تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 376 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

داره خودمونی میشه real_717's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با تشکر از جناب senjed،
    این قضیه DHT توی Azureus، کسی نمی دونه؟
    یه چیز دیگه،من تا الان 2 تا فیلم دانلود کردم که از رو پرده بودن(بخش نظرات Torrent spy نمی دونم چرا بسته بود؟!) چجوری میشه فهمید کدوم فیلما از رو پرده ان کدوما نیستن؟(بدون استفاده از comment بقیه)
    ربطی به اینا داره که تو اسم لینک می نویسن: TS,CAM,tele sync

داره خودمونی میشه real_717's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد DHT به آدرس Option/transfer/auto-speed/auto-speed(beta برويد.
    البته من در مورد DHT اطلاعاتي ندارم اگه كمي توضيح بديد ممنون ميشم.
    مرسی از جوابتون،
    راستش منم اونقدر نمی دونم ولی تو صفحات قبلی همین تاپیک در بارش توضیح دادن
    من فقط همینو فهمیدم که اگه DHT فعال باشه به یه سری افراد که مستقیما به tracker وصل نیستن
    اجازه می ده به شما متصل بشنو فایلو از شما بگیرن،اگه غیر فعال باشه سرعت شما بیشتر میشه(البته در این مورد بین علما اختلافه!!! گفتن باید امتحان کنی تا دستت بیاد تاثیر داره یا نه!)
    این چیزی بود که من از حرفای بچه ها فهمیدم، حالا اگه اشتباه می کنم خوشحال می شم یکی از اساتید مارو مفتخر کنه و روشنمون کنه!

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سنجد جان ممنون از راهنماییت

ولی این سوال من هنوز بی جواب موند که :

چرا با وجود اینکه من بالای 5 مگ آپلود داشتم ( فایلهای دانلودی از دمونوید رو سید کردم ) چرا نشوون نمیده

توو انجمن دمونوید هم خیلی گشتم میگفت که باید به تراکر ثابت کنی که ای پیت چیه و . . . . که هیچکدوم بدرد نخورد

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اکثرا در این مواقع شما بیشتر از از حجم اصلی فایل دانلود کردین و به همین خاطر اکثر سیدرها اون تیکه هایی از فایل رو که مونده ندارند و دانلود به همین خاطر متوقف میشه شما می تونید تو فولدری که برای ذخیره کردن فایلهاتون به برنامه دادین دنبال فایلتون بگردید اگه تموم شده بود و مشکل خاصی نداشت که چه بهتر و از همون استفاد کنید در غیر اینصورت باید اونقدر منتظر بمونید تا یکی از سیذرها اون تیکه هایی که شما ندارین و به جاش اضافه دانلود شده رو سید کنه....!
    اینم امتحان کنیید: رو فایل دانلودی راست کلیک کرده و Update Tracker رو بزنید شاید جواب داد
    يعني چي اضافه تر دانلود كردي ؟

مگه ميشه حجم يه فايل مشخصه و من هنوز هفت مگ تا پايان كار دارم .

راستي هيچ راهي نيست كه بشه از اين فايلهايي كه در حاله دانلود هستن و نصفه موندن استفاده كرد يعني تا همونجاشو ديد ؟
    اگه يه نرم افزار براي split كردن اين فايلها پيدا كنيم فكر كنم كار كنه .

نظرتون چيه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

چرا با وجود اینکه من بالای 5 مگ آپلود داشتم ( فایلهای دانلودی از دمونوید رو سید کردم ) چرا نشوون نمیده

توو انجمن دمونوید هم خیلی گشتم میگفت که باید به تراکر ثابت کنی که ای پیت چیه و . . . . که هیچکدوم بدرد نخورد
    من تو دمونوئيد اين مشكل رو داشتم ولي بعد از چند روز با log in مجدد درست شده
    حتي جالبه بگم كه امروز يه بار اطلاعات روز قبل رو نشون داد يعني بعد از اضافه شدن عدد آپلود چند ساعت كه وارد شدم دوباره اعداد قبلي رو نشون ميداد و پس از log in مجدد دوباره همه چيز درست شد. جل الخالق

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

راستي هيچ راهي نيست كه بشه از اين فايلهايي كه در حاله دانلود هستن و نصفه موندن استفاده كرد يعني تا همونجاشو ديد ؟

نظرتون چيه ؟
    من فیلمهایی که با تورنت دانلود و هنوز به طور کامل دانلود نشده رو با Gomplayer می بینم.اگه اون فیلمی که داننلود می کنی تک باشه یعنی به پارت 1 تا مثلا 40 نباشه.با جستجوی ساده تو google می تونی پیداش کنی.اگه خواستی من لینکشو بزارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

بچه ها دارم يه فيلم دانلود ميكنم از طريق يوتورنت كه 3/99 درصد دانلود شده حالا اين هفت دهم درصد جلو نميره چيكار بايد كنم

راستي راهي نيست تا همينجا كه دانلود كرده ديگه بيخيال بشه و فايلو بهمون بده ؟

خواهش ميكنم كمك كنيد خيلي ضد حاله .

