تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 960 از 1049 اولاول ... 4608609109509569579589599609619629639649701010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,591 به 9,600 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پيش فرض

سلام
    من مشخصات سینمای شما چک کردم.
    خیلی جالبه که فرمت DTS رمزگشایی نمی کنه.واقعا جای تعجب داره.
    راهکاری نیست.سینمای شما این فرمت نمیشناسه.باید صدارو به صورت pcm انتقال بدی تا صدای چندکاناله داشته باشی.
    ممنون....چجوری میتونم با WDTV صدا رو بصورت PCM انتقال بدم؟
    صدای PCM فرمتش چیه؟میشه صدای DTS رو به PCM انکود کرد؟

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون....چجوری میتونم با WDTV صدا رو بصورت PCM انتقال بدم؟
    صدای PCM فرمتش چیه؟میشه صدای DTS رو به PCM انکود کرد؟
    متاسفانه WDTV نمیتونه صدای PCM چندکاناله رو منتقل کنه. فقط میتونید بصورت استریو صدا داشته باشید.

واقعا عجیبه که این سینمای خانگی سونی DTS رو ساپورت نمیکنه. فیلم های با کیفیت بالا الان اکثرا صداشون DTS هست. یه راه دیگه هم اینه که ترک صدای DTS فیلم ها رو با یه سری برنامه ها به DD تبدیل کنید که زیاد ایده آل نیست ولی خب برای شرایط شما بهترین کار همینه.

3. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان . من سینمای خانگی سامسونگ مدل ht-f5556k رو از جمهوری خریدم 1780 . باید بگم کیفیتش خوبه و منو راضی کرد البته تو صدا تخصصی ندارم ولی صداش به دلم نشست شفافیت و تفکیک خوبی داره و قدرتش هم خوبه نمیشه بهش زیاد ولوم داد و وقتی صدا قطع میشه صدای هوا و اینجور چیزا نمیاد . بلوتوث هم داره و تبلتمو بهش وصل کردم اهنگاشو پخش کرد . بنظرم تو سیستمهای تجاری چیز بدی نیست .

5. 4 کاربر از farhad357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یه راهنمایی میخواستم برای اتصال لپ تاپ (ویندوز 7) به سینمای خانگی ( LG) از طریق بلوتوث. هر کاری میکنم که موزیک رو از لپ تاپ پلی کنم و صدا رو از سینمای خانگی بگیرم موفق به این کار نمیشم. با موبایل مشکلی ندارم و پلی می کنم و پخش میشه. آیا با ویندوز 7 نکته خاصی داره که من باید بهش توجه کنم؟

در آغاز فعالیت edmund's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به دوستان بزرگوار
    کسی قیمت Paradigm Monitor 7 داره لطف کنه ؟

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

با سلام.کسی از جدیدترین قیمتهای انواع اسپیکر فوکال و جامو و آمپ یاماها و پایونییر و دنون خبر داره؟(لطفا فقط قیمتهای اجناس موجود در جمهوری بیان شود)مثلا جاموی 426 میگن دیگه پیدا نمیشه و دونستن قیمتش هم بی فایده اس.

در آغاز فعالیت AkonegaGua's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام،
    روز چهارشنبه 93/9/24 ست Jamo-S426 (رنگ Wenge و به قيمت 1500) به همراه ساب Jamo-SUB210 (به قيمت 350) و آمپ Pioneer-VSX-824 (به قيمت 1150) مجموعا به قيمت 2900 (پس از چونه و تخفيف) خريداري شد. از فروشگاه آكوستيك.

10. 3 کاربر از AkonegaGua بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام،
    روز چهارشنبه 93/9/24 ست Jamo-S426 (رنگ Wenge و به قيمت 1500) به همراه ساب Jamo-SUB210 (به قيمت 350) و آمپ Pioneer-VSX-824 (به قيمت 1150) مجموعا به قيمت 2900 (پس از چونه و تخفيف) خريداري شد. از فروشگاه آكوستيك.
    خجسته باد
    بررسیش کن و برای ما بگو

12. این کاربر از chaharnazm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

با سلام،
    مبارکتون باشه.منم همین آمپ رو با ست جدید تودوروکی و کابل اپیکال خریدم 2/170/000 تومن.اول صدای این ست رو شنیدم و بعد رفتم سراغ فوکال و جامو.صدای جامو 426 رو هم شنیدم.ولی خداییش تفاوت محسوسی احساس نکردم.چون علاوه بر کیفیت و تفکیک حجم صدا هم واسم مهم بود و همچنین قیمت.بیس و تریبل قابل قبولی داره.اینم ویدئوش که خودم تو یوتیوب آپ کردم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مبارکتون باشه.منم همین آمپ رو با ست جدید تودوروکی و کابل اپیکال خریدم 2/170/000 تومن.اول صدای این ست رو شنیدم و بعد رفتم سراغ فوکال و جامو.صدای جامو 426 رو هم شنیدم.ولی خداییش تفاوت محسوسی احساس نکردم.چون علاوه بر کیفیت و تفکیک حجم صدا هم واسم مهم بود و همچنین قیمت.بیس و تریبل قابل قبولی داره.اینم ویدئوش که خودم تو یوتیوب آپ کردم.
    دوست عزیز اگر تست باس بود اون اهنگ مناسب نبود
    چرا موزیک ویدئو
    و چرا دوربین ثابت بود. در تست باس دوربین باید بره کنار بلندگوها و اگر ثابت هست المانی باشه که قدرت نشون بده
    این ویدئو از تست جامو 426 با امپ یاماها ببین و به گلدان که در فاصله یک متری قرار داره و لرزش زمین زیر دوربین دقت کن بیشتر به قدرت این بلندگو پی میبیری
    کیفیت پایین قرار دادم ترافیک زیادی ازتون نبره

Last edited by davood-d; 23-12-2014 at 01:48.

15. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •