آره برنامه شروع به نصب شدن می کنه و نزدیک 15 دقیقه هم نصبش طول می کشه.شاید کامل دانلود نشده که اینجوریه.از سایت خود ubi دانلودش کردی؟
آره برنامه شروع به نصب شدن می کنه و نزدیک 15 دقیقه هم نصبش طول می کشه.شاید کامل دانلود نشده که اینجوریه.از سایت خود ubi دانلودش کردی؟
سلام دوستان
من هم دانلودش کردم و کامل هم دانلودش کردم پچ رو ولی وقتی روش کلیک می کنم ارور زیر رو میده.
شکلش هم این جوریه
هیچ راهی هست که بتونم نصبش کنم؟
صفحه 90 رو بخون توضیح کاملش هست.![]()
اي واي پس فايل من خرابه چون شكلش اينجوري نيست !!!سلام دوستان
من هم دانلودش کردم و کامل هم دانلودش کردم پچ رو ولی وقتی روش کلیک می کنم ارور زیر رو میده.
شکلش هم این جوریه
هیچ راهی هست که بتونم نصبش کنم؟![]()
![]()
از كدوم لينك دانلود كردي اگه ميشه لينك بزار ///![]()
سلام
من از این لینک دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک ادرس مستقیم هست و قابلیت Resume هم داره.
سلام من تازه اول بازی هستم
رسیدم اول روستا
همه ریختن سرم
چی کار کنم
اعصابشو ندارم
تیر کمه
خونم هم زود تموم میشه
باید انقدر مقاومت کنی تا ناقوس کلیسا به صدا در بیاد
سلام دوستان
من اون مراحل رو که توضیخ داده شده بود رفتم ولی وقتی که می خوام پچ رو نصب کنم باز هم همون ارور زیر رو میده.
در ضمن توی رجیستری ویندوز هم اثری از این بازی وجود نداره من دوباره از اول نصب کردم ولی باز هم چیزی از این بازی توی رجیستری وجود نداره؟
وقتی یه ویندوز جدید نصب می کنی اطلاعات این بازی از تو registery پاک میشه.حالا نمی دونم ویندوز نصب کردی یا نه ولی اگه بازی رو دوباره نصب کنی اینجا HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM پیداش میشه.
وقتی یه ویندوز جدید نصب می کنی اطلاعات این بازی از تو registery پاک میشه.حالا نمی دونم ویندوز نصب کردی یا نه ولی اگه بازی رو دوباره نصب کنی اینجا HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM پیداش میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)