری هم که میزنم باز هم همین مشکل هست

ممنون میشم کمکم کنید!

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه مشکل عجیب پیدا کردم با هارد اکسترنالم که تقریبا 3 ماهه خریدمش (WD My Passport Ultra 1TB).
    توضیحات:
    نزدیک به نصف هارد پره. یه سری از فایلهامو بدون هیچ مشکلی و با بالاترین سرعت ممکن میتونم کپی کنم ولی یه سری دیگه رو وقتی میخوام از روی این هارد کپی کنم ابتدا سرعت کپی عادی هست ولی یهو بعد از چند ثانیه سرعت انتقال 0 و یا نزدیک به صفر میشه و یه جورایی انگار هارد، کِرَش میشه!
    با نرم افزار HD Tune Pro تست گرفتم نشون داد که یک بدسکتور داره.
    به کمک نرم افزار HDD Regenerator بدسکتور رفع شد (یعنی این برنامه گفت که یک بدسکتور پیدا و رفع شده)،
    اما مشکل هنوز حل نشده و HD Tune Pro هم نشون میده که هنوز بدسکتوره رفع نشده!

لطفا راهنماییم کنید اطلاعات مهمی روی این هارد دارم. چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •