شیرازو هم جزو شهر حساب کردی؟
آقا وقتی یه شهر پوششش زیر 50 درصده جزو پوشش حسابش میکنی؟
شیرازو هم جزو شهر حساب کردی؟
آقا وقتی یه شهر پوششش زیر 50 درصده جزو پوشش حسابش میکنی؟
نه دوست عزیز این چه حرفیه. به خدا اگه من تو ایرانسل یه کاره ای بودم اصلا تا شهرها راه نمی افتاد سیمکارت نمیفروختم.
دست من و شما هم نیست. همین ترک ها رو یادتونه پارسال که تو روزنامه یه چیزی دربارشون نوشتن چه اوضاعی شد؟
حالا تمام استان های ترک نشین تماما (حتی بیشتر جاده هاش) تحت پوششه. دیگه این تقصیر تهرانی ها نیست که.
بالاخره پایخته خیر سرش!!!
آخه عزیزم مهم اینجاست که تهرانی ها هم همشون ترکننوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ما جنوبی ها که (خوشبختانه) ترک نیستیم گناه کردیم و سزاوار این همه رنج و بی ملاحظاتی هستیم
تازه خیره سرش خود مدیر عامله ایرانسل دزفولی هستشو ما این همه ظلم در حقمون شده
به امید روزی که این دولت دیگر به فعالیت ایرانسل گیری ندهد و جلوی پیشرفت آن را نگیرد و به امید روزی که ایرانسل دلش به حاله این شرستانی های جنوبی بسوزد و حق را رعایت کند
استانهای :
خوزستان ، بوشهر ، فارس ، هرمزگان ، کهگیلویه و بویراحمد ، سیستان و بلوچستان ، کرمان ، سمنان
سزاوار این همه ظلم نیستند
Last edited by A.J; 26-07-2007 at 02:38.
بیایید با هم دیگه دست به دست هم بدهی و تظاهر و نا رضایتی خودمان را به گوش بالا دستان برسانیم
اگر ما استانهای جنوبی مثل این ترک ها به اعتراض نپردازیم حتی جاده های ایران راه می افتد وهمچنان اهواز در آزمایش و شیراز هم 50% آنتن می دهد
دزفولی تو که دیگه هم استانی ما هستی
من از بیگانگان هرگز ننالم که بر من هر چه کرد آن آشنا کرد
آخ چرا ؟ الان حدود چنیدین هفته است که آنتن ها نصب شده ولی نمی دونم چرا روشن نمی شه
شیرازی ها کرمانی ها اهوازی ها سمنانی ها بلوچ ها بوشهری ها لر ها بندر عباسی ها
بپا خیزید
خود را به خواب زدن دیگر بس است
مگر چقر باید به خودمان ظلم کنیم
بیاید در یک اعتراض دسته جمعی نارضایتی خود را بیان کنیم
نوشتن ایمیل با کمک شما عزیزان
ازحق خود دفاع کنید
در آمریکا شهر های که دارای نفت وگاز هستند تمام امکانات آن کشور در این شهر ها وجود دارد ولی در ایران بر عکس است
ایرانسل قصد داشت رضایت کامل مردم را بدست آورد
اگر شهرهای شمالی راه افتاد برای این بود که مردمی که به گردش می روند دیگر مشکل آنتن دهی نداشته باشند اگر شهرهای ترک نشین را آنتن داد تا ترکهای تهران با خیال راحت به مسافرت بروند اگر کیش آنتن داد تا تهرانی های که به تفریح گاه میروند با خیال راحت بروند و...
این سرنوشتی از برنامه ریزی ایرانسل برای آنتن دهی بود
دیگه کسی به اینجا نمیات تا خبری از آنتن دهی سایر شهر ها رو بده چرا
چون مشکل خودشون حل شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)