تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 104 اولاول ... 46869293949596979899100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

رضا خالقی فر رسما از سرخپوشان جدا خواهد شد

موضع برانکو در قبال خالقی فر هم جالب بود. با اینکه اصرار کرد برای رفتن بهش اجازه نداد، ولی الان وضعیتش رو که در تمرینات دید یه جورایی ازش قطع امید کرد. یعنی هم بهش اطمینان داد که بهش نیاز داره و هم بهش فرصت داد که خودش رو ثابت کنه ولی خب، گویا آیندش رو جای دیگه جستجو می کنه که ایشالا به اوج برگرده و موفق باشه.

یه جای خالی دیگه؛ یه فرصت دیگه برای جذب یه بازیکن بهتر.

راستی این رفتن به ترکیه هم داره اپیدمی میشه ! ولی اینبار حرف یه تیم دسته اولی هست که تازه به سوپر لیگ صعود کرده ! خنده و گریه و ایشی زاکی رو که یادتونه؟
    Last edited by Mohammad; 30-06-2016 at 11:50.

2. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

چرا خبری از جذبِ مهاجم نمیشه ؟

نانگ هست ، ولی به نظرم زیاد خوب نیست

4. 2 کاربر از erfan.it بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

موضع برانکو در قبال خالقی فر هم جالب بود. با اینکه اصرار کرد برای رفتن بهش اجازه نداد، ولی الان وضعیتش رو که در تمرینات دید یه جورایی ازش قطع امید کرد. یعنی هم بهش اطمینان داد که بهش نیاز داره و هم بهش فرصت داد که خودش رو ثابت کنه ولی خب، گویا آیندش رو جای دیگه جستجو می کنه که ایشالا به اوج برگرده و موفق باشه.

یه جای خالی دیگه؛ یه فرصت دیگه برای جذب یه بازیکن بهتر.

راستی این رفتن به ترکیه هم داره اپیدمی میشه ! ولی اینبار حرف یه تیم دسته اولی هست که تازه به سوپر لیگ صعود کرده ! خنده و گریه و ایشی زاکی رو که یادتونه؟
    ایشی زاکی کلا شاده نگا کنین تو هر پستش لااقل 120 تا خنده وجود دارهروانشناسا تاکید کردن کسایی که زیاد می خندن از درون افسردگی مضمن دارن
    این دوستان فک میکنن با خرید های میلیاردی تیمشون تکون میخوره و باز میان دربی 4 تا می خورن می رن خونشون دقیقا جو پارسال...قهرمان پوشالی خرید های سوخته
    پ.ن: این مولتی یوزر بودن در انجمن ها هم بعضی وقتا خیلی تابلو میشه!
    Last edited by teraktor2003; 30-06-2016 at 12:24.

6. 5 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

چرا خبری از جذبِ مهاجم نمیشه ؟

نانگ هست ، ولی به نظرم زیاد خوب نیست
    مهاجم احتمالا در اردوی اوکراین به تیم اضافه میشه. گزینه داخلی که کسی نیست.

ایشی زاکی کلا شاده نگا کنین تو هر پستش لااقل 120 تا خنده وجود داره
    روانشناسا تاکید کردن کسایی که زیاد می خندن از درون افسردگی مضمن دارن

این دوستان فک میکنن با خرید های میلیاردی تیمشون تکون میخوره و باز میان دربی 4 تا می خورن می رن خونشون
    دقیقا جو پارسال...قهرمان پوشالی خرید های سوخته
    کیس های خوبی برای مطالعات روانشناسی پیدا میشه. کلا بیخیالشون، زیاد در موردشون حرف زده بشه الکی بزرگ میشن. الان دوباره میان به هدایتی حمله می کنن ! چرا؟ نمی دونم

8. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اینقد بزرگیم که بازی های تدارکاتیمون اندازه میانگین کل فصل تیم سوم پایتخت طرفدار داره...این تیم تو رگ های این ملت ریشه داره, تیم جکومت نیس, تیم دربار و بیت نیس! این تیم تیم ملته!

ارتش سرخ دات كام :
    مهاجم سابق پرسپولیس اعلام کرد: «بی غیرت شمایین که گذاشتین ما سوار ماشین های چند صد میلیونی بشیم و برای دادن امضا هم شیشه هاشو از ترس گرما ندیم پایین.»

محمد عباس زاده که پس از دو فصل حضور در پرسپولیس و سپس راه آهن حالا بدون تیم است، خبر از انتقالش به یک تیم جدید در روزهای آینده داد.

وی در مطلبی که در صفحه اجتماعی خود منتشر کرده به انتقاد از برخی اتفاقات اخیر اطراف باشگاه پرسپولیس پرداخت و تصریح کرد که به زودی به تیم محبوبش باز خواهد گشت:

عباس زاده نوشت: «بی غیرت ما نیستیم بی غیرت شمایی که تو باد و بارون اومدی ورزشگاه ما رو تشویق کردی، بی غیرت تویی که اومدی ورزشگاه جون دادی، بی غیرت تویی که فقط پول بلیت تو جیبت بود و دیگه حتی پول آب معدنی رو هم نداشتی، بی غیرت تویی که باید بری تو پارک سوار تاب بشی میای ورزشگاه ما رو تشویق می کنی، بی غیرت تویی که هزار کیلومتر رو میای شب جلوی ورزشگاه تو چمن می خوابی، بی غیرت تویی که از صبح تو آفتاب میشینی تا ده ساعت بعد تیمتو تشویق کنی، بی غیرت تویی که هزاران خطر رو پشت سر میزاری آبروتو جونتو میگیری کف دستت و با پوشیدن چند دست لباس روی همدیگه میای ورزشگاه تا به آرزوت رسیده باشی، بی غیرت تویی که سوار موتور از جنوب شهر اومدی، بی غیرت شمایین که گذاشتین ما سوار ماشین های چند صد میلیونی بشیم و برای دادن امضا هم شیشه هاشو از ترس گرما ندیم پایین، بی غیرت شمایی که آسمون رو سر زبونا گذاشتین، شمایین که ما رو به جایی رسوندین که آرزوی هر جونیه، بی غیرت شمایین بله همین شما که همیشه بدی های ما رو فراموش کردین و تو سخت ترین شرایط زندگی دلداری دادین.

اینم بگم همه رفتنی هستن از بازیکن تا سرمربی و مدیرعامل همه یک روزی میرن اما چیزی که ماندگاره هوادارا هستن یعنی همین شما و از شما خواهش می کنم من و امثال من رو با دایی و کریمی و باقری و مهدوی کیا و پروین و محرمی مقایسه نکنید، اینها بزرگانی هستن که اسمشون در تاریخ پرسپولیس جاودانه شد و کسی جرأت نزدیک شدن به جای پایشان را نداره و نخواهد داشت.

راجع به پست توضیح اینکه حرفی بود که تو گلوم گیر کرده بود اگه نمی گفتم دق می کردم.

و دوستانی که از من خواستن برم باشگاه خودم رو معرفی کنم در حال حاضر درب باشگاه به روی من بسته است و به حق هم بسته است.

تا چند روز آینده میرم به تیمی که بتونم آمادگیمو نشون بدم و با قدرت به خونم برگردم.

حق نگهدار همه شما امیدوارم حرفم را به کسی نسبت ندین کل این پست و پست قبلی تلنگر به خودم بود به قول یکی از بزرگان انسان روی کاغذ هم اگر اشتباه کنه برای یک خودکار صد تومنی باید هشتصد تومن غلط گیر بخره.

پس من تاوان اشتباه خودمو و باقی مسایل که خودتون در جریانید رو میدم.

تو این روزها برام دعا کنید تا بتونم یه انتخاب خوب داشته باشم و بتونم تو یه تیم هجومی خودم رو ثابت کنم. حق نگهدارتون.»

10. 5 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقایون اونور کشف کردن که کل تاریخچه فوتبال در ایران خلاصه میشه 8 یا 9 سال لیگ برتر.خب شاید اقتضای سنشون باشه
    بارها تو این سایت جواب دادم اما دوستان مغلطه می کنند.این هم تاریخچه فوتبال ایران.خوب بخونند تا اگه جایی خواستند باز هم از این کری ها بخونند یه وقت خدای نکرده ضایع نشند.بالاخره دوست ما هستند و دلمون نمی خواد جایی کنف بشن:

اما این جالبه:
    دیگه اینو عالم و آدم میدونن باشگاهِ استقلال همیشه جزِ ضعیف ترین باشگاه ها بوده از لحاظِ مالی و باشگاهِ ... ورزشی پرسپولیس با آدمهایِ پول شویِ کثیفی مثل عابر بانک و رویانیان و ... که در زندان به سر میبرن همیشه ثروتمند ترین تیمِ ایران بوده ! حالا ما که اعتراضی نداریم
    پس اینو بخونن:
    تاج

در سال ۱۳۲۸ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتیاز باشگاه دوچرخه‌سواران را در اختیار گرفت و نام آن بعد از بحث و رای‌گیری بین اعضای هیئت مدیره به « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » تغییر و به ثبت رسید. گفتنی است این کار پس از ادغام دو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوچرخه سواران انجام گرفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدیر باشگاه، سروان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود. حضور افرادی نظیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقت در هیئت مدیره باعث شد تا بودجه قابل توجهی در اختیار باشگاه قرار گیرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این دوره تیم تاج از دید فیفا پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثروتمندترین تیم جهان محسوب می‌شده است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by وین رونی; 30-06-2016 at 12:43.

12. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقایون اونور کشف کردن که کل تاریخچه فوتبال در ایران خلاصه میشه 8 یا 9 سال لیگ برتر.خب شاید اقتضای سنشون باشه
    بارها تو این سایت جواب دادم اما دوستان مغلطه می کنند.این هم تاریخچه فوتبال ایران.خوب بخونند تا اگه جایی خواستند باز هم از این کری ها بخونند یه وقت خدای نکرده ضایع نشند.بالاخره دوست ما هستند و دلمون نمی خواد جایی کنف بشن:

تازه جام های زمان تاج رو هم برای خودشون حساب میکنن که اگه ما بخوایم جام های شاهین که به دستور مستقیم ساواک منحل شد رو حساب کنیم احتمالا تا قرن دیگه به تعداد جام های ما نمی رسن
    [حذف شد]
    Last edited by pcforlife; 30-06-2016 at 15:49. دليل: حاشیه

14. 7 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

جالبه سر قضیه کنعانی این قانون نبود!!! این شهبازی و پسر خوشتیپش رو باید به توبره کشید!!! هر وقت اسم سپاهان و استقلال میاد قوانین به سمتشون می پیچه!

خلیل‌زاده تا پایان فصل بازیکن سپاهان است
    مدافع فصل گذشته تراکتورسازی فصل شانزدهم را به طور کامل باید در سپاهان سپری کند.
    [خلیل‌زاده تا پایان فصل بازیکن سپاهان است]
    به گزارش "ورزش سه"، شجاع خلیل زاده که در لیگ چهاردهم فوتبال 12 بازی برای سپاهان انجام داد و برای گذراندن خدمت سربازی به تراکتورسازی رفت باید یک فصل دیگر برای سپاهان بازی کند.
    خلیل زاده خودش اعتقاد دارد نیم فصل با سپاهان قرارداد دارد اما مسئولان سپاهان خواهان حضور او تا پایان فصل هستند که از نظر قانونی این مدافع باید یک فصل کامل در سپاهان به میدان برود.
    مصطفی شهبازی، مسئول نقل و انتقالات لیگ برتر در این باره به "ورزش سه" می گوید: این بازیکن باید به تعدادهای ماه هایی که برای سپاهان به میدان نرفته برای این تیم بازی کند. با توجه به اینکه تعداد ماه ها از نیم فصل بیشتر می شود و امکان جابه جایی در زمانی غیر از نقل و انتقالات نیست، خلیل زاده باید یک فصل کامل در لیگ شانزدهم برای سپاهان بازی کند.
    Last edited by teraktor2003; 30-06-2016 at 16:17.

16. 4 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نمیشه صحبت های طارمی رو دید و حرفی نزد؛ همون داستان جیگر بودن هوادارا ! مختصر و مفید :

اون زمانی که ترکاشوند گفت طارمی تمدید کرد چرا همون موقع نگفتی که دروغه؟
    اگه قصد موندن نداشتی چرا قبول کردی که مذاکره کنی؟
    اگه قرار بود با تیم ترکیه ای قرارداد ببندی چرا بعدا گفتی که حتی بدون وکیل و مدیر برنامه ها به ترکیه رفتم؟ چرا گفتی که قصدی نداشتم، ولی وقتی شرایط رو دیدم 2 ساله بستم؟
    ما همه یه خانواده ایم؟ مشکل پیش میاد؟ نه برادر، این اسمش مشکل نیست !
    ساده شما نیستی، ساده هوادارا هستن !
    در ضمن؛ کسی از شما برای برگشتن دعوت نمی کنه، شما هم به فکرش نباش. اروپا خوش بگذره

18. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

کاری به این موضوع که باشگاه رو دور زدن و اول به هوادارا امید دادن و بعد خلف وعده کردن یا بخاطر تیم ملی و داستانش رفتن

ولی بازی کردن تو لیگی که قراره با بازیکنایی مثل فن پرسی و اشنایدر و نانی رقابت کنی ، بنظر من این حقشونه که بخوان اونجا رو انتخاب کنن

البته کاری به رضاییان ندارم، دروغ و دقل بازیاش قابل چشم پوشی نیست، ولی این برخورد و رفتار خیلی حق طارمی نیست، بنظر من طارمی الآن داره چوب سیاست نداشتنش میخوره !!

مطمئنا یه مهاجم میارن که جای طارمی رو خیلی خوب پر میکنه، با وجود بازیکنایی مث عالیشاه و مسلمان ، احمدزاده و انصاری؛ فلینی هم بیاری نوک بذاری آخر فصل آقای گل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •