چندی از اعضای تیم در یک تورنمت گلف،بنیاد خیریه مندوس کرازونس را حمایت کردند
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:بار دیگر رئال مادرید در پابان فصل در یک رویداد خیریه شرکت کرد.گوتی،سرخیو راموس،تورس،کاناوارو و کاسیاس از کسانی بودند که در تورنمنت گلف ای وی حضور داشتند که این مسابقات به وسیله سازمان خیریه مذکور سازماندهی شد.انها در این رویداد شانس این را داشتند که به بارسلونا به عنوان یک تیم از اسپانیا به خاطر قهرمانی در اروپا تبریک بگویند..
گوتی
من نه خوشحال و نه ناراحت هستم.و فقط میخواهم به بارسا تبریک بگویم انها سال خوبی را پشت سر گذاشتند و تاریخ ساز شدند.به انها غبطه میخورم زیرا رابطه ی خوبی با مربی شان دارند و این در داخل زمین کاملا مشهود است.
ما میخواهیم این فصل هرچه زود تر تمام شود تا بتوانیم بیشتر روی برنامه های سال اینده کار کنیم.مردم ارزو دارند تا تیم جدیدی از رئال ساخته شود تا بتواند برنده ی لیگ اروپا باشد.و این کمترین کاری است که باشگاه بزرگی مانند رئال بیاد از پس ان بربیاید.
دوره ی جدیدی در تاریخ باشگاه اغاز خواهد شد.چندین سال پیش فلورنتینو پرز با خرید بازیکنان بزرگ و فوق ستاره ها تیم را متحول کرد و ما دوران بسیار خوبی داشتیم و فکر میکنم او امسال نیز همین گونه عمل کند و این همان چیزی است که همه میخواهیم.ما تیمی قوی میخواهیم تا توانای جنگ برای 3 عنوان را داشته باشد.
تورس
بارسا مستحق برد بئد زیرا امسال انها عالی بودند.همه ی ما به نوعی به تیم انها غبطه میخوریم.ما مشتاق اماده شدن و شروع فصل جدید هستیم و امیدواریم که بتوانیم انچه را که انها کسب کردن ما در فصل اینده به دست بیاوریم.
مهم ترین چیز در رئال برای ماندن این است که با همه رقابت داشته باشیم .بارسا امسال کار را برای ما خیلی سخت کرد و تنها انتخاب ما این است که در فصل اینده مانند انها باشیم.
من فکر میکنم پرز ایده های خوبی برای سازمان دهی به تیم داردوما امیدواریم در سال اینده همه چیز تغییر کند.رئال مادرید میتواند صاحب بازیکنانی باشد که به تیم بهای بیشتری بدهد.
راموس
هدف من این است که امسال را با خوب بازی کردن برای اسپانیا به پایان ببرم.من امیدوارم برنامه های سازنده ای برای رئال در فصل اینده در پیش رو داشته باشیم.
ما اکنون کاری نمیتوانیم انجام دهیمورئال باید دوباره روحیه ی خود را بازیابد تا قهرمان باشدوهواداران باید بدانند که ما سال بعد باری بردن همه ی جام ها خواهیم جنگید.