دوست عزیز با اینکه قبلا به این سئوال جواب داده شده باز هم میگم در بعضی مواقع اتفاق میافته که یه تورنت تعداد سید کننده کمی داشته باشه مخصوصا زمانی که جدید باشه شما میای دانلود میکنی و کس یا کسانی که سیدر هستند بنا به دلایلی ارتباطشون قطع میشه و یا خودشون فایل رو متوقف میکنند و یا ... به هر دلیلی که این اتفاق بیافته و شما فایلتون ناقص بمونه باید منتظر بمونید تا یه نفر سید کننده پیدا بشه و اون فایل رو سید کنه تا شما کاملا" اونو دانلود کنید و برای اینکار باید هر چند وقت یه بار مثلا هر 2 یا 3 ساعت یه بار فایل رو استارت کنید ببینید اگه سیدری باشه به کار دانلود ادامه بدید من خودم بارها و بارها این مورد رو تجربه کردم شما نگران نباش اگه صبر کنی حل میشه مگه اینکه اون فایلت خواهان نداشته باشه و تعداد کمی اونو دانلود کنن و بعد هم کسی پیدا نشه اونو سید کنه اگه فایل دریافتی شما جزو این دسته باشه این دیگه بدشانسیه شماست . اگه فایلتون فایل ویدئویی باشه ونا قص باشه میتونید بوسیله VLC media player اونو بدون مشکل ببینیدولی اگه فایل rar یا iso و ... باشه باید حتما" صد در صد دانلود بشه

xdvbxkaomx جان ممنون
    پس منظورتون از سرویس فایروال کانکشن همون تنظيمات فايروال تو روتر هست ؟
    چشم باش يه دست و پنجه اي نرم ميكنم و نتيجه رو مينويسم. ضمنا من با زدن آي پي 192.168.1.1 ميتونم برم تو تنظيمات روتر.

تشكر بخاطر همه خوبيهايت
    معمولا آیپی کانفیگ روترها یا 92.168.0.1 هست و یا 192.168.1.1 که من فکر میکردم مال شما باید اولی باشه که خدا رو شکر مشکلتون حل شده به هر حال میبخشید من حافظم یخورده ضعیفه .

سلام دوستان گلم

یه مشکل عجیب با Demonoid پیدا کردم

من با اکانت شبانه ی صبانت وصل میشم یه دو تا فایل 2 مگی برا تست از تورنت گرفتم و همشون رو دو برابر خودش seed کردم

ratio:2 حالا که رفتم توو Demonoid نوشته که من فقط 160 کیلو بایت آپ کردم

البته فکر نکنم ای پی عوض شده باشه ها

موقعی که داشتم seed میکردم این کانکشن قطع شد بلافاصله کانکت شد . . .

حالا من چیکار کنم ؟ اگه اینجوری باشه که باید کلا دور Demonoid رو خط بکشم !!!

ضمن تائیید جواب سنجد جان اینم بگم مسعود خان شما اگه دیسکانکت شدید و دوباره کانکت شدید به احتمال خیلی زیاد آیپی تون تغییر کرده مگه اینکه آیپی شما استاتیک باشه و اینو میتونید از isp تون بپرسید که من احتمال خیلی قوی میدم آیپی شما دینامیک باشه که با دیسکانکت و کانکت مجدد احتمالگ تغییر کنه مگه اینکه شانس بیاره و تمام رنج آیپی های تعریف شده روی سرور isp شما مشغول باشه و دوباره با همون آیپی کانکت بشی سعی کن آزمایشتو با لاگ آف و لاگ این مجدد در دمونوئید و دانلود فایل تورنت و دانلود اون توسط برنامه تورنتت تکرار کنی دمونوئید زمانیکه یه تورنت ازش دانلود میکنی آیپی تو چک میکنه و مقدار دانلود و اپلود رو بر مبنای اون محاسبه میکنه در ضمن این احتمال هم هست که تورنتی که تو آزمایش کردی مال خود ترکر دمونوئید نباشه با کلیک راست روی فایل تورنت تو موتورنت و زدن properties میتونی ترکر های اون فایلو ببینی ؛ جلوی فایلهای تورنتی که مال خود دمونوئید نیست میتونی کلمه external رو ببینی

یا حق

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون از دوستان بابت راهنماییشون

میشه در این مورد بیشتر توضیح بدی ؟ خب شاید کسی از فایل من استقبال نکرد ؟
    مسعود جان معمولا من و شما یه همچین فایلی که بدرد بقیه بخوره و ما زودتر از سایرین داشته باشیم نداریم چون اکثرا ما از خارجی ها فیلمو نرم افزار دانلود میکنیم نه اونا از ما و طبیعی هم هست چون اونو قبل از ما به اونا دسترسی دارن مگه اینکه خوش شانس باشی و مثلا یه فیلم و یا یه نرم افزار رو که تو سایتهای تورنت نیست از رپید شیر یا مگاآپلود و یا بقیه آپلود سنتر ها دانلود کنی و براش یه تورنت بسازی و اونو بزاری مثلا تو دمونوئید و بقیه بیان اونو از تو دانلود کنن که توصیه من اینه که اگه سرعت اپلود بالیی داری اینکار رو بکنی چون مثلا اگه یه فایل 500 مگی رو بخوای آپ کنی و سرعتت کم باشه مثلا 20 کیلو بایت و همزمان 3 یا 4 نفر بخوان اونو دانلود کنن تقریبا برای هر کدوم 5 تا 6 حداکثر سرعت دانلود میرسه و اونقت تو باید اونو 1 تا 2 روز آپ کنی تا اونا به 100 درصد برسن و بتونن برای دیگران سید بشن و اونقته که تو میتونی دست از کار آپلود برداری و اگه اونو ناقص آپلود کنی و اینکار رو تو سایتهای خصوصی انجام بدی احتما اینکه مسئولین سایت مقدار آپلودت رو برای جریمه کردن کاهش بدن هست و اینهم روی امتاز تو تاثیر میزاره و اگه زیادی سختگیری کنن شاید بن هم بشی و البته اینا که میگم به میزان عکس العمل اونایی داره که ازت ناقص دانلود کرده باشن پس سعی کن اینکار رو برای فایلهای زیر 100 مگ انجام بدی

با تشکر از جناب senjed،
    این قضیه DHT توی Azureus، کسی نمی دونه؟
    یه چیز دیگه،من تا الان 2 تا فیلم دانلود کردم که از رو پرده بودن(بخش نظرات Torrent spy نمی دونم چرا بسته بود؟!) چجوری میشه فهمید کدوم فیلما از رو پرده ان کدوما نیستن؟(بدون استفاده از comment بقیه)
    ربطی به اینا داره که تو اسم لینک می نویسن: TS,CAM,tele sync
    دوست عزیز کامنت فایلها خیلی مهمه حتما بهشون توجه کن بر فرض مثال اگه یه نفر تو عنوان فیلمش بنویسه dvdrip-xvid که نشوندهنده اینه که فیلم با کیفیت dvd و با فرمت xvid فشرده سازی شده که معمولا هم به همان اندازه dvd اورجینال با کیفیت هست نمیشه بهش اعتماد کرد چون احتمال فیک بودن فایل هست ولی در کل اون گزینه ها که نوشتی بیان کننده کیفیت فیلم هستن برای کسب اطلاعات بیشتر میتونی از لینکهای زیر استفاده کنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرسی از جوابتون،
    راستش منم اونقدر نمی دونم ولی تو صفحات قبلی همین تاپیک در بارش توضیح دادن
    من فقط همینو فهمیدم که اگه DHT فعال باشه به یه سری افراد که مستقیما به tracker وصل نیستن
    اجازه می ده به شما متصل بشنو فایلو از شما بگیرن،اگه غیر فعال باشه سرعت شما بیشتر میشه(البته در این مورد بین علما اختلافه!!! گفتن باید امتحان کنی تا دستت بیاد تاثیر داره یا نه!)
    این چیزی بود که من از حرفای بچه ها فهمیدم، حالا اگه اشتباه می کنم خوشحال می شم یکی از اساتید مارو مفتخر کنه و روشنمون کنه!

