تو قسمت تنظیمات کارت شبکه (Properties) در تب Sharing گزینه اول Allow Other... رو بزن و اوکی کن.
تو قسمت تنظیمات کارت شبکه (Properties) در تب Sharing گزینه اول Allow Other... رو بزن و اوکی کن.
خسته نباشی . من مودم d-link 2500u دارم موقع نصب اولیه adsl خونه نبودم الان ویندوز عوض شده نمی تونم برای اینترنت یوزر نیم و پسورد بسازم در ضمن از تنظیمات مودم اطلاعی ندارم .لطفاً کمک کنید .
چند تا مشکل داشتم اول اینکه پس این دو مورد (شماره های 1 fail) که همیشه اینطور هستند تاثیری در کیفیت ارتبط ندارند!؟
دوم اینکه این دو تا ( شماره های fail 2) رو وقتی که مودم رو پس ازتنظیمات ریبوت میکنم ایجاد میشوند و اینترنت کند میشه در حد قطع شدن در حالی که چراغ adsl ثابت میشه باید دستی خاموشش کنم و کابلها رو در بیارم تا دوباره به حالت اولیه اش در بیاد!؟
سوم اینکه وقتی تلفنی رو بدون splitter در هر کدام از پریز های خونه وصل می کنم چراغ adsl خاموش میشه و هر از چند ثانیه چشمک میزنه تا زمانی که دوباره تلفن را از پریز در بیارم!؟
thank you
![]()
دوستان عزيز مودم maxnetچجور مودمي هست؟خوبه يا نه؟؟؟
وايرلس هم داره!!!!!!
سلام
یک مشکلی برای وصل شدن به نت از طریق adslبه وجود آمده که نمیتونم کانکت شوم
دیروز رفتم تو قسمت" device manager"که یک گزینه ای هست که نشناخته که توی عکس گذاشتم وقتی سی دی راه انداز را گذاشتم و آپدیت شود یک سخت افزاری شناخت به نامnet work adaptersو بعد از آن دیگر نتونستم به نت وصل شوم و پیغام زیر ارسال میشود
مودم منbillion5210sهست
![]()
با سلام
شما به كنسول مودم بريد
192.168.1.1 و يوزر و پس رو admin وارد كنيد
به قسمت WAN و سپس يه كانكشن از نوع PPPOE بسازيد تا هر وقت مودم رو روشن كرديد به صورت اتومات به اينترنت وصل بشيد
حال در اين قسمت بعد از انتخاب pppoe يوزر و پسي كه شركت اينترنتتون داده رو وارد كنيد
و VCI رو 35 بذاريد
و apply كنيد و ريستارت كنيد مودم رو
موفق باشيد.
[QUOTE=hamid890;5396524]سلام
یک مشکلی برای وصل شدن به نت از طریق adslبه وجود آمده که نمیتونم کانکت شوم
دیروز رفتم تو قسمت" device manager"که یک گزینه ای هست که نشناخته که توی عکس گذاشتم وقتی سی دی راه انداز را گذاشتم و آپدیت شود یک سخت افزاری شناخت به نامnet work adaptersو بعد از آن دیگر نتونستم به نت وصل شوم و پیغام زیر ارسال میشود
مودم منbillion5210sهست
![]()
[QUOTE=hamid890;5396806]با سلام
ارورتون رو نميتونم ببينم دوست عزيزم
اما اينكه مودمتون رو با يو اس بي وصل كرديد ديگه ؟ درسته؟
درايورش رو از سايت سازنده بگيريد و نصب كنيد
احتمالا درايوري كه الان داريد نميتونه بشناستش
ويندوزتون چيه؟
موفق باشيد.
دوستان واسه غیر فعال کردن Wifi باید چکار کنم
مودمم D-link 2640u
من رفتم تو همون تنظیمات 192.168.1.1 از تو اونجا قسمت وایرلس رو disable کردم
همین تنظیمات کافیه
عزیز این کارو انجام میدم اما بازم کامپیوترهای کلاینت وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز می کنم سایتی باز نمی کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)