یه سی دی همراهش بود که درایور میخوام نصب کنم ارور میده.
ویندوز 7 32 بیت
در ضمن من سایت سامسونگ رو زیرورو کردم این مدل BX2085 plus رو ندیدم . یعنی این مدل فقط تو ایران تولید میشه؟ مشابه کدوم یک از محصولات سامسونگه که دنبال درایورش باشم؟
یه سی دی همراهش بود که درایور میخوام نصب کنم ارور میده.
ویندوز 7 32 بیت
در ضمن من سایت سامسونگ رو زیرورو کردم این مدل BX2085 plus رو ندیدم . یعنی این مدل فقط تو ایران تولید میشه؟ مشابه کدوم یک از محصولات سامسونگه که دنبال درایورش باشم؟
Last edited by پويا; 21-04-2011 at 13:49.
خوب به صورت دستی درایورت رو آپدیت کن
Advance setting>Monitor
دستی آپدیت کردم باز این رزولیشن 1600x900 اضافه نشد![]()
این موضوع به طور معجزه آسایی حل شد! یعنی یه بار گند زدم یه رزولینشن خیلی بالا انتخاب کردم دیگه تصویر رفت. کلی ور رفتم تا تصویر اومد اونم تو حالت 1600x900 !!
حالا یه سوال دارم به نظر دوستان تفاوت کیفیت تصویر تو کابل RGB و DVI به حدی هست که ارزش داشته باشه 12 تومن خرج کنم یا این تفاوت محسوس نیس؟
عرض ادب و احترام
من یک مشکلی با led sسامسونگ دارم
این مانیتور را دیروز گرفتم مدل bx2285 plus
وصلش کردم منتها مشکلم اینکه تصویر ویندوز سایز صفحه نیست از بالا و پایین و چپ و راست خالی داره
ویندوز من هم 7 هستش در ضمن یک گزینه ای هم در مانیتور هست به نام auto هر چی میزنم میگه دسترسی نداری
با کابل hdmi به dvi وصل کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
تو تنظیمات osd برید روی size&position ببینید image size روی وایده یا اتوماتیک؟ بذارید روی واید
سلام
یه مانیتور 2075 samsung دارم.وقتی وصلش میکنم یه مدت خوبه ولی بعدش یه نویز خیلی زیاد میاد رو تصویر.جاش رو هم عوض کردم درست نشد.از win 7 استفاده می کنم.ولی وقتی وصلش می کنم به یه سیستم با win xp هیچ نویزی نداره.مشکل کجاست؟گرافیک geforce 8600gt
شمارزولیشن مانیتوررویکی دیگه تنظیم کنیدآخرین درایورمانیتورنصب کنیددرایورکارتتونم آپدیت کنید![]()
دوست عزیز ممنون از اینکه وقت گزاشتید جواب دادید
تنظیمی که شما فرمودید روی واید هستش
دوست عزیز یک مورد جالب من وقتی رزولیشن را روی 1050*1680 میزارم تصویر کامل میشه ولی وقتی 1980 میزارم دوباره مشکل بوجود میاد درایو کارت گرافیک را هم بروز کردم باز درست نشد
میزان Screen Refresh Rate هم روی 60 هرتز بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)