ببین عزیزم اگه دقت میکردی همه چیز روشنه DHT اگه تیک داشته باشه باعث میشه کاربرانی که بصورت ناشناس از تورنت دانلود میکنن هم به ما وصل بشن و اونها هم معمولا کسانی هستن که پورتهاشون درست فوروارد نمیشه و ترکر اونا رو شناسایی نکرده و یا خودشون لینک ترکر ها رو از داخل فایل تورنت حذف کردن تا ناشناس دانلود کنن که من خودم بعضی مواقع اینکار رو انجام میدم البته جدیدا اینو فهمیدم با زدن کلیک راست روی فایل تو موتورنت و رفتن به پراپرتیز میتونید لینک یا لینکهای مورد نظر رو پاک بکنید من خودم الان چند روزه بعضی فایلها که از چند تراکر استفاده میکنند میرم توشون و مثلا تراکر دمونوئید رو از توش حذف میکنم و فایلو دانلود میکنم و بعد از اتمام دانلود دوباره اون ترکر رو به فایل اضافه میکنم و بقیه تراکر ها رو حذف میکنم اینطوری آپلود اون فایل فقط از تراکر دمونوئید امکانپذیر میشه و باعث میشه فقط آپلود های من اونجا ثبت بشه هر چند این میزان آپلود اگه کم هم باشه روی امتیاز تاثیر گذاره ؛ به هرحال شما اگه تیک DHT رو فعال کنید بدون نیاز به ترکر هم میتونید دانلود و آپلود کنید ( اول باید لینک ترکر رو حذف کنید ) و حتی اونایی هم که مثل شما هستن به شما کانکت میشن و میتونید دانلود کنید و هر موقع که نیاز به آپلود داشتید لینکها رو سر جای اولشون کپی کنید این قضیه این حسن رو داره ولی تو بعضی تورنتها سرعت رو کم میکنه و تو بعضی تورنتها بعلت زیاد بودن نودهای ناشناس و اگه شانس بیارید پر سرعت سرعت رو بالا میبره این چیزیه که من خودم عملا تست کردم و شما هم بهتره رو فایلتون تست کنید 5 دقیقه تست هم برای اینکار کافیه بعد میتونید تصمیم بگیرید که با DHT دانلود کنید بهتره و یا بدون اون

یا حق

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

نظرتون چيه ؟
    درسته دوست عزیز حجم یک فایل مشخصه منظور من از اضافه همون Hash بود که به هر علتی از جمله قطع و وصل های مکرر به وجود میاد یعنی درستتر اینه که قسمتی از فایل خراب میشه و اون بخش رو دوباره شما دانلود میکنین که سر جمع حجم دانلودی ممکنه از حجم واقعی زیادتر باشه.
    در مورد سوال دومم هم که دوستان جواب دادن.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

توجه به دو پست قبل تر :

لاگ آف و لاگ این مجدد
    احتمال چنج آیپی هنگام دیسکانکت و کانکت مجدد بعلت ثابت نبودن آیپی شما
    external بودن ترکر فایلهای دانلودی شما
    نیاز به دانلود حداقل یک فایل تورنت از دمونوئید جهت شناسایی آیپی شما
    دیگه چی میخوای مسعود جان باز هم بگم ؟

نظرتون چيه ؟
    دوست عزیز بعضی مواقع بعلت استاپ و استارتهای مکرر یک فایل تورنت مقداری از اون خراب میشه و میتونید اون مقدار رو اگه از موتورنت استفاده میکنید در قسمت پایین صفحه و اولین قسمت اون یعنی transfer و جلوی گزینه wasted ببینی مثلا فرض کن یه فایل 100 مگی رو دانلود کنی و 5 مگ از اون خراب بشه اونوقت تو باید 105 مگ دانلود کنی تا فایل 100 مگی تو کامل بشه و اون 5 مگ رو جلوی wasted میتونی ببینی که البته من ضمن قدر دانی از امیر جان نظرم همونه که تو پست 958 گفتم و البته آپدیت ترکر و همچنین زدن تیک DHT اگه تیک نباشه میتونه افراد بیشتری رو بهتون کانکت کنه و شما دانلودتونو تموم کنید

من تو دمونوئيد اين مشكل رو داشتم ولي بعد از چند روز با log in مجدد درست شده
    حتي جالبه بگم كه امروز يه بار اطلاعات روز قبل رو نشون داد يعني بعد از اضافه شدن عدد آپلود چند ساعت كه وارد شدم دوباره اعداد قبلي رو نشون ميداد و پس از log in مجدد دوباره همه چيز درست شد. جل الخالق
    دوست عزیز احتمالا اون اعداد روز قبل تو گلوی مرورگرتون گیر کرده بودند ( شوخی کردم دوست عزیز بدل نگیرید ؛ من اینجا رو متجه نشدم اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدید من تا حالا همچین چیزی ندیدم )

من فیلمهایی که با تورنت دانلود و هنوز به طور کامل دانلود نشده رو با Gomplayer می بینم.اگه اون فیلمی که داننلود می کنی تک باشه یعنی به پارت 1 تا مثلا 40 نباشه.با جستجوی ساده تو google می تونی پیداش کنی.اگه خواستی من لینکشو بزارم.
    دوست عزیز ضمن تشکر باید بگم بله gomplayer هم نرم افزار خوبی برای فایلهای ناقص ویدئویی هستش ولی من خودم با VLC media player راحتتر هستم ؛ ضمنا artin 777 عزیز میتونه هر دوی اینا رو از تورنت بگیره فکر کنم لینکهای زیر بدردش بخورن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •