ممنونم
میشه یه خرده بیشتر توضیح بدین؟ در مورد فرمت RAW و اصلاح؟
ممنونم
میشه یه خرده بیشتر توضیح بدین؟ در مورد فرمت RAW و اصلاح؟
برای زوم کم و کیفیت زیاد : Canon G12 و G11 و S95 و Panasonic LX4 و LX5 رو ببینید
برای زوم زیاد و کیفیت عکس کم تر ولی فیلمبرداری Full HD هم دوربین های :Fuji HS10 و HS20 و Panasonic FZ100 و Canon SX30 رو ببینید
Panasonic FZ40 هم جزو دسته دومه ولی فیلمبرداری FullHD نداره
هرچی اندازه سنسور دوربین بزرگ تر باشه و معمولا مگاپیکسل بالاتر کیفیت عکس کم تر میشه. دوربین های سری اول سنسورشون بزرگ تره
اینجا هم می تونید امکاناتشون رو با هم مقایسه کنید.ولی علاوه بر این ها کیفیت عکس نهایی و... رو هم بایددر نظر گرفت
حالا دقیق تر بگید چه چیز هایی براتون مهم تره که بهتر بشه راهنمایی کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by rostamiani; 16-06-2011 at 21:20.
فکر می کنم اینجا جاش نباشه.
یه توضیجاتی اینجا در مورد فرمت RAW نوشتم :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بله دوست خوبمون گفتند
من هم کلا FZ40 یا HS20 رو پیشنهاد میدم![]()
خوب شاید من از بعضی چیزها خبر ندارم ولی :
1. خیلی بزرگ و سنگینه 401 گرم
2. 10 مگاپیکسل ccd
3. زوم اپتیک 5
من دنبال یه دوربین مثله sony hx7v میگردم که زومش بالای 10 برابر هست
من فکر کنم sony hx7v بگیرم بهتر باشه تا gf3
چون :
1. بزرگنمایی خیلی مهمه بالای 10 باشه
2. حجم کم که توی جیب جا بگیره و وزن کم
3. کیفیت عکاسی و فیلم برداری بالا
1 خیلی نه ، نسبتا بزرگه
2 بهتر از این نمیشه
3 خوبه دیگه
1 دوربین gf3 لنز میخوره
2 دوربین hx7v و gf3 میشه گفت توی یک اندازه هستند
3 دوربین gf3 بدون شک بهتر از hx7v ئه
و SX220 برای شما بهترینه حدود 400
فقط برای اینکه ظاهرا یک چیزایی رو نمی دونید میگم
1.سنگینه چون بدنه فلزی داره. مدل کوپک تر و سبک ترش S95 هست که ظاهرا از سنسور G12 استفاده می کنه و کیفیتش هم مشابه G12 هست
2.هرچه نسبت اندازه سنسور به تعداد پیکسل بیشتر باشه نور بیشتری به هر پیکسل می رسه و در نتیجه نویز کم میشه و کیفیت هم میره بالا .یکی از دلایل کیفیت بالای دوربین های حرفه ای هم همین اندازه سنسورشونه که خیلی بزرگ تر از این حرف هاست !.G12 هم سنسور بزرگ تری از خیلی از رقبا داره و هم تعداد پیکسل هاش به اون زیادی نیست
3.این زوم کم به دلیل سنسور بزرگشه. تنها دوربینی که الآن با این اندازه سنسور زوم خوبی داره Fuji S200 هست که برای زوم 12X لنزش باید حسابی بیاد جلو
موفق باشید
ببخشيد شما بين اين hx7 و gf3 چه چيز مشتركي ديدين ؟ مثل اين ميمونه زانتيا رو با بنز مقايسه كني .
كيفيت عكسشونم از زمين تا آسمون فرق داره دوست عزيز .
سلام خدمت اساتید عزیز من یه دوربین تو مایه های 350 تومن میخوام برای عکاسی کیفیتش خوب باشه فیلم برداریش هم بد نباشه در کل تو این رنج قیمت بهترین باشه دوستان چی پیشنهاد میکنند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)