هر وقت چین مودم جدید زد میشه 140 تومن
هر وقت چین مودم جدید زد میشه 140 تومن
کدوم ۴.۵ بهتره ؟؟؟ یا بهتر بپرسم کدوم بیشتر به نفع کاربر هست ؟؟ ( نفع در سرعت و کیفیت)
سلام به همه دوستان که برای انلاک مودم زحمت فراوانی کشیدن مخصوصا دوست عزیز و گرامی mr_secret که اموزش رو پابلیک کردن چند مورد هست که باید خدمت شما عرض کنم اول توی تنظیمات اپدیت اتوماتیک رو غیرفعال کنید برای مودمهای موجود حال حاضر در بازار مودمهای جدید امکان انلاک با روش secret ندارند که با اپدیت جدید توی بازار دارن وارد میشن دوم حالت تجمیع توی این مودم فعاله از نرم افزار ltewatch استفاده کنید سوم سعی کنید با ویندوز xp انلاک کنید چون بعد از اینکه loader رو اجرا کردید براحتی پورتها باز میشن و فریمور نصب میشه در ضمن حتما نیاز نیست پورت روی 55 باشه هر نامبری میتونه باشه من با9 اینکارو کردم فقط بدونید با xp هیچ خطایی نمیده جالبه که درایورش به صورت اتوماتیک نصب میشه فقط بدونید مودم رو انلاک کردن کار بزرگیه ولی شرکت هواوی به درخواست ایرانسل دست روی دست نمیزاره با آپدیت جدید جلوش گرفته شده مودمهای جدیدش تا چند وقت دیگه داره میاد تو بازار منظورم با ورژن جدید حالا جناب secret دوباره باید روی هواوی و مخصوصا ایرانسل رو کم کنن که داره پاره میشه دوستم نمایندگیش رو داره و خیلی هم معروفه و با یکی از مسولین مهم شرکت ایرانسل در ارتباطه که طرف خیلی شاکیه و میگه خیلی ضرر کرده و بد و بیراه و فحش میده به آنلاکر ولی دمت گرم و دست مریزاد secret جان بازم روشون رو کم کن راستی یه مودم جدید خفن داره میاد تو بازار طبق گفته دوستم که میگه با پاوربانک هم کار میکنه
![]()
اره داداش با همین روشه دقیقا فقط فریمورش فرق میکنه که تو سایت combineرایگان موجوده خواستی لینکشو برات میزارم فقط باید مودم حتما با بوت پین وصل بشه به کامپیوتر
فایل رو دوباره دانلود کن در ضمن بهتره فایل رو توی درایو c desktop بریزی بعد اجرا کنی
داداش ربطی به فلش زدن نداره عیب سخت افزاری پیدا کرده من دادم تعمیرکار روی برد کارکرد و درست شد گفت به دلیل اتصال اشتباه روی برد موقع لحیم کردن یو اس بی قسمتی از مدار که مربوط به شناسایی سیم هست قطع شد حالا تو 500 بار فلش بزن![]()
داداش ما هم این مشکل رو داریم سیم کارت رو نمیخونه
اگه میشه آدرس تعمیرکار و هزینه اش رو خصوصی کن
ممنون
Last edited by amirniack; 30-03-2018 at 16:07.
اره با سیم معمولی جواب میده و سرعتش هم 4تا5 مگه
تجميع بهتره، ولي در اينده تجميع با مايمو قراره باهم استفاده بشن،
اونوقت يه مودم ميخواد که همزمان از هردو استفاده کنه و سرعت بجاي 300 ميره رو 600.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
شما آنلاک کردین بعد اون سیم کارت رو نمیشناسه یا هنگام لیحم کاری اشتباه کردین لطفا دقیق توضیح بدین راهنمایی کنم ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)