بله به ریاله
بله به ریاله
سلام.
دوستان، در مورد ارشد دانشگاه آزاد واحد الکترونیکی اطلاعات دارید؟ تو وبسایت واحد الکترونیکی نوشته که تو مدرکی که صادر میشه کلمه واحد الکترونیکی یا مجازی درج نمیشه و مدرک تمام فارغ التحصیلان از واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد صادر میشه و مدارکشون هیچ تفاوتی با مدرک واحد تهران مرکزی نداره. این موضوع صحت داره؟ آخه قبلا شنیدم از جاهای مختلف مثلا فروم اپلای ابرود که توی مدرک فارغ التحصیلان واحد الکترونیکی کلمه E-Campus اضافه میشه:
- آیا در مدرک تحصیلی، واحد الکترونیکی یا مجازی درج می شود؟
خیر. با توجه به مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر مجوز برگزاری مجازی تمامی دوره های دایر در واحد تهران مرکزی، در مدرک فارغ التحصیلان هیچ عباراتی از «واحد الکترونیکی»، «آموزش مجازی(الکترونیکی)» و.. درج نمی شود و فارغ التحصیلان واحد الکترونیکی دقیقا همانند فارغ التحصیلان واحد تهران مرکزی می باشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
ولی این بخشنامه واسه نیم سال اوله ولی من ورودی جدید مهر 95 هستم و ترم اول رو دارم میگذرونم واسه ترم دو به بعد بخش نامه ش کی میاد؟
Last edited by Iman-Emperatour; 10-10-2016 at 18:32.
سلام دوستان عزیز
یه موردی برام پیش اومده ازتون کمک میخوام
یه مشکل جدی برام پیش اومده میخواستم از دانشگاه آزاد مرخصی بگیرم الان ترم 2 هستم و یه ماه از کلاسا میگذره...چطوری میتونم مرخصی بگیرم و اگر بگیرم همه اون واحد هایی که برداشتم چی میشن و هزینه های اون واحد ها چی میشه؟
لطفا کمکم کنین
سلام دوستان عزیز
یه موردی برام پیش اومده ازتون کمک میخوام
یه مشکل جدی برام پیش اومده میخواستم از دانشگاه آزاد مرخصی بگیرم الان ترم 2 هستم و یه ماه از کلاسا میگذره...چطوری میتونم مرخصی بگیرم و اگر بگیرم همه اون واحد هایی که برداشتم چی میشن و هزینه های اون واحد ها چی میشه؟
لطفا کمکم کنین
فوری
لطفا اگه اطلاع دارید کمک کنید
اگه کسی ورودی سال 90 دانشگاه ازاد باشه و الان 11 ترم شده باشه و سنوات خورده باشه
شهریه این ترم 11 رو در دانشگاه ازاد باید بیشتر حساب کنند و میکنند ؟؟؟
من لیسانسم از غیر انتفاعی گرفتم ولی نیاز به معدل بالای 17 دارم. میتونم دانشگاه ازاد ازدوباره رشته خودم بخونم و معدل ارتقا بدم یا رشته دیگه بخونم و تطبیق واحد بدم ؟ و فقط یک ترم درس بخونم ؟
در دانشگاه ازاد می تونید ارتقا معدل بدید فقط باید شهریه بدید
کسی جواب این سوال رو نمیدونه ؟
در دانشگاه ازاد کسی که سنوات بخوره ... شهریه اش رو زیادتر حساب میکنند ؟؟؟
شهریه اضافه نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)