بله FUP هست ولی غالباً روی بستر شبکه موبایل و دانشگاهها و مدارس اعمال میشه نه روی سرویسهای ADSL و Wirelessی که برای مصارف خانگیه! نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم!
بله FUP هست ولی غالباً روی بستر شبکه موبایل و دانشگاهها و مدارس اعمال میشه نه روی سرویسهای ADSL و Wirelessی که برای مصارف خانگیه! نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم!
ممنون از راهنمایی هاتون![]()
همه پروایدر های خونگی مصرف منصفانه دارن o2 گرفته تا vodafone همش توس سایتشون هست می تونید ببنید حتی سرویس های dsl
در ضمن مشکل ما این نیتس مشکل جا سازی فرهنگ هست که چیزی رو نیاز داریم دانلود کنیم نه دانلود بعد پاک کنید هیچ چیزی بی نهایت نیست به هر چیزی فشار بیاد یا لیمیت می شه یا افت کیفیت پیش می یاد حالا هر جای دنیا باشه .
سلام به همه دوستان.
من به تازگی مشترک شاتل شدم. و بسته شاتل لند رو گرفتم.
متاسفانه فقط یکی دو روز اول شاتل لند خوب بود. البته اینم بگم که شاتل لند سرعتش خوبه (کل مجموعه شاتل لند بجز اپلودسنتر) ولی سرعت فایلهایی که خودم میارم روی اپلود سنترش خیلی پایینه. ولی توی یه ساعتایی هم سرعتش خوبه. به این ایمیل یه تیکت فرستادم. ولی نمیدونم جوابی حاصل خواهد شد یانه.
حالا به نظر شما باید چیکار کرد؟
هیچ فکر نمیکردم اینقدر کیفیت سرویسشون پایین باشه.
چه اصراری دارین بگین همه سرویسدهندهها از این سیاست واسه مصرف مشترک خانگی استفاده میکنن؟ مگر نمیگید همه سرویسدهندهها این سیاست رو دارن؟ پس میشه سیاست مصرف منصفانه Verizon و AT&T رو به من نشون بدید!
به جز چند سرویسدهنده که اونم صرفا فقط تو چند کشور که در اون محدودیت منابع دارن و غالبا محدودیتشون هم روی 3G/4G هست، هیچجا (تاکید میکنم هیچجا!) همچین سیاستی اعمال نمیشه.
ضمن اینکه این سیاست فقط برای سرویسهای نامحدود هست نه سرویسی مثل شاتللند که نامحدود هم نیست حتی!
باز هم میگم به جای این صحبتها و گیر دادن به طرز مصرف دیگران بهتره به سرویسدهنده فشار بیارید که کیفیتش رو به سطح جهانی برسونه که اینطور برای همه ما بهتره.
موفق باشید.
Last edited by Masoud-Susa; 07-10-2016 at 14:48.
دوستان سرعت دانلود از آپلود سنتر همچنان پایین هست برای شما هم؟
بله برای من از ۶۰ کیلوبایت بالاتر نمیره
برا من که اصلا ریموت نمیکنه از دیروز
اینو یه زحمت میکشی تست کنی ببینی ریموت میشه برات؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبرابش: ریموت شد بالاخره!
Last edited by TranceaweSome; 08-10-2016 at 22:03.
جالبه من یکسری فایل دارم روی آپلود سنتر با سرعت max دانلود میکنه ولی بقیه رو نه !!! :|
حالا که برای خودت ریموت شد ولی این فایلت الان روی سرور 15 هست که سرور خارجی آپرا هست برای همین ریموت نمیشده یا دیر ریموت میشه، من که زدم اصلا ریموت نشد، ولی همون موقع یه فایل از سرور 11 زدم سریع ریموت شد!
تجربه شخصی: بهترین سرور آپرا برای ریموت سرور 5 هست، پس اگه فایلتون CDN هست و موقع لینک گرفتن از سروری به غیر از 5 لینک داد، دستی به 5 تغییر بدین شاید اونجا هم بودگزینه خوب بعدی سرور 11 هست.
برای منم همینطورهطبق تجربه ای که این چند روزه کسب کردم، وقتی فایلی رو ریموت میکنم اگه همون موقع بزنم دانلود با سرعت ماکزیمم دانلود میکنه اما به محض اینکه چند ساعت از آپلود میگذره سرعت دانلود اون فایل میشه حلزونی
مثلا همین الان برای تست یه فایلی رو منتقل کردم داره با ماکزیمم سرعت دانلود میکنه ولی فایلایی که دو سه روز پیش ریموت کردم سرعت نهایت به 50 یا 60 میرسه
خودم احتمال میدم که وقتی یه فایلی رو ریموت میکنیم، اون فایل به یه سرور میانی منتقل میشه که اگه همون موقع بزنیم دانلود از همون سرور دانلود میکنه اما بعد از یه مدت فایل از اون سرور واسطه به سرورهای اصلی( که الان پکیدن و سرعتشون حلزونیه) منتقل میشه و سرعت دانلود پایین میاد
شاید هم دلیل سرعت خوب اون سرور واسطه اینه که چون فقط به عنوان یه واسطه برای انتقال فایل به سرور اصلی استفاده میشه در نتیجه دانلود آنچنانی ازش نمیشه و ترافیکی نداره و فشاری بهش وارد نمیشه برای همین سرعت ماکزیمم میده.
Last edited by STTIGER; 08-10-2016 at 22:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)