اساتید خودشون همین جا استاد شدن...
شما اگه یه خورده همت داشته باشی + کمی ریسک پذیری = گرفتن جواب سوالات ..
اگه انگلیسیت هم خوب باشه هر سوال بی جوابی رو میتونی تو این سایت حرفه ای پیدا کنی
se-nse.net
بازم میگم ...همت + تلاش
اساتید خودشون همین جا استاد شدن...
شما اگه یه خورده همت داشته باشی + کمی ریسک پذیری = گرفتن جواب سوالات ..
اگه انگلیسیت هم خوب باشه هر سوال بی جوابی رو میتونی تو این سایت حرفه ای پیدا کنی
se-nse.net
بازم میگم ...همت + تلاش
بهترين انتخاب براي شما فار منيجر هستش البته بايد بگين چيكار ميخواهين بكنين. ولي اگه بخواهي تغييرات انجام بدي گوشيت رجيستر اصل هم نباشه بالا ميادش ولي بخواهي كاملا فلش بكني بايد بري بيرون بدي با باكس برات سريال دستي بدن. روش كار هم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مي دونم اينجا نبايد اينجوري تشكر كرد اما من هم مي خواستم از همه دوستان تشكر كنم چون گوشيمو كامل تغيير دادم و به اون دوستاني كه مشكلي تو please wait موندن گوشي دارند بگم اگه با فار كار كنند هيچ مشكلي پيش نمياد بازم از همه دوستان ممنون
من می خواستم ظرفیت sms رو بالا ببرم . بجای smsdata ، نوشتم tpa بعد اومدم بیرون دیدم ظرفیت sms شده 0 الان هر کی sms می ده حتی نمی تونم بخونمش باید delet کنم من tpa رو دوباره درست کردم smsdata ولی بازم همون طوریه . باید چی کار کنم ؟؟؟ اصلا" بی خیال افزایش شدم همون 200 تا بسته !!! چی کار کنم ؟؟؟
شما مدل گوشيت چيه ؟؟؟ البته عكس گوشيت رو ديدم w810 هستش. گوشي w810 رو من خودم تست كردم مثل مال شما شدش به خاطر اينكه هنوز با اين فايل SEFP سازگاري نداره ولي درايو دوربين ميتوني عوض كني. من دوباره smsdata/ تغيير دادم ذخيره كردم بعد فايل main رو با phone xs فلش كردم درست شدش![]()
ممنون مصطفی جان . آقایان لطفا" چند تا اسکین مدیا پلیر که روی w810 امتحان شده و درست کار می کنه رو بزارین . از مدیا پلیر نارنجی دیگه حالم داره به هم می خوره ... ممنون
سلام پيشنهاد مي كنم عزيزان اگه پچ يا درايوري يا چيزي ديگه دارند يه تاپيك بزنيم و فايلها رو توش بزاريم تا بقيه استفاده كنند
سلام دوست خوبم
ممنون كه جوابم رو دادي ولي انگار سوالم رو خوب مطرح نكردم .
من نگفتم هر بار وارد منو گوشي شدم يك چيز جديد بياد ...گفتم ميخوام منوم رو از داخل خود گوشي عوض كنم و نه از توي فار يا غيره
سوال من اينه كه :
من ميخوام چند تا منو رو روي گوشيم بريزم ( نه اينكه نصب كنم فقط روي گوشي بصورت خام باشه ) و هر وقت خواستم از داخل خود گوشي منو رو عوض كنم .....نه اينكه از فارمنجر كمك بگيرم
از داخل خود گوشي عوض كنم .
شما هرچي براي كا 750 و غيره بخواهيد توي اين تاپيك پيدا ميشه ( فايلهايي كه برايداخل گوشي بوسيله فار هستن )
من كه ديدم كامله حالا شما حرفه اي ها هم ببينيد
اگه مطلبم رو بد نوشيم از مديران بخش خواهش ميكنم پست رو ويرايش كنن و بهتر و با توضيحات بيشتري بنويسن
Last edited by Magic-Power; 04-04-2007 at 15:18.
جديدترين فايل صدا براي كا750
من كه صداي مدياپليرم خيلي بيشتر و بهتر شده ( همه رو بصورت كامل انتقال دادم )
تو اين آدرس : ifs\settings\acoustic\
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (megaupload)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (rapidshare)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (speedyshare)
(63 kb)
This pack contains:
Qwerty's acoustics v2 mixed by qwerty...
منبع :
Last edited by Magic-Power; 04-04-2007 at 15:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)