تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 452 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان.
    مبین نت متاسفانه بعد از اینکه دنبال جذب مشتری بود داره سرویس های خوب رو جمع میکنه. اول که سه ماه 300 گیگ رو برداشت الان هم داره یک ماه 100 گیگ رو برمیداره.
    البته این رو فقط زمانی نشون میده که با خود اینترنت مبین نت داخل اکانت کاربری بشین. با سایر اینترنت ها نشون نمیده که احتمالا مشتری های جدید رو همچنان جذب کنه.
    دوستانی که تازه میخوان مبین نت بگیرن با خبر باشن از سیاست های این شرکت.

قبلا یادمه اون سرویس 70 تومنیش 100 گیگ روزانه 200 گیگ شبانه بود
    200 گیگ شبانه رو کرده 1000 گیگ بعد سرعت روی 4 مگ محدوده؟؟
    من حساب کردم با سرعت 4 مگابیت 2 تا 7 صبح ماهی بیشتر از 270 گیگ نمیشه دانلود کرد بعد چجوری سقف 1000 گیگ گذاشته!؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من حساب کردم با سرعت 4 مگابیت 2 تا 7 صبح ماهی بیشتر از 270 گیگ نمیشه دانلود کرد بعد چجوری سقف 1000 گیگ گذاشته!؟
    من دو ماهه که مبین گرفتم از اول 1000 گیگ بود شبانه این سرویس. 1000 گیگش هم بیشتر برای تبلیغه وگرنه با کاهش سرعتی که شبها داره عملا نمیشه ازش استفاده کرد.

3. این کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kolange_edalat2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

دوستان من امروز مبین نت گرفتم. این Signal stregth من روی 96- و link Quality رو 19 هست باید چن باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز مگه ۲۷۰ گیگ رایگان در‌ماه با سرعت ثابت ۴ مگ کمه؟ الان خیلی سرویس دهنده ها شبانه رایگان حذف شده یا محدودیت حجم خیلی بیشتری داره یا ضریبی از ترافیک خریداری شده حجم روزانه هست. درواقع میشه گفت با این سرعت حجم دانلود شبانه نامحدود هست.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز مگه ۲۷۰ گیگ رایگان در‌ماه با سرعت ثابت ۴ مگ کمه؟ الان خیلی سرویس دهنده ها شبانه رایگان حذف شده یا محدودیت حجم خیلی بیشتری داره یا ضریبی از ترافیک خریداری شده حجم روزانه هست. درواقع میشه گفت با این سرعت حجم دانلود شبانه نامحدود هست.

من نگفتم کمه
    ولی این 1000 گیگ محدودیت شبانه زمانی معنی پیدا می کنه که سرعت شبانه هم 40 مگابیت باشه ولی وقتی سرعت شبانه محدود میشه این عدد 1000 گیگ بیشتر جبه تبلیغاتی و نمادین داره
    می تونستن به جاش بنویسن نامحدود

7. این کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    مبین نت متاسفانه بعد از اینکه دنبال جذب مشتری بود داره سرویس های خوب رو جمع میکنه. اول که سه ماه 300 گیگ رو برداشت الان هم داره یک ماه 100 گیگ رو برمیداره.
    چرا جو الکی میدی؟ حالا بازم بگو تا برش دارند خیال همتون راحت بشه
    مقصر خود شماها هستید بدبختی این مملکت خود مردمش هست و بس
    گیرم برداره مگه بقیه شرکت ها طرح هاشون عوض نمیشه؟ مگه قانونی هست که طرح عوض نشه؟

9. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    ببینید قبلا که شبانه برقرار بود و سرعت نسبت به روز محدود میشد به خاطر این بود که میخواستن تو تایم شبانه بیشتر از یه حدی دانلود نکنیم
    ولی حالا خود شرکت میگه تا 1000 گیگ(همون حدی که تو شرکت های دیگه هم بوده) میتونی دانلود کنی .شرکت داره نسبت به تعرفه های با گیگ شبانه ی کمتر داره پولشو میگیره
    بعد اومده سرعت رو نسبت به روز محدود کرده ولی طبق بسته ای که مشتری خریده حالا نمیگم همه ی اون هزار گیگ ولی باید طبق سرعتی که تو روز داره بتونه دانلود کنه و نباید سرعتو محدود کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

طرح 1 ماهه 70 تومن 100 گیگ روزانست 1000 گیگ شبانه ولی اگر دقت کنید اون طرح یکساله 900 تومن 1000 گیگ روزانست 2000 گیگ شبانه که شبانش به طور میانگین میشه ماهی 170 گیگ
    یه کم حساب کتاباشون عجیبه با عدد و رقم ها

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

طرح 1 ماهه 70 تومن 100 گیگ روزانست 1000 گیگ شبانه ولی اگر دقت کنید اون طرح یکساله 900 تومن 1000 گیگ روزانست 2000 گیگ شبانه که شبانش به طور میانگین میشه ماهی 170 گیگ
    یه کم حساب کتاباشون عجیبه با عدد و رقم ها
    بخاطر این هست که بسته یک ماهه 100 گیگ 70 تومن طبق شواهدی که گفتم موقتی هست و حذف خواهد شد و گرنه یکساله 900 تومن از اینکه ماهی70 تومنی بخریم (860=70*12) هم گرونتر هست و هم حجمش کمتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kolange_edalat2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

یک ساعت بعد از خرید میخوام پس بدم. افتضضضااااااااااااااااااا ااح. چه غلطی کردم گرفتم. سرعت دانلود رو 1 مگ هست!! تعرفها که قربونش برم عوض شدن همشون. چجور میشه پس داد؟

14. این کاربر از kolange_edalat2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •