تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 522 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

اگه نباشه جاش خالی می مونه safir_filthy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    حاشیه p30 world

پيش فرض

یعنی چی صفحه زود سیاه میشه؟
    بله گوشی رو میشه اپدیت کرد
    دیدی وقتی گوشی رو به حال خودش میزاری گوشی بعد یک دقیقه صفحش سیاه میشه 0نسبت به وقتی که بش می دی که صفحه خاموش بشه ) این گوشیه ما نه بعد چند ثانیه خاموش میشه فقطم وقتی می ری داخل دفتر تلفن

گوشی چجوری آپدیت میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه wantonboy13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گوشي من هم يه بار وقتي مي رفتم توي اينباكسش صفحه اش سفيد مي شد و از همه چي خارج مي شد
    هر جا كه نشون دادم گفتن بايد فلاش بشه .
    با ريست شدن هم زياد بهتر نشد .

من بردم گارانتي اش كه شايد بهتر باشه خير سرم . طرف بدون اجازه ي من برد تو اتاق ريستش كرد و همه اطلاعاتم پريد!! 3 تومن هم بيشتر از بيرون برا فلاش كردن پول گرفت!!
    پس معلومه باهم هم دردیم . من هم گوشیم مشکل پیدا کرده بود و شماره هایی که زنگ میزدند رو save نمیکرد ... رفتم نشون دادم طرف که پسر داییم بود بدون اجازه ریست کرد و همه شماره های دوستام پرید!!!

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

دیدی وقتی گوشی رو به حال خودش میزاری گوشی بعد یک دقیقه صفحش سیاه میشه 0نسبت به وقتی که بش می دی که صفحه خاموش بشه ) این گوشیه ما نه بعد چند ثانیه خاموش میشه فقطم وقتی می ری داخل دفتر تلفن

گوشی چجوری آپدیت میشه
    به احتمال زیاد باید فلشش کنی
    در مورد اپدیت من اینکارو نکردم بعضی از دوستان این کارو انجام دادن اونا باید کمکت کنن

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

پس معلومه باهم هم دردیم . من هم گوشیم مشکل پیدا کرده بود و شماره هایی که زنگ میزدند رو save نمیکرد ... رفتم نشون دادم طرف که پسر داییم بود بدون اجازه ریست کرد و همه شماره های دوستام پرید!!!
    همچین بلایی سر گوشی من هم اومد با یه رسیت درست شد البته قبلش گوشی رو تخلیه اطلاعاتی کرده بودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه safir_filthy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    حاشیه p30 world

پيش فرض

همچین بلایی سر گوشی من هم اومد با یه رسیت درست شد البته قبلش گوشی رو تخلیه اطلاعاتی کرده بودم
    اقا ممنون از راهنماییت
    فقط اگر یکی از دوستان لطف کنن در مورد آپدیت هم راهنماییم کنن لطف به ما کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه marn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Mashad

13 توضيحات در مورد آپديت

سلام طريقه اپديت گوشي k800 زياد شبيه بقيه نيست چون گوشي تقريبا جديدي است البته اگر از روشهاي متفرقه استفاده كني. بهترين روش و مطمئن طرين روش براي آپديت گوشي روشي كه خودم جند وقت پيش توي قسمت بحثهاي سوني اريكسون گذاشتم كه اسمش بود بهترين و مطمئنترين روش آپديت تمام گوشي هاي سوني اريكسون اونو تو آرشيو سايت پيدا كن چون زياد توضيح دادم حال ندارم دوباره بنويسم من كه خودم چند بار گوشي خودم رو با اين روش آپديت كردم وخيلي خيلي راحت بود راستي دوستان من عضو سايت سوني اريكسون هستم و اخبار جديدترين آپديتهاي گوشي سوني و تمام لوازمي كه براي k800 ساخته مي شه رو به ايميلم مي زنه جند وقت پيش LOVER PC GAME گفت گوشي خودشو آپديت كرده كه نمي دونم البته با چه نرم افزاري آپديت كرده بود و با فريم وير گوشيش شده بود R1KJ001 . من خودم اينو از سايت سوني پرسيدم و اونا گفتن كه اخرين فرم وير ساخته شده توسط اونا R1JG001 است و من به دوستان واقعا پيشنهاد مي كنم كه گوشي شون رو مخصوصا كه k800 رو با نرم افزارهاي متفزقه آپديت نكنن.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

