اون یه نفر کیه ؟![]()
اون یه نفر کیه ؟![]()
شما جدول طرح های کمپین ماندگار رو که ببینی کاملا مشخصه که طرح های حرفه ای 1 تا 6 بین ADSL و VDSL و تانوما مشترک هست متلا اگر شما سرویس 16 مگ 90 گیگ بخری با همین سرویس رو ADSL سرعت 16 رو VDSL سرعت 40 و تانوما سرعت 200 خواهی داشت پس این امکان وجود داره بسته ها منتقل بشن ولی دروغ میگن تا سود بیشتری به دست بیارن. این یه مطلب
یه مطلب دیگه این که معاون مخابرات بود یا کس دیگه (یادم نیست) یه نمودار منتشر کرد و گفت سرعت مشترکینی قمی که ADSL داشتن بعد از ارتقا به به VDSL و بدون تعویض مودم از ميانگين 4 رسیده به میانگین 19 و با تعویض مودم میتونن حتی به سرعت 70 برسن و این یعنی از مودم های Adsl روی خط vdsl میشه استفاده کرد البته با سرعت نهایتا 24 مگ ولی بازم با دروغ گفتن به مشتری یا حتی دستکاری در تنظیمات مرکز کاری میکنن مشترک مجبور به خرید مودم جدید بشه
لینک زیر و باز کنید تجربه چنتا کاربر خارجی هست که تایید میکنن از مودم asdl میشه روی خط vdsl استفاده کرد (البته با محدود شدن به سرعت Adsl)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by hummer_1990; 14-04-2020 at 21:57.
سلام.تو این پروفایل مخابرات وقتی بهvdsl تبدیل میشیم چی مینویسه لطفا یک عکس بزارید. برای من که adsl هستم میزنه زوج سیمadsl
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
پس چراAttenuation Down Streamاینقد کمه؟
مودمو زده به DSLam ؟![]()
پس با چی خاموشش میکنن؟ چقدر پیشرفته که یه دکمه خاموش روشن نداره
درسته, وقتی سیم مشتری به multi-mode dslam وصله از مرکز مخابرات با یک کلیک میتونن از vdsl به adsl تغییر بدن و برعکس
کافو نوری آمد یهو adsl سرعت 20مگ شد, راستی نیازی به سرعت vdsl نداشتم, بیشتر بخاطر طرحهای حجم بالاتر تبدیل کردم, 183گیگ بالاترین حجم ماهیانه adsl مخابراته , با vdsl الان 420گیگ ماهانه دارم سرعت 100مگ
با وجود گرانی و حجم پایین مخابرات به نسبت بقیه شرکتها انصافا از لحاظ ثبات و قطعی از همه شون بهتره
Last edited by dadash42; 14-04-2020 at 23:27.
پس چرا به من میگه vdsl 130 گیگ بیشترینش هست ؟؟؟
اشتباه میکنه, شاید منظورش این طرحهای الکی جدیده, طرح های عادی حجم های بالاتری دارن, البته گرانترن, من 137تومان ماهانه برای 420گیگ میدم
طرح 500گیگ 160تومان هم هست
طرح ها در پنل هست؟ در همه شهرها؟ شاید می خوان این چند ماه اول رو بندازن بهت اینو به من گفت 70 میشه ماهانه هر چی هم پرسیدم گیگ بالاتر دارید گفت نه حالا من چی کار کنم به نظرت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)