متشکر
cpu:3.2 full
ram:2 gig
امکان داره با نصب ویندوز سرویس پک 3 بازی بهتر اجرا بشه؟
متشکر
به نظر من سیستم شما از CPU کم میاره ، ولی نه تا این حد که شما میگید .متشکر
بازی رو یکبار روی تنظیمات پایین و پایین ترین رزولیشن چک کنید ، شاید چون همه تنظیمات VGA بازی روی high هست ، اینطوریه . به ویروسی نبودن سیستمتون هم مطمئن بشید
تنظیمات همه رو low هست.حتی افکت آب و سایه را off کردم حتی antialiasing را هم خاموش کردم.شاید همونطور که گفتید cpu پایین هست.
متشکر
.................................................. .....
مشکل شما از نسخه XLIVE هستش .احتمالا با یه نسخه قدیمی که روی سیستمت نصب بوده تداخل پیدا کرده............ برو و هر چی که Xlive تو برنامه های نصب شدت داری رو پاک کن و از اول از روی همون DVD بازی FUEL دوباره نصب کن..........باید درست بشه.........
سلام
برای اینکه بازی با پسوند cso را در مموری استیک پی اس پی ریخته و اجرا کنیم باید این فایل را در کدام فولدر مموری استیک ریخت؟
من یک فولدر بنامiso در شاخه psp/game ایجاد کردم و فایل رو توش ریختم ولی پیغام میده فایل خرابه
چند تا بازی رو امتحان کردم
همشون همین پیغام رو میده
اینکارو هم کردم ولی بازم همون پیغام رو میده !دایرکت ایکس رو ری انستال کن
با بقیه بازی ها مشکلی نداری ؟
کسی نیست این مشکلم رو حل کنه ؟من بازی Ghost Recon Advanced Warfighter 2 رو وقتی می خوام نصب کنم از من سریال می خواد.چندتا سریال رو امتحان کردم ولی جواب نداد
خوب ممکنه گرافیکت ساپورت نمیکنه...مشخصات کاملش رو بده تا بچه ها بهتر بتونند راهنماییت کنند....
این پستی روکه من در جوابت دادم رفتی ببینی چی میشه...
اگه جواب نداد دیگه اینجا مطرح کن چون هم طبق قوانینه و هم احتمالا بهتر به جواب میرسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
8800GT XFX XXX 512 DDR3خوب ممکنه گرافیکت ساپورت نمیکنه...مشخصات کاملش رو بده تا بچه ها بهتر بتونند راهنماییت کنند....
من پستی ندیدماین پستی روکه من در جوابت دادم رفتی ببینی چی میشه...
Last edited by nemesis; 06-08-2009 at 16:22.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)