ممنون از دوستان بابت راهنماییشون
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدی ؟ خب شاید کسی از فایل من استقبال نکرد ؟
مسعود جان معمولا من و شما یه همچین فایلی که بدرد بقیه بخوره و ما زودتر از سایرین داشته باشیم نداریم چون اکثرا ما از خارجی ها فیلمو نرم افزار دانلود میکنیم نه اونا از ما و طبیعی هم هست چون اونو قبل از ما به اونا دسترسی دارن مگه اینکه خوش شانس باشی و مثلا یه فیلم و یا یه نرم افزار رو که تو سایتهای تورنت نیست از رپید شیر یا مگاآپلود و یا بقیه آپلود سنتر ها دانلود کنی و براش یه تورنت بسازی و اونو بزاری مثلا تو دمونوئید و بقیه بیان اونو از تو دانلود کنن که توصیه من اینه که اگه سرعت اپلود بالیی داری اینکار رو بکنی چون مثلا اگه یه فایل 500 مگی رو بخوای آپ کنی و سرعتت کم باشه مثلا 20 کیلو بایت و همزمان 3 یا 4 نفر بخوان اونو دانلود کنن تقریبا برای هر کدوم 5 تا 6 حداکثر سرعت دانلود میرسه و اونقت تو باید اونو 1 تا 2 روز آپ کنی تا اونا به 100 درصد برسن و بتونن برای دیگران سید بشن و اونقته که تو میتونی دست از کار آپلود برداری و اگه اونو ناقص آپلود کنی و اینکار رو تو سایتهای خصوصی انجام بدی احتما اینکه مسئولین سایت مقدار آپلودت رو برای جریمه کردن کاهش بدن هست و اینهم روی امتاز تو تاثیر میزاره و اگه زیادی سختگیری کنن شاید بن هم بشی و البته اینا که میگم به میزان عکس العمل اونایی داره که ازت ناقص دانلود کرده باشن پس سعی کن اینکار رو برای فایلهای زیر 100 مگ انجام بدی
با تشکر از جناب senjed،
این قضیه DHT توی Azureus، کسی نمی دونه؟
یه چیز دیگه،من تا الان 2 تا فیلم دانلود کردم که از رو پرده بودن(بخش نظرات Torrent spy نمی دونم چرا بسته بود؟!) چجوری میشه فهمید کدوم فیلما از رو پرده ان کدوما نیستن؟(بدون استفاده از comment بقیه)
ربطی به اینا داره که تو اسم لینک می نویسن: TS,CAM,tele sync
دوست عزیز کامنت فایلها خیلی مهمه حتما بهشون توجه کن بر فرض مثال اگه یه نفر تو عنوان فیلمش بنویسه dvdrip-xvid که نشوندهنده اینه که فیلم با کیفیت dvd و با فرمت xvid فشرده سازی شده که معمولا هم به همان اندازه dvd اورجینال با کیفیت هست نمیشه بهش اعتماد کرد چون احتمال فیک بودن فایل هست ولی در کل اون گزینه ها که نوشتی بیان کننده کیفیت فیلم هستن برای کسب اطلاعات بیشتر میتونی از لینکهای زیر استفاده کنی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از جوابتون،
راستش منم اونقدر نمی دونم ولی تو صفحات قبلی همین تاپیک در بارش توضیح دادن
من فقط همینو فهمیدم که اگه DHT فعال باشه به یه سری افراد که مستقیما به tracker وصل نیستن
اجازه می ده به شما متصل بشنو فایلو از شما بگیرن،اگه غیر فعال باشه سرعت شما بیشتر میشه(البته در این مورد بین علما اختلافه!!! گفتن باید امتحان کنی تا دستت بیاد تاثیر داره یا نه!
.gif)
)
این چیزی بود که من از حرفای بچه ها فهمیدم، حالا اگه اشتباه می کنم خوشحال می شم یکی از اساتید مارو مفتخر کنه و روشنمون کنه!
.gif)
ببین عزیزم اگه دقت میکردی همه چیز روشنه DHT اگه تیک داشته باشه باعث میشه کاربرانی که بصورت ناشناس از تورنت دانلود میکنن هم به ما وصل بشن و اونها هم معمولا کسانی هستن که پورتهاشون درست فوروارد نمیشه و ترکر اونا رو شناسایی نکرده و یا خودشون لینک ترکر ها رو از داخل فایل تورنت حذف کردن تا ناشناس دانلود کنن که من خودم بعضی مواقع اینکار رو انجام میدم البته جدیدا اینو فهمیدم با زدن کلیک راست روی فایل تو موتورنت و رفتن به پراپرتیز میتونید لینک یا لینکهای مورد نظر رو پاک بکنید من خودم الان چند روزه بعضی فایلها که از چند تراکر استفاده میکنند میرم توشون و مثلا تراکر دمونوئید رو از توش حذف میکنم و فایلو دانلود میکنم و بعد از اتمام دانلود دوباره اون ترکر رو به فایل اضافه میکنم و بقیه تراکر ها رو حذف میکنم اینطوری آپلود اون فایل فقط از تراکر دمونوئید امکانپذیر میشه و باعث میشه فقط آپلود های من اونجا ثبت بشه هر چند این میزان آپلود اگه کم هم باشه روی امتیاز تاثیر گذاره ؛ به هرحال شما اگه تیک DHT رو فعال کنید بدون نیاز به ترکر هم میتونید دانلود و آپلود کنید ( اول باید لینک ترکر رو حذف کنید ) و حتی اونایی هم که مثل شما هستن به شما کانکت میشن و میتونید دانلود کنید و هر موقع که نیاز به آپلود داشتید لینکها رو سر جای اولشون کپی کنید این قضیه این حسن رو داره ولی تو بعضی تورنتها سرعت رو کم میکنه و تو بعضی تورنتها بعلت زیاد بودن نودهای ناشناس و اگه شانس بیارید پر سرعت سرعت رو بالا میبره این چیزیه که من خودم عملا تست کردم و شما هم بهتره رو فایلتون تست کنید 5 دقیقه تست هم برای اینکار کافیه بعد میتونید تصمیم بگیرید که با DHT دانلود کنید بهتره و یا بدون اون
یا حق