تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 960 از 1298 اولاول ... 46086091095095695795895996096196296396497010101060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,591 به 9,600 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان این طرح زرین یا طرح کوثر که مخابرات گذاشته و شبانه رو با 99 درصد تخفیف حساب میکنه جچوریه؟ یعنی شبا هر 100 گیگابایت دانلود فقط 1 گیگ حساب میشه؟
    و شبا سرعت این طرحا رو روی چند محدود کردن؟
    من تو شهرستانم و سرعتم در روز حدود 350 کیلوبایته به نظرتون طرح زرین رو بگیرم یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان برای یک خط جدید شاهین شهر خواستم ثبت نام کنم میزنه منبع آزادی برای شماره شما وجود ندارد. به نظرتون چکار باید بکنم مخابرات کاری میتونه بکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان برای یک خط جدید شاهین شهر خواستم ثبت نام کنم میزنه منبع آزادی برای شماره شما وجود ندارد. به نظرتون چکار باید بکنم مخابرات کاری میتونه بکنه
    سلام واسه منم دو سال این پیامو میداد رفتم مخابرات پرسیدم گفت از لحاظ سخت افزاری مشکل داره و مخابرات باید هزینه کنه واسه حل این مشکل
    بعد دوسال یا بیشتر تازه چندروز پیش درستش کردن محله ی ما رو!
    البته ما حدود 40تا امضا جمع کردیم مبنا بر درخواست ای دی اس ال وبه مخابرات محل دادیم که شاید فرجی بشه که ظاهرا شد!

4. این کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من یه طرح یک ماهه ثبت نام کردم حالا منتظر رانژه شدن هستم. گفتن واسه تنظیمات باهاتون تماس میگیریم اما من مودم ندارم و میخام وقتی رانژه شد چند ساعت مودم دوستمو قرض کنم که اگه سرعت خوب بود بعدش برم مودم بخرم. حالا اگه اینا واسه وصل کردنشو تنظیمات تماس گرفتن چی بگم؟ خودم میتونم بعدا تنظیماتشو با کمک شما انجام بدم یا نه؟ تاحالا ای دی اس ال نداشتم، وایمکس داشتم که اونم دست دو خریدم خودشم فعال بود و اماده استفاده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینترنت 10 مگ مخصوص حرفه ای ها.

خداییش خوبه مخصوص حرفه ای هاست وگرنه قرار بود چجوری باشه بنظرتون؟؟

7. 5 کاربر از pb2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

رنج آی پی :185.79.159

9. 6 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستانی که انلاین بازی می کنند (البته مخابرات قبلا برای این کار عالی بود) متوجه شدید اصلا نمیشه به سرور های خارجی وصل شد مخصوصا easo جدیدا پیغام میده سرویس دهنده اجازه دسترسی NAT را به شما نمیده!!! با هر isp دیگه ایی بگید امتحان کردم فقط با مخابرات مشکل داشت! حدود یک ماه هست وضعیت به این شکل هست.

11. 3 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستانی که انلاین بازی می کنند (البته مخابرات قبلا برای این کار عالی بود) متوجه شدید اصلا نمیشه به سرور های خارجی وصل شد مخصوصا easo جدیدا پیغام میده سرویس دهنده اجازه دسترسی NAT را به شما نمیده!!! با هر isp دیگه ایی بگید امتحان کردم فقط با مخابرات مشکل داشت! حدود یک ماه هست وضعیت به این شکل هست.
    دوست عزیز این سرویس ما پینگ داخلش 130 میلی ثانیه است حالا اگه بخوایم پینگ روی سرور خارجی بگیریم که هیچ
    با این اوضاع پینگ توقع داری بتونیم بازی کنیم
    من خودم کلش آف کلنز بازی میکنم باورت میشه قطعی من با نسل دوم ایرانسل کمتر از سرویس 10 مگ حرفه ای های شرکت مخابرات واقعا خنده داره

13. 2 کاربر از pb2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من دیروز یه دست دوتا 2 بازی کردم مشکلی نبود خداروشکر.هنوز پینگ برای من خوبه .130 با سرور های اروپایی
    شما تریس بگیر ببین از کدوم مسیر رد مشیه نتت ؟شاید میخوان کم کم فیلترینگ هوشمند رو اینجا هم پیاده کنند!
    **
    الان تست کردم هم یوتوب بدون فیلتر شکن باز میشه هم رادیو جوان
    رنج آی پی 185
    Last edited by zxzxcvcv; 22-01-2015 at 13:19.

15. 3 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان این طرح زرین یا طرح کوثر که مخابرات گذاشته و شبانه رو با 99 درصد تخفیف حساب میکنه جچوریه؟ یعنی شبا هر 100 گیگابایت دانلود فقط 1 گیگ حساب میشه؟و شبا سرعت این طرحا رو روی چند محدود کردن؟من تو شهرستانم و سرعتم در روز حدود 350 کیلوبایته به نظرتون طرح زرین رو بگیرم یا نه؟
    کسی نبود جواب ما رو بده؟ الان شما دوستان از چه سرویسی استفاده میکنید و شبا چجوریه؟

17. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •