نه سرویس من 3 گیگ ماهانست. 2 مگ.
راسیتش آمار سرعت نا محدود 256 و ندارم اما نا محدود128 دورو بر 30 است.
چیز خاصی نمیگیم راجع به بازی بتلفیلد آنلاین. من و از سرورش انداختن بیرون داریم تلاش میکنیم دوباره برم توش![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه سرویس من 3 گیگ ماهانست. 2 مگ.
راسیتش آمار سرعت نا محدود 256 و ندارم اما نا محدود128 دورو بر 30 است.
چیز خاصی نمیگیم راجع به بازی بتلفیلد آنلاین. من و از سرورش انداختن بیرون داریم تلاش میکنیم دوباره برم توش![]()
آخه 3گیگ من ندیدم تو سایتش 5 گیگ بود 2 مگ!!!
خوبه که از 1 تا 7 هستش.
راستی این که میگن سرعتو کم میکنه واسه دانلود زیاد شما که اینقد دانلود میکنی با اون سرعت سرعتتو کم نمیکنه؟حتما چون فقط شبا دان میکنی کم نمیکنن
بابا اون که Office! شباش رایگان نیست اونو نگیری اشتباهی!
این سرویس که میگم مخصوص رشته و ECO است. فک کنم برا همونم تو سایتش نیست. اینیم که میگی شایعست. یا حد اقل برا من نیستمن هر شب تا صبح کم کم 3 گیگ دانلود و دارم همیشه.
اما حالا که اندیشه ای و فقط دانلود میخوای و پینگ و سرعت برات مهم نیست همون نا محدود 128 و بگیر انتخاب بهتریه برات به نظرم.
Last edited by soosmar_asl; 12-05-2011 at 23:08.
office یعنی چی؟
خوب اگه واسه رشت هستش یعنی باید بری نمایندگیش بگیری و سرویسارو بپرسی؟؟؟
بعید میدونم اینطوری باشه
بعدش اینکه شایعه نیست اونجا تو سایتش کامل توضیح دادند گفتند اگه دائم دقت کن دائم دانلود کنی سرعت کم میشه بعد از مدتی که بچه خوبی شدی دوباره برمیگرده سر سرعت قبلی در غیر اینصورت تعلیق میشه
من فقط واسه این میخوام نامحدود کنم که شبا بیدار نمونم یعنی چی که از زندگیم عقب افتادم ضررش بیشتر از سودشه
شما شبا بیداری کلا... روزا میخوابی
Office یعنی اینکه شبا رایگان نیست. نمیدونم چرا اما این سرویس و هنوز تو سایت نذاشتن اما فک کنم یه دلیلش اینه که این سرویس فقط مخصوص شهر رشته.
اونم که میگی میدونم چیه بش میگن fair use policy .تا اونجا که من میدونم مخصوص تهرانه چون محدودیت پهنای باند دارن و برا اینجا عملا اجرا نمیشه البته بهترین کار اینه که خودت تلفن مبارک و برداری یه تماس بگیری بعد مارم در جریان بذاری. راستی اینم جالبه بگم که تو تهران اگه از شاتل بخوای سرویس بگیری سال بعد سرویست وصل میشه !!!!
یعنی هيچ آدم با وجودی نيست که از فناوا سرويس گرفته باشه!؟
ميگن پينگش خوبه! واسه شهر های ديگرو ديدم خودم
ولی رشت.. .!
Fanava.com
شما خودت وجود به خرج بده برو از فناوا سرویس بگیر ، بعد بیا اینجا وجودتو برای ما ثابت کُن ...
راست میگه دیگه باوجود
اینکه نمیره تو مولتی ،واسه منم همینطور بود که حل شد با پاک کردن یه فایل از مسیر ویندوز،که فکر نکنم تو اون فایلو داشته باشی
درمورد مک آدرس هم من اطلاعی ندارم چه باید کرد
درمورد بندهم صبور باش امروز اگه باز نشد میریم یه یه نفر دیگه پیام میدیم
![]()
آقایون اندیشه ای تغییر سرعت دادم پرداختم آنلاین انجام دادم ولی تو قسمت سفارشات نوشته در انتظار
چجوری فعالش کنم باید زنگ بزنم اندیشه؟؟؟
زنگ میزنم ورنمیدارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)