به تاپیک رتبه ی عالی بدید بیاد بالا

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

سلام
    من میخوام pc رو با گوشیم که K800 هست ارتباط بدم ولی نمیشه هر کاری میکنم نمیشناسه
    Sony Ericsson PC Suite رو هم نصب کردم ولی نمیدونم چرا نمیشناسه رو دو تا گوشی با دو کابل مختلف تست کردم. هر چند ثانیه هم یک پیام نصب درایور میده که نصب میکنم باز میاد
    ولی روی همون pc برای خودم که Nokia N73 هست رو راحت کابلش رو میشناسه
    لطفا راهنماییم کنید

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام
    من میخوام pc رو با گوشیم که K800 هست ارتباط بدم ولی نمیشه هر کاری میکنم نمیشناسه
    Sony Ericsson PC Suite رو هم نصب کردم ولی نمیدونم چرا نمیشناسه رو دو تا گوشی با دو کابل مختلف تست کردم. هر چند ثانیه هم یک پیام نصب درایور میده که نصب میکنم باز میاد
    ولی روی همون pc برای خودم که Nokia N73 هست رو راحت کابلش رو میشناسه
    لطفا راهنماییم کنید
    ک800 داری یا ن73 ؟
    راستش باید درایور گوشیتو بشناسونی
    و بهت بگم که ک800 و گوشیهای جدید سونی USB MASS STROGE دارن که واست تو مای کامپیوتر درایو میسازه
    راستش فک نکنم که به پی 30 سوییت لازم داشته باشی
    (بهترین راه به نظر من خریدن یدونه رم ریدر 6 تومنی هست)

پروفشنال lover_pc_games's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام طريقه اپديت گوشي k800 زياد شبيه بقيه نيست چون گوشي تقريبا جديدي است البته اگر از روشهاي متفرقه استفاده كني. بهترين روش و مطمئن طرين روش براي آپديت گوشي روشي كه خودم جند وقت پيش توي قسمت بحثهاي سوني اريكسون گذاشتم كه اسمش بود بهترين و مطمئنترين روش آپديت تمام گوشي هاي سوني اريكسون اونو تو آرشيو سايت پيدا كن چون زياد توضيح دادم حال ندارم دوباره بنويسم من كه خودم چند بار گوشي خودم رو با اين روش آپديت كردم وخيلي خيلي راحت بود راستي دوستان من عضو سايت سوني اريكسون هستم و اخبار جديدترين آپديتهاي گوشي سوني و تمام لوازمي كه براي k800 ساخته مي شه رو به ايميلم مي زنه جند وقت پيش LOVER PC GAME گفت گوشي خودشو آپديت كرده كه نمي دونم البته با چه نرم افزاري آپديت كرده بود و با فريم وير گوشيش شده بود R1KJ001 . من خودم اينو از سايت سوني پرسيدم و اونا گفتن كه اخرين فرم وير ساخته شده توسط اونا R1JG001 است و من به دوستان واقعا پيشنهاد مي كنم كه گوشي شون رو مخصوصا كه k800 رو با نرم افزارهاي متفزقه آپديت نكنن.
    marn عزیز ! من گوشی رو با آخرین ورژن SEUS یعنی ورژن 2.7.4.8.2 آپدیت کردم ! که البته از خود سایت سونی اریکسون دانلودش کردم.
    فکر نمیکنم نرم افزار متفرقه باشه ... شایدم باشه ! ... وقتی SEUS رو اجرا کردم خودشو آپدیت کرد و حدود 2 ساعت طول کشید و بعد از آپدیت ورژن SEUS شده بود 2.7.6.8
    در ضمن ورژنش آپدیت گوشی شده R1KG001
    الان میخوام گوشی رو آپدیت کنم (خدا رحم کنه)
    Last edited by lover_pc_games; 24-06-2007 at 01:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •