اقایون سلام. جون ه کی دوس دارین. یه لینک دانلود PES 16بهم معرفی کنید که فشرده شده باشه. چ خارجی چ ایرانی. با سرعت گند اینترنت ایران و حجم کم اصلا نمیشه.....
اقایون سلام. جون ه کی دوس دارین. یه لینک دانلود PES 16بهم معرفی کنید که فشرده شده باشه. چ خارجی چ ایرانی. با سرعت گند اینترنت ایران و حجم کم اصلا نمیشه.....
از تو بازی میشه اپدیت کرد مال من ک نشد انلاینم نمیتونم بازی کنم مشکل از بازی هست یا تنظیم خاصی باید انجام بدم
نه، نمیشه؛ چون از کرک استفاده می کنی. اگه بخوای مستقیم از تو بازی آپدیت کنی، باید سریال اصل بازی رو بخری.
البته من یه چیزی بگم
دروازه بانها مشکل ندارند بلکه این محاجمان هستند که خیلی قوی شده اند
قشنگ از پشت 18 براحتی شوت میزنن میره گل میشه
شوتهای خیلی قویه
همه شدن باتیستوتا
دروازبانها مخصوصا موقع خروج کارشون خیلی درسته
البته اینم نظر شخصیه منه
بهترین بازی کونامی ساکر 6 بود
گیم پلی واقعا عالی و لذت بخش بود
اونوقتها یادمه این بازیو همه سیستمها براحتی بازش میکردند یعنی خیلی روون بود
باگ خاصی هم نداشت
این 2013 و 11 و 12 و 14 همشون چند تا باگ بسیار مسخره داشتند
از جمله باگها زمانی بود کهه وقتی طرف حمله میکرد وقتی بازیکن روبرو جلوی توپ بود و میخواستی با تکل جلوی پاس را بگیری یه بازیکن از عقبتر تکل میرفت این یعنی همیشه مثل این بود که یه دفاع کم داشتی چون بازیکن می افتاد رو زمین
باگ بعدی تکلهای بیخودی در دفاع بود که همیشه پنالتی میداد این باگ فکر کنم از 2011 تا 2013 شامل میشد و 2014 را یادم نمیاد
در یکیشون فکر کنم 2011 بود اگر اشتباه نکنم بازیکن جونینیو از برزیل هرچی کاشته بود گل میکرد
یعنی 99 درصد از ضربات استگاهی را میشد گل کرد
منم هیچوقت برزیلو برنمیداشتم و دوستم که همیشه اینطوری گل میزد رو اعصابم بود
مخصوصا که با استفاده از باگی که در بالا اشاره کردم
یعنی دفاع من بیخودی تکل میکرد خطا میداد و اونم با جونینیو گل میزد
وقتی رسید به 2015 اشغالترین فوتبال کونامی شد
یعنی اصلا فوتبال نمیشد گفت
الان تو 2016 مشکلاتی هست که برخی گرافیکیه برخی گیم پلی
من مشکل زیادی با دروازه بانها ندارم
مشکل در دفاع کردنه که بازیکنها اونطور که باید، توپگیری نمیکنند
و همچنین بازیکن صاحب توپ در بعضی جاها باگ داره و توپو رها میکنه و ....
منظورت چیه دوست عزیر همه لینک های دانلود فشرده شده س دیگه!!!!.... حدود 5 - 6 گیگی حجمشه....
این نسخه reloaded چی هست غیر اون مگه نسخه دیگه ای هم هست چون ظاهرا این نسخه با پچها مشکل نداره چطور بفهمم مال من چه نسخه هست
- - - Updated - - -
این نسخه reloaded چی هست غیر اون مگه نسخه دیگه ای هم هست چون ظاهرا این نسخه با پچها مشکل نداره چطور بفهمم مال من چه نسخه هست
موقعی که بازی رو دانلود کردی، چند گیگ بود؟ اگه 5 گیگ بود، نسخه ی Reloaded ـه.
نسخه ای که من موقع انتشار بازی از نت دانلود کردم نسخه 3.15 گیگابایت هستش ! که فکر کنم فشرده ترین نسخه باشه . البته از سایت های خارجی دانلود کردم حالا نمیدونم که سایت های ایرانی این نسخه رو برای دانلود گذاشتن یا نه .
حالا همینو برا ما هم بگو....بچه ذوق کرده:.... ایشالا سالمه دیگه؟
![]()
بازی رو خریدم چطور نمیشه فهمید چه نسخه ای
- - - Updated - - -
بازی رو خریدم چطور نمیشه فهمید چه نسخه ای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)