به نظر ميرسه پادگانا رو كوبيدن جاش هتل ساختن.
همه دارن ميرن هتل كه...
![]()
به نظر ميرسه پادگانا رو كوبيدن جاش هتل ساختن.
همه دارن ميرن هتل كه...
![]()
من احتمالا تو هتل ترین جحای ممکن خدمت کردم ولی دوست عزیز خدمت خدمته از کار وز ندگی میندازتت افسردت میکنه و خدمت خدمته خدمتی که خدمت نباشه خدمت نیست منردت میکنه یه مرد آروم افسرده که دو سال از بهترین سالاش به باد رفته
خدمت باید هتل باشد...خدمتی که هتل نباشد خدمت نیست![]()
دوستان معاف از رزم چه وقتایی میشه گرفت؟من 1/6 اعزامم ن زمینی ارتش بیرجند،برگه سفیدم اومده.الان میتونم اقدام کنم؟ مشکل جدی که معاف دائم بگیرم نداشتم ولی تمرین های بدنی و جسمی خیلی زود خسته میشم و فشار زیاد رو اصلا نمیتونم تحمل کنم؟ اگه با این وضع برم آموزشی و نتونم زیاد تحمل کنم چه اتفاقی میفته دوستان؟ تنبیه بیشتر میشم؟تجدید دوره میشم؟! چی میشه؟خواهش می کنم راهنمایی کنید دوستان
در ادامه پست بالایی: تپش قلب هم دارم و استرس فراوان،خیلی زود خسته میشم و سرگیجه میگیرم. سنم 27 ساله ! راهنمایی کنید!!
برادر بيخيال معاف از رزم شو
شما هر جا ديدي خسته شدي بزن كنار اعدامت كه نميكنند نهايتش ميگند شب بايد پست بدي
تجديد دوره هم همش الكي هست
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
برادر آخه میگن اونایی که کم میارن رو بیشتر اذیت می کنن!
10 تهران ارتش کیا اول شهریور اعزامن.. بیاین یکی شیم .... از همین اول کاری اکیپ باشیم
والا من هر چی پادگان بوده که اسم تیپ روش بوده رو دیدم جای خوبی نبوده.
تیپ تکاوران نیرو دریایی ارتش که خودم توش بودم
تیپ 55 هوابرد شیراز که جالب نبود خیلی.دوستان تعریف کردند.
تیپ زرهی اهواز که جالب نیست.
ولی خوبیش اینه که منطقه انچنان حساسی نیستی و یه مقدار از اینجاهایی که گفتم بهتره.اگه بدتر بود تا حالا خبرای زیاید ازش شنیده بودیم.
بله اون انتقالیا هم جور میشه در صورتی که شرایط دار باشی.باید تا میتونی مدارک جمع کنی که با انتقالیت موافقت شه.
زیاد هم تو خدمت نترس.خیلی ها مثل تو هستن.فوقش دو تا پاس برجکه.ولی اونجا رفتی بگو کامپیوتر بلدم.دست خطم خوبه تا جاهای راحت بیوفتی.
هیکلتم ورزشکاری نشون نده که میگیرنت واسه دژبانی.
والا به ما هم از این حرفا میزدن.
مثلا میخوان چکار کنن؟اگر زیاید اذیتت کنن میتونی بری بازرسی پادگان یا عقیدتی سیاسی اونجا شکایت کنی تا حالشون رو بگیرن.
من یکبار تو اموزشی خودم رو زدم به قلب درد.الکی گریه میکردم.وقتی دست میذاشتم رو صورتم میخندیدم.کلا باید بلد باشی چه جوری فیلم بازی کنی.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)