تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 165 اولاول ... 46869293949596979899100106146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1646

نام تاپيک: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تنها جایی که fup رعایت نمی شه ایرانه عزیز fup برای همه دنیا هست همه رعایت می کنن مشکلی هم ندارن هزاران مورد الان سراغ دارم در یک ماه بالای 1 ترا دانلود کردن استفاده کمتر از 50 گیگ حتی توی کره جنوبی fup یا همون مصرف منصفانه رعایت می شه معنی زیادی هم نداره یعنی مشترکی بی رویه استفاده کنه که ضرر بزه به بقیه که استفاده معمولی دارن .
    بله FUP هست ولی غالباً روی بستر شبکه موبایل و دانشگاه‌ها و مدارس اعمال میشه نه روی سرویس‌های ADSL و Wirelessی که برای مصارف خانگیه! نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم!

2. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هاتون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

بله FUP هست ولی غالباً روی بستر شبکه موبایل و دانشگاه‌ها و مدارس اعمال میشه نه روی سرویس‌های ADSL و Wirelessی که برای مصارف خانگیه! نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم!
    همه پروایدر های خونگی مصرف منصفانه دارن o2 گرفته تا vodafone همش توس سایتشون هست می تونید ببنید حتی سرویس های dsl

در ضمن مشکل ما این نیتس مشکل جا سازی فرهنگ هست که چیزی رو نیاز داریم دانلود کنیم نه دانلود بعد پاک کنید هیچ چیزی بی نهایت نیست به هر چیزی فشار بیاد یا لیمیت می شه یا افت کیفیت پیش می یاد حالا هر جای دنیا باشه .

5. 2 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من به تازگی مشترک شاتل شدم. و بسته شاتل لند رو گرفتم.
    متاسفانه فقط یکی دو روز اول شاتل لند خوب بود. البته اینم بگم که شاتل لند سرعتش خوبه (کل مجموعه شاتل لند بجز اپلودسنتر) ولی سرعت فایلهایی که خودم میارم روی اپلود سنترش خیلی پایینه. ولی توی یه ساعتایی هم سرعتش خوبه. به این ایمیل یه تیکت فرستادم. ولی نمیدونم جوابی حاصل خواهد شد یانه.

حالا به نظر شما باید چیکار کرد؟

هیچ فکر نمیکردم اینقدر کیفیت سرویسشون پایین باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همه پروایدر های خونگی مصرف منصفانه دارن o2 گرفته تا vodafone همش توس سایتشون هست می تونید ببنید حتی سرویس های dsl

در ضمن مشکل ما این نیتس مشکل جا سازی فرهنگ هست که چیزی رو نیاز داریم دانلود کنیم نه دانلود بعد پاک کنید هیچ چیزی بی نهایت نیست به هر چیزی فشار بیاد یا لیمیت می شه یا افت کیفیت پیش می یاد حالا هر جای دنیا باشه .
    چه اصراری دارین بگین همه سرویس‌دهنده‌ها از این سیاست واسه مصرف مشترک خانگی استفاده می‌کنن؟ مگر نمیگید همه سرویس‌دهنده‌ها این سیاست رو دارن؟ پس میشه سیاست مصرف منصفانه Verizon و AT&T رو به من نشون بدید!

به جز چند سرویس‌دهنده که اونم صرفا فقط تو چند کشور که در اون محدودیت منابع دارن و غالبا محدودیتشون هم روی 3G/4G هست، هیچ‌جا (تاکید می‌کنم هیچ‌جا!) همچین سیاستی اعمال نمیشه.

ضمن اینکه این سیاست فقط برای سرویس‌های نامحدود هست نه سرویسی مثل شاتل‌لند که نامحدود هم نیست حتی!

باز هم میگم به جای این صحبت‌ها و گیر دادن به طرز مصرف دیگران بهتره به سرویس‌دهنده فشار بیارید که کیفیتش رو به سطح جهانی برسونه که اینطور برای همه‌ ما بهتره.

موفق باشید.
    Last edited by Masoud-Susa; 07-10-2016 at 14:48.

8. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سرعت دانلود از آپلود سنتر همچنان پایین هست برای شما هم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان سرعت دانلود از آپلود سنتر همچنان پایین هست برای شما هم؟
    بله برای من از ۶۰ کیلوبایت بالاتر نمیره

11. 2 کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله برای من از ۶۰ کیلوبایت بالاتر نمیره
    برا من که اصلا ریموت نمیکنه از دیروز
    اینو یه زحمت میکشی تست کنی ببینی ریموت میشه برات؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وبرابش: ریموت شد بالاخره!
    Last edited by TranceaweSome; 08-10-2016 at 22:03.

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جالبه من یکسری فایل دارم روی آپلود سنتر با سرعت max دانلود میکنه ولی بقیه رو نه !!! :|

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

برا من که اصلا ریموت نمیکنه از دیروز
    اینو یه زحمت میکشی تست کنی ببینی ریموت میشه برات؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وبرابش: ریموت شد بالاخره!
    حالا که برای خودت ریموت شد ولی این فایلت الان روی سرور 15 هست که سرور خارجی آپرا هست برای همین ریموت نمیشده یا دیر ریموت میشه، من که زدم اصلا ریموت نشد، ولی همون موقع یه فایل از سرور 11 زدم سریع ریموت شد!
    تجربه شخصی: بهترین سرور آپرا برای ریموت سرور 5 هست، پس اگه فایلتون CDN هست و موقع لینک گرفتن از سروری به غیر از 5 لینک داد، دستی به 5 تغییر بدین شاید اونجا هم بود گزینه خوب بعدی سرور 11 هست.

جالبه من یکسری فایل دارم روی آپلود سنتر با سرعت max دانلود میکنه ولی بقیه رو نه !!! :|
    برای منم همینطوره طبق تجربه ای که این چند روزه کسب کردم، وقتی فایلی رو ریموت میکنم اگه همون موقع بزنم دانلود با سرعت ماکزیمم دانلود میکنه اما به محض اینکه چند ساعت از آپلود میگذره سرعت دانلود اون فایل میشه حلزونی
    مثلا همین الان برای تست یه فایلی رو منتقل کردم داره با ماکزیمم سرعت دانلود میکنه ولی فایلایی که دو سه روز پیش ریموت کردم سرعت نهایت به 50 یا 60 میرسه
    خودم احتمال میدم که وقتی یه فایلی رو ریموت میکنیم، اون فایل به یه سرور میانی منتقل میشه که اگه همون موقع بزنیم دانلود از همون سرور دانلود میکنه اما بعد از یه مدت فایل از اون سرور واسطه به سرورهای اصلی( که الان پکیدن و سرعتشون حلزونیه) منتقل میشه و سرعت دانلود پایین میاد
    شاید هم دلیل سرعت خوب اون سرور واسطه اینه که چون فقط به عنوان یه واسطه برای انتقال فایل به سرور اصلی استفاده میشه در نتیجه دانلود آنچنانی ازش نمیشه و ترافیکی نداره و فشاری بهش وارد نمیشه برای همین سرعت ماکزیمم میده.
    Last edited by STTIGER; 08-10-2016 at 22:19.

15. 2 کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •