مراد اسپویل کن الان بکس میریزن سرت![]()
مراد اسپویل کن الان بکس میریزن سرت![]()
من یه لحظه چشم افتاد نخوندم بقیش رو
دوستان من اونجام که میرم تو Farm ـه اون 2 تا پیرمرد چه قدر دیگه مونده ؟
اپیزود 4 هستی دیگه........دو تا اپیزود دیگه مونده.
Last edited by halflife g; 13-05-2010 at 09:40.
از ماکروسافت و xbox متنفر شدم.با این کاراش...
دوستان من اولای اپیزود دو هستم و اونجام که یکی از پشت بام می پره پایین و باید زدش که هی اینور اونور می ره و بعدش دو نفر دیگه میان...
من اینجا همش تیر کم میارم...آخه همش مشکل دارم با زوم کردن رو آون آقایون و وقتی هم که زوم میشه باید همینطور تیر بزنی که باز هیچیشون نمیشه...راهی نیست که زودتر بمیرن؟!
همون اول که نور میندازی نباید تیر بزنی... چون نمیمیرن... وقتی نور میندازی رو هر کدوم میبینی که دایره میاد کوچیک میاد که هرچی نور رو بیشتر نگه داری کوچیک تر میشه تا وقتی از بین میره... وقتی اون دایره رفت به دوتا تیر توی سر میتونی بکشیشدوستان من اولای اپیزود دو هستم و اونجام که یکی از پشت بام می پره پایین و باید زدش که هی اینور اونور می ره و بعدش دو نفر دیگه میان...
من اینجا همش تیر کم میارم...آخه همش مشکل دارم با زوم کردن رو آون آقایون و وقتی هم که زوم میشه باید همینطور تیر بزنی که باز هیچیشون نمیشه...راهی نیست که زودتر بمیرن؟!
دوست عزیز شما اول باید بوسیله چراغ قوه اون حالت تاریکی شون رو بگیری
بعدش وقتی تازه شکل آدم شدنبوسیله تیر کلکشون رو بکنی هر کدومشون
دو تا جون دارن تا با چراغ قوه روشون زوم نکردی و از اون حالت درشون نیاری تیر زدن فایده ای نداره
حالا جلو تر رفتی به غیر از تفنگ فلش خود فلش رو برای ایجاد نور دریافت میکنی اون وقت که ده نفری
میریزن سرت و شما باید از این فلشها استفاده کنی تا دور بشن آخه دشمنشون نور هستش بعدش تا زمانی که فلش
روشنه یکی یکی به حسابشون برسی![]()
آقا آقا نمی گید اینجا زن و بچه رد میشه؟
یه اسپویلی یه هشداری خطری خوبه والا...
ولی اینجوری که مشکل کمبود باتری هم به کمبود تیر اضافه میشه!!
مرسی دوستان ببینیم چیکار می کنیم!![]()
یک اشتباه
تو اپیزود 5 وقتی برق رفته و سارا داره برق رو درست می کنه شما میرید بالا تلویزیون روشن میشه (night springs)حالا با چه انرژی خدا می دونه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)