تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 181 اولاول ... 46869293949596979899100106146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من از همراه اول درخواست ترابرد به ایرانسل دادم که به دلیل عدم تطابق مشخصات فردی همراه اول درخواست رو رد میکرد. با هزارتا پیگیری و در نهایت با تماس به سامانه 195 بهم گفتن کدپستی شما تو سیستم همراه اول بصورت ناقص ثبت شده و کلا سیستم چون تعداد ارقام کد پستی درست نیست خطا میده. بعد بهم گفتن برو مرکز مخابرات شهرتون تا درست بشه! منم رفتم امور مشترکین اصلی تو شیراز سر آزادگان اما کدپستی تو سیستم درست بود.
    بنظرتون باید چیکار کنم؟؟

2. این کاربر از ali1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه پیامک منتفی بودن ترابرد اومده . پس دیگه فعال نمیشه . دوباره باید ترابرد انجام بدید و به احتمال 99 درصد یه سیم دیگه باز میدن .
    آخه يعني بعد از اين همه مدت سيمكارت آوردن يعني فعال نميشه و بايد مجددا درخواست بدم و سيمكارت جديد ميارن دوباره؟!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. این کاربر از LEO.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آخه يعني بعد از اين همه مدت سيمكارت آوردن يعني فعال نميشه و بايد مجددا درخواست بدم و سيمكارت جديد ميارن دوباره؟!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    بله اگه ترابرد رد شده اون سیم کارت هم دیگه فعال نمیشه و باید دوباره درخواست ترابرد بدید و اگه این بار ترابرد انجام بشه سیم کارت جدید میدن اگه حضوری مراجعه کنید همون جا سیم جایگزین میدن و اگه ندادن همون جا میگن که اون سیم کارت جایگزین قبلی فعال میشه یا نه . اینترنتی هم همینطوره یا با پست میفرستن یا باز بهتون اطلاع میدن همون قبلی فعال میشه البته با امتحان کردن هم میتونید بفهمید فعال شده یا نه .
    موفق باشید .

6. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من از همراه اول درخواست ترابرد به ایرانسل دادم که به دلیل عدم تطابق مشخصات فردی همراه اول درخواست رو رد میکرد. با هزارتا پیگیری و در نهایت با تماس به سامانه 195 بهم گفتن کدپستی شما تو سیستم همراه اول بصورت ناقص ثبت شده و کلا سیستم چون تعداد ارقام کد پستی درست نیست خطا میده. بعد بهم گفتن برو مرکز مخابرات شهرتون تا درست بشه! منم رفتم امور مشترکین اصلی تو شیراز سر آزادگان اما کدپستی تو سیستم درست بود.
    بنظرتون باید چیکار کنم؟؟
    من از شما و همه کاربران فروم معذرت میخوام ولی نمیتونم نگم پس میگم . با عرض معذرت گه خوردن بی شرفای بی همه چیز . نفهم ها ، مریض ها ، این همراه اول رو باید ............ کرد . تا حاش سر جاش بیاد . به خدا مریضن ملت رو گذاشتن سر کار اصلا دوست دارن اذیت کنن . بنده به هر دری زدم نشد که نشد . اصلا امکان نداره بشه تا خودشون نخوان وضع همینه که هست و کاری از دست شما و من بر نمیاد .
    سیم کارت رایتل ترابرد کردم به همراه اول راحت انجام شد ولی سیم جایگزین کار نکرد بعد کلی پیگیری مجبورم کردن درخواست تعویض سیم کارت با هزینه خودم رو بدم که انجام دادم 3 روز طول نکشید سیم کارت جدید نیم سوز شد . باز شکایت کردم گفتن به ما ربط نداره برو باز تعویض سیم کارت انجام بده . فعلا انجام ندادم چون بعضی وقتها کار میکنه . گفتم برگردم اپراتور پایه یا برم ایرانسل دیدم عین شما خطای عدم تطابق میده زنگ زدم اپراتور پایه رایتل ماجرا رو گفتم و اونجا به سیستم نگاه کردن و گفتن اینجا همه چی درسته و شما قبلا مشترک اپراتور ما بودید و ترابرد کردین به همراه اول و هر چی مشکل الان به وجود اومده از کم کاری و یا ندانم کاری همراه اول هستش که اطلاعات شما رو غلط یا کم و زیاد وارد کردن و الان هم اصلا قبول ندارن و رسیدگی هم نمیکنن و نمیخوان شما برگردی رایتل . 195 هم که هیچ چون دستش با همراه اول تو یه کاسه هستش .
    اگه حوصله و وقت کافی داری و اعصابت قویه هی شکایت و پیگیری کن تا شاید درست کنن . برا من همینطوری مونده . حتی سامانه استعلام وزارت ارتباطات هم این شماره منو قبول نمیکنه و تعداد خطوط به نام منو نمیفرسته. ببین این بی شرف های همراه اول چه بلایی سر من آوردن .

8. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان گرامی
    من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم ُ البته با کلی مکافات ُ ولی ارزشش رو داشت ، تقریبا 25 روز طول کشید ، به مشخصات، اول گیر دادن که میدونستم مشکلی از این نظرا نیست ، همه ی راه ها رو هم رفتم چون تصمیم داشتم که کلا تو همراه اول نمونم ، من خطم رو سال ۸۰ گرقتم تو این همه مدت خوب همراه اول یکه تازی کرد ، هر کاری کرد همه مدل هم جیب ماها رو خالی کرد عوضش چی داد ؟؟ هیچی واسه 10 هزار تومن خط شما رو قطع میکرد ، الانم که چپ و راست میچاپید ،روزی 200 تمون حق آبونمان الکی میگیره ... الان تقریبا 4 روزه که تراربرد شده خطم همون مدت زمان مکالمه رو دارم هزینه هام خیلی کمتر شده ، من میگم هر کس میخواد از این فرصت استفاده کنه ، ایرانسل خیلی سر تره هم از نظر آنتن دهی واسه ما که تو مشهدیم هم تعرفه هاش هم اینکه مثل همراه اول وسط مکالمه با اینکه آنتن میده یکدفعه قطع نمیشه ، هم مهمترینش برای من اینترنتش هست .
    حتما ترابرد کنین ....
    درضمن همرا اول دولتی نیست ، دوستان اگر فکر میکنن دولتیه ،از سال 88 سپاه سهام مخابرات رو خریده و شرکت توسعه اعتماد مبین سهام دار عمده هست
    Last edited by soghrats; 21-10-2016 at 21:31.

10. 4 کاربر از soghrats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان گرامی
    من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم ُ البته با کلی مکافات ُ ولی ارزشش رو داشت ، تقریبا 25 روز طول کشید ، به مشخصات، اول گیر دادن که میدونستم مشکلی از این نظرا نیست ، همه ی راه ها رو هم رفتم چون تصمیم داشتم که کلا تو همراه اول نمونم ، من خطم رو سال ۸۰ گرقتم تو این همه مدت خوب همراه اول یکه تازی کرد ، هر کاری کرد همه مدل هم جیب ماها رو خالی کرد عوضش چی داد ؟؟ هیچی واسه 10 هزار تومن خط شما رو قطع میکرد ، الانم که چپ و راست میچاپید ،روزی 200 تمون حق آبونمان الکی میگیره ... الان تقریبا 4 روزه که تراربرد شده خطم همون مدت زمان مکالمه رو دارم هزینه هام خیلی کمتر شده ، من میگم هر کس میخواد از این فرصت استفاده کنه ، ایرانسل خیلی سر تره هم از نظر آنتن دهی واسه ما که تو مشهدیم هم تعرفه هاش هم اینکه مثل همراه اول وسط مکالمه با اینکه آنتن میده یکدفعه قطع نمیشه ، هم مهمترینش برای من اینترنتش هست .
    حتما ترابرد کنین ....
    درضمن همرا اول دولتی نیست ، دوستان اگر فکر میکنن دولتیه ،از سال 88 سپاه سهام مخابرات رو خریده و شرکت توسعه اعتماد مبین سهام دار عمده هست
    اینجا جاش نیست ولی یک کلمه دولت = سپاه پاسداران انقلاب اسلامی . غیر اینه ؟ در مورد تعرفه هم اینطوریه حق باشماست فرصت خوبی برای ترابرد به ایرانسل از سوی مشترکان دائمی همراه اول هستش .

12. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

با سلام

کاربر عزیز شما اگر مشکل داری درسته حق با شماست ولی این موضوع سیاسی ش نکن این انجمن ها راجع به مسائل تخصصی صحبت میکنند من خودم خط دائمی همراه اول داشتم به رایتل ترابرد کردم مشکل برام پیش اومد اما نه به اندازه شما

14. این کاربر از hojjat314 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من هم از ترابرد همراه اول به ایرانسل راضی م. اونهایی هم که به خاطر بوق ترابرد قطع میکنن فدای سرم! تنها مشکل ش این ه که تو جاده ها و شهرای کوچیک انتن دهی ش خوب نیست

16. این کاربر از mehban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام

کاربر عزیز شما اگر مشکل داری درسته حق با شماست ولی این موضوع سیاسی ش نکن این انجمن ها راجع به مسائل تخصصی صحبت میکنند من خودم خط دائمی همراه اول داشتم به رایتل ترابرد کردم مشکل برام پیش اومد اما نه به اندازه شما
    مطلب رو تا انتها و درست بخونید بعد اظهار نظر بفرمایید دوست عزیز . بنده همون جا بحث رو با یک کلمه ساده تمام کردم اونی که بحث رو باز میکنه و به موضوع دامن میزنه الان شما هستید . در ثانی بیشتر مشترکان یه نمونه هم خود شما چه موقع ترابرد به همراه اول و چه ترابرد از همراه اول به یک اپراتور دیگه دچار مشکل شده اید غیر اینه ؟ الان اینجا همه از دست کدوم اپراتور شاکی هستن ؟ بیشتر شکایتها به سامانه 195 برای عدم رسیدگی و زورگویی کدام اپراتور هستش ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من هم از ترابرد همراه اول به ایرانسل راضی م. اونهایی هم که به خاطر بوق ترابرد قطع میکنن فدای سرم! تنها مشکل ش این ه که تو جاده ها و شهرای کوچیک انتن دهی ش خوب نیست
    بله اگر بخواهیم رتبه بندی کنیم :

همراه اول بابیشترین کارشکنی و مشکلات در رتبه نخست.
    ایرانسل با مشکلات متوسط و در رتبه دوم .
    رایتل با کمترین مشکلات و در رتبه سوم قرار داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •