3 4 روزه 3g قطع شده تازه امروز وصل شد... سرعت بیشتر که نشد به جاش کمتر شده! 3g که خیلی شلوغ و سرعت پایین شده یه مودم 4g بگیرم ( چون تعداد کاربر کمتری داره ) به نظرم پهنای باند بهتری میشه گرفت![]()
3 4 روزه 3g قطع شده تازه امروز وصل شد... سرعت بیشتر که نشد به جاش کمتر شده! 3g که خیلی شلوغ و سرعت پایین شده یه مودم 4g بگیرم ( چون تعداد کاربر کمتری داره ) به نظرم پهنای باند بهتری میشه گرفت![]()
bts منطقتون قطع شده بود؟به ایرانسل اطلاع دادید یا اینکه خودشون فهمیدن و وصل کردن؟
این بیرون خونه
اینم داخل خونه
![]()
اره bts قطع بود. چون edge بود ولی 3g قطع بود. نه خودشون بعد 2 3 روز درست کردن. خودشون احتمالا چک کردن
نسل 3 : نهایت سرعت مودم همراه من !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من نمیدونم داستان چیه که هر Bts ای که 3G میشه سرویس مکالمه کلا از کار می افته.
از روزی که Bts نردیک ما رو 3G کردن هر دفه بهم زنگ میزنن یا من زنگ میزنم زیر ۱ دقیقه قطع میشه. بیشتر وقتا بین ۱۰ تا ۲۰ ثانیه یک بار قطع میشه !!!
پشتیبانی هم اطلاع دادم . گفتن کارشناس ها زنگ میزنن. حالا کارشناسها بیان بررسی کنن ببینم چیکار میکنن![]()
ساقلتوی خونه خیلی افت میکنه تقریبا 1/3 میشه ولی نسل چهار برای شبانه خوبه پس نسل 3 توی خونه 2و3 مگ خوب حساب میشه!
بستگی به خیلی چیزها داره و مهم تر از همه سیگنال
الان سیگنال تری جی من بدک نیست و تا 10 مگ میده اما 4 جی ضعیفه و موبایلم سریع سوییچ می کنه به 3 جی اما با مودمم که توی امضام هست روی 4 جی با منهای 89 نگه می دارم پینگش خوبه اما دانلودش از تری جی کمتره. آیا واقعا ایرانسل پوشش داخلی 4 جی رو هم تقویت می کنه؟ کسی اطلاع موثق داره؟
بستگی به خیلی چیزها داره و مهم تر از همه سیگنال
الان سیگنال تری جی من بدک نیست و تا 10 مگ میده اما 4 جی ضعیفه و موبایلم سریع سوییچ می کنه به 3 جی اما با مودمم که توی امضام هست روی 4 جی با منهای 89 نگه می دارم پینگش خوبه اما دانلودش از تری جی کمتره. آیا واقعا ایرانسل پوشش داخلی 4 جی رو هم تقویت می کنه؟ کسی اطلاع موثق داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)