البته من دانش سخت افزاریم زیاد نیست ولی بر طبق جدول زیر Sempron اصلا ۶۴بیتی نیست و ساختار ۳۲بیتی را دنبال می کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من دانش سخت افزاریم زیاد نیست ولی بر طبق جدول زیر Sempron اصلا ۶۴بیتی نیست و ساختار ۳۲بیتی را دنبال می کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
sempron شصت و چهار بيتي هم وجود داره. من فكر مي كنم اون مشكل شما ربطي به cpu نداره. چون cpu هاي 64 بيتي ميتونن 32 بيتي رو run كنن. من خودم 64 بيتي دارم و فدوراي 32 بيتي روش ريختم و همچنين ويندوز 32 بيتي ...
پس مشكل جاي ديگه هست...![]()
سلام
من فدوراي 9 ريخته ام و حالا هم ميخوام برم سراغ ubuntu . عرضم به حضور شما كه اين نسخه Ubuntu 8.10 DVD i386 رو بايد بگيرم ؟
نسخه بعدي كه قرار نيست فردا بياد ؟؟ چون من وقتي فدوراي 9 رو نصب كردم، فرداش 10 اومد !!!!
با تشكر
بله، فعلا همین جدیدترین نسخه هست فکر کنم 9.04 در ۲۳ ایپریل عرضه خواهد شد. و خوب هست بدونید اوبونتو هر ۶ ماه یکبار یک نسخه ی جدید بیرون می دهد و البته هر ۱۲ تا ۲۴ ماه یکبار هم یک نسخه با پشتیبانی دراز مدت عرضه می کند.
سلام دوستان !
بنده جدیدا با فروم شما آشنا شدم ! .... بنده علاقه ی خیلی خاصی به این سیستم عامل دارم ولی برای شروع هیچ چیز بلد نیستم ! و نمی دونم از کدام توزیع استفاده کنم !!!
اگه میشه دوستان در مورد توزیع ها یه توضیح مختصری بدن !
در ضمن برای من ظاهر کار خیلی مهمه !!! بلاخره من یه ویندوزی هستم !
راستی جناب روتنت سلام علیکم ! کیف احوالکم !؟؟؟
یه سوال دیگه ! توی لیونکس فایل های صوتی و تصویری که اجرا میشه ؟
در ضمن اگه بخوام هر دو تا رو با هم داشته باشم می تونم ؟ یا نه !
با تشکر از شما !![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، خیلی ممنون
بله اجرا می شه
بله می شه نصب کرد
شما گنو/لینوکس رو خیلی دست کم گرفتیا
می گم چرا این جا قابلیت تشکر نداره ؟
بعد یه سوال دیگه ! (که یک جای دیگه پرسیدم کسی بهم جواب نداد !)
این برنامه ی تبدیل گفتار به نوشتار ... روی لیونکس اجرا میشه ؟
یه سوال دیگه ! لیونکس یا لینوکس ؟ تلفظ صحیح کدامه ؟
ببخشید این قدر پشت سر هم پست می دم !!!
ولی خب چون پست هام تایید نشده قابلیت ویرایش رو ندارم !
اول می خواستم ببینم سیستم مورد نیاز توزیع های مختلف فرق می کنه ؟ کلا برای لینوکس سیستم بالایی لازمه ؟
بعد من یه سری از این نسخه های دیسک زنده رو سفارش دادم بیارن ! ولی خب ! توی بازار اگه خواستم تهیه کنم از چه شرکتی بگیرم ؟ منظورم هم دیسک زنده ش هست هم کاملش !
در ضمن این پارتیشن بندی های خاص رو از کجا کشف کنم ؟ یعنی خود سی دی یا دی وی دی توزیع خودش کار ها رو انجام میده یا خودم باید پارتیشن بندی ها رو انتخاب کنم ؟
ممنون !
باسلام به همه دوستان من تازه وارددنیای لینوکس شدم ubuntuشدم وسوالات زیادی دارم امیداست باکمک دوستان این مشکلات حل شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)