دیدی وقتی گوشی رو به حال خودش میزاری گوشی بعد یک دقیقه صفحش سیاه میشه 0نسبت به وقتی که بش می دی که صفحه خاموش بشه ) این گوشیه ما نه بعد چند ثانیه خاموش میشه فقطم وقتی می ری داخل دفتر تلفن
گوشی چجوری آپدیت میشه
دیدی وقتی گوشی رو به حال خودش میزاری گوشی بعد یک دقیقه صفحش سیاه میشه 0نسبت به وقتی که بش می دی که صفحه خاموش بشه ) این گوشیه ما نه بعد چند ثانیه خاموش میشه فقطم وقتی می ری داخل دفتر تلفن
گوشی چجوری آپدیت میشه
پس معلومه باهم هم دردیم . من هم گوشیم مشکل پیدا کرده بود و شماره هایی که زنگ میزدند رو save نمیکرد ... رفتم نشون دادم طرف که پسر داییم بود بدون اجازه ریست کرد و همه شماره های دوستام پرید!!!![]()
به احتمال زیاد باید فلشش کنی
در مورد اپدیت من اینکارو نکردم بعضی از دوستان این کارو انجام دادن اونا باید کمکت کنن
همچین بلایی سر گوشی من هم اومد با یه رسیت درست شد البته قبلش گوشی رو تخلیه اطلاعاتی کرده بودم
اقا ممنون از راهنماییت
فقط اگر یکی از دوستان لطف کنن در مورد آپدیت هم راهنماییم کنن لطف به ما کردن
سلام طريقه اپديت گوشي k800 زياد شبيه بقيه نيست چون گوشي تقريبا جديدي است البته اگر از روشهاي متفرقه استفاده كني. بهترين روش و مطمئن طرين روش براي آپديت گوشي روشي كه خودم جند وقت پيش توي قسمت بحثهاي سوني اريكسون گذاشتم كه اسمش بود بهترين و مطمئنترين روش آپديت تمام گوشي هاي سوني اريكسون اونو تو آرشيو سايت پيدا كن چون زياد توضيح دادم حال ندارم دوباره بنويسم من كه خودم چند بار گوشي خودم رو با اين روش آپديت كردم وخيلي خيلي راحت بود راستي دوستان من عضو سايت سوني اريكسون هستم و اخبار جديدترين آپديتهاي گوشي سوني و تمام لوازمي كه براي k800 ساخته مي شه رو به ايميلم مي زنه جند وقت پيش LOVER PC GAME گفت گوشي خودشو آپديت كرده كه نمي دونم البته با چه نرم افزاري آپديت كرده بود و با فريم وير گوشيش شده بود R1KJ001 . من خودم اينو از سايت سوني پرسيدم و اونا گفتن كه اخرين فرم وير ساخته شده توسط اونا R1JG001 است و من به دوستان واقعا پيشنهاد مي كنم كه گوشي شون رو مخصوصا كه k800 رو با نرم افزارهاي متفزقه آپديت نكنن.
به تاپیک رتبه ی عالی بدید بیاد بالا
سلام
من میخوام pc رو با گوشیم که K800 هست ارتباط بدم ولی نمیشه هر کاری میکنم نمیشناسه
Sony Ericsson PC Suite رو هم نصب کردم ولی نمیدونم چرا نمیشناسه رو دو تا گوشی با دو کابل مختلف تست کردم. هر چند ثانیه هم یک پیام نصب درایور میده که نصب میکنم باز میاد
ولی روی همون pc برای خودم که Nokia N73 هست رو راحت کابلش رو میشناسه
لطفا راهنماییم کنید
ک800 داری یا ن73 ؟سلام
من میخوام pc رو با گوشیم که K800 هست ارتباط بدم ولی نمیشه هر کاری میکنم نمیشناسه
Sony Ericsson PC Suite رو هم نصب کردم ولی نمیدونم چرا نمیشناسه رو دو تا گوشی با دو کابل مختلف تست کردم. هر چند ثانیه هم یک پیام نصب درایور میده که نصب میکنم باز میاد
ولی روی همون pc برای خودم که Nokia N73 هست رو راحت کابلش رو میشناسه
لطفا راهنماییم کنید
راستش باید درایور گوشیتو بشناسونی
و بهت بگم که ک800 و گوشیهای جدید سونی USB MASS STROGE دارن که واست تو مای کامپیوتر درایو میسازه
راستش فک نکنم که به پی 30 سوییت لازم داشته باشی
(بهترین راه به نظر من خریدن یدونه رم ریدر 6 تومنی هست)
marn عزیز ! من گوشی رو با آخرین ورژن SEUS یعنی ورژن 2.7.4.8.2 آپدیت کردم ! که البته از خود سایت سونی اریکسون دانلودش کردم.
فکر نمیکنم نرم افزار متفرقه باشه ... شایدم باشه !... وقتی SEUS رو اجرا کردم خودشو آپدیت کرد و حدود 2 ساعت طول کشید
و بعد از آپدیت ورژن SEUS شده بود 2.7.6.8
در ضمن ورژنش آپدیت گوشی شده R1KG001
الان میخوام گوشی رو آپدیت کنم (خدا رحم کنه)
Last edited by lover_pc_games; 24-06-2007 at 01:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)