دوستان سلام
اگر کسی نسخه جدید firmware مودم bm632w را دارد لطفا لینکش را بدهد.
با تشکر
دوستان سلام
اگر کسی نسخه جدید firmware مودم bm632w را دارد لطفا لینکش را بدهد.
با تشکر
دوستان عزیز شب ها من با سرعت 1 مگابیت به زور با سرعت 20 KB دانلود می کنم ، به نظرتون سرویس 512 بگیرم درست میشه ؟
طرح قدیم دارم 1 مگابیت 10 گیگابایت حجم .
من روزا حدودا يك دو ساعت وبگردي ميكنم تو روز هم هيچ دانلودي ندارم با اين حال شب كه حسابمو چك ميكنم هيچي كم نشده ولي فرداش يهو 100 مگ مياد رو مصرفي هام آخه مگه وب گردي چقدر حجم ميگيره ؟ اونم با وجود اپرا توربو كه عكس ها رو با كيفيت پايين باز ميكنه كه سرعت بيشتر شه
گند بزنن به اين سيستم با اين احتساب مصرفش
ديگه شورشو دراوردن![]()
براي اينكه مطمئن بشي يكي برنامه هايي كه ميزان حجم و ترافيك مصرفي رو حساب مي كنن رو نصب واستفاده كن
ببين چقدر فرقشون هست
البته از كانكشن ويندوز هم ميشه
دوستان من چند وقته احساس می کنم ترافیکم خیلی سریع داره مصرف می شه... ماه پیش دو روز پیش از موعود ترافیکم تموم شده در صورتی که هر ماه 2-3 گیگ اضافه می یومد. الان این ماه هم در عرض یک هفته دو گیگ از ترافیکم مصرف شده. کس دیگه ای هم همچین احساسی کرده؟ الان تصمیم گرفتم ترافیک رو مونیتور کنم با برنامه ولی خیلی واسم عجیبه. یکی از دوستانم هم همچین احساسی کرده بود
شاید برنامه ای اتومات آپ مسشه.این برنامه حجم مصرفی ت رو لحظه به لحظه نشون میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی از مبین نت میاد اینجا دفاع کنه، کم میاره و دیگه پیداش نمیشه![]()
سرعت تعرفه 1024 بدلیل یه سری مشکلاتی که پیش اومد روی 512 لیمیت شد ، حتی در روز هم اگه تست بگیرید شاید فرقی مشاهده نکنید ...
این مورد امکان نداره ... مطمئن باشید در بحث حجم مبین نت شاید کمتر حساب کنه اما بیشتر به هیچ وجه ... موفق باشید
اهوازو بنده نمیتونم چک کنم چون از شهرهای زیرگروه c نیست ، خود اهواز مشکل دارید یا شهرهای دیگه ؟! دقیقا منطقتونو اعلام کنید ... آدرس خیابان و ... ممنون
اما ما هستیم دوست عزیز
برای تغییر طرح به نمایندگی یا همون عامل فروش زنگ بزنید ... بعدازاون نسبت به واریز هزینه طرحتون اقدام کنید ... موفق باشید
بستگی به نوع مودمتون داره ، تنظیماتش خیلی سادست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت آخر ، راهنمای تنظیمات مودم مبین نت باتوجه به مدل مودموتن فایل راهنمارو دانلود کنید ...
سلام
دیشب سرعت دانلود فیکس روی 120 بود. برای اولین بار حس غرور اینترنت پر سرعت بهم دست داد!
ولی امشب سرعت دانلود ماکزیمم 40 و به ندرت 50! اعصابم خورد شد رفتم از اسپیدتست یه تست گرفتم این شد نتیجه اش...:
یکی بگه این یعنی چی؟!هنوزم سرعت دانلودم کمه
من اهوازم سرعتم خیلی خیلی کنده 1mb سرعت دانلود 10...20
منطقه کیانپارس
لطفا پرس و جو کنید...
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)