قبلا یادمه اون سرویس 70 تومنیش 100 گیگ روزانه 200 گیگ شبانه بود
200 گیگ شبانه رو کرده 1000 گیگ بعد سرعت روی 4 مگ محدوده؟؟
من حساب کردم با سرعت 4 مگابیت 2 تا 7 صبح ماهی بیشتر از 270 گیگ نمیشه دانلود کرد بعد چجوری سقف 1000 گیگ گذاشته!؟
قبلا یادمه اون سرویس 70 تومنیش 100 گیگ روزانه 200 گیگ شبانه بود
200 گیگ شبانه رو کرده 1000 گیگ بعد سرعت روی 4 مگ محدوده؟؟
من حساب کردم با سرعت 4 مگابیت 2 تا 7 صبح ماهی بیشتر از 270 گیگ نمیشه دانلود کرد بعد چجوری سقف 1000 گیگ گذاشته!؟
من دو ماهه که مبین گرفتم از اول 1000 گیگ بود شبانه این سرویس. 1000 گیگش هم بیشتر برای تبلیغه وگرنه با کاهش سرعتی که شبها داره عملا نمیشه ازش استفاده کرد.
دوستان من امروز مبین نت گرفتم. این Signal stregth من روی 96- و link Quality رو 19 هست باید چن باشه
دوست عزیز مگه ۲۷۰ گیگ رایگان درماه با سرعت ثابت ۴ مگ کمه؟ الان خیلی سرویس دهنده ها شبانه رایگان حذف شده یا محدودیت حجم خیلی بیشتری داره یا ضریبی از ترافیک خریداری شده حجم روزانه هست. درواقع میشه گفت با این سرعت حجم دانلود شبانه نامحدود هست.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من نگفتم کمه
ولی این 1000 گیگ محدودیت شبانه زمانی معنی پیدا می کنه که سرعت شبانه هم 40 مگابیت باشه ولی وقتی سرعت شبانه محدود میشه این عدد 1000 گیگ بیشتر جبه تبلیغاتی و نمادین داره
می تونستن به جاش بنویسن نامحدود
چرا جو الکی میدی؟ حالا بازم بگو تا برش دارند خیال همتون راحت بشه
مقصر خود شماها هستید بدبختی این مملکت خود مردمش هست و بس
گیرم برداره مگه بقیه شرکت ها طرح هاشون عوض نمیشه؟ مگه قانونی هست که طرح عوض نشه؟
سلام
ببینید قبلا که شبانه برقرار بود و سرعت نسبت به روز محدود میشد به خاطر این بود که میخواستن تو تایم شبانه بیشتر از یه حدی دانلود نکنیم
ولی حالا خود شرکت میگه تا 1000 گیگ(همون حدی که تو شرکت های دیگه هم بوده) میتونی دانلود کنی .شرکت داره نسبت به تعرفه های با گیگ شبانه ی کمتر داره پولشو میگیره
بعد اومده سرعت رو نسبت به روز محدود کرده ولی طبق بسته ای که مشتری خریده حالا نمیگم همه ی اون هزار گیگ ولی باید طبق سرعتی که تو روز داره بتونه دانلود کنه و نباید سرعتو محدود کنه
طرح 1 ماهه 70 تومن 100 گیگ روزانست 1000 گیگ شبانه ولی اگر دقت کنید اون طرح یکساله 900 تومن 1000 گیگ روزانست 2000 گیگ شبانه که شبانش به طور میانگین میشه ماهی 170 گیگ
یه کم حساب کتاباشون عجیبه با عدد و رقم ها
بخاطر این هست که بسته یک ماهه 100 گیگ 70 تومن طبق شواهدی که گفتم موقتی هست و حذف خواهد شد و گرنه یکساله 900 تومن از اینکه ماهی70 تومنی بخریم (860=70*12) هم گرونتر هست و هم حجمش کمتره.
یک ساعت بعد از خرید میخوام پس بدم. افتضضضااااااااااااااااااا ااح. چه غلطی کردم گرفتم. سرعت دانلود رو 1 مگ هست!! تعرفها که قربونش برم عوض شدن همشون. چجور میشه پس داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)