تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 755 اولاول ... 46869293949596979899100106146196596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    خوب دوست عزیز من درست متوجه نشدم منظورت اینه که بجای بعضی از صفحات صفحه سفید پرینت گرفته میشه مثلا صفحه 1و2 رو داری ولی بجای 3 صفحه سفید داری یا پرینتر کاغذ چند برگی می گشه و باید کاغذای سفید رو جدا کنی ولی صفحات کامله ویا اینکه نصف صفحه پرینت سفیده ؟
    چون هر کدوم مسئله جدایه لطفا بیشتر توضیح بدید و از چه برنامه ای استفاده می کنید

ببینید مثلاً من چند تا فایل .jpg دارم و میخوام از اینا 5 سری کپی داشته باشم، تا یه جائیشو میزنه، بقیش کاغذ رو میکشه اما سفید پرینت می گیره !!

از نرم افزار ACD SEE هم استفاده میکنم، 3 ساله، اما این مشکل تازه پیش اومده برام !!!

اگه میدونید لطفا بگین که چیکار کنم مشکل حل بشه

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من فرض رو بر این می گذارم که شما تا سایز A4 و برای پرینت15000 صفحه درماه و لازم داری وچون 1320 هم یه ذره قدیمی شده و هم گرونه فکر میکنم HP LASERJET P2015 گزینه خوبی باشه البته که بهتره راجع به بقیه برند ها هم تحقیق کنی اینم لینک مشخصاتش البته به PDF
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رامین
    ممنونraminrt عزيز؛
    مي خواستم نظرتون رو راجع به سامسونگ 1610بدونم؛ شنيدم نگهداريش به صرفه تر از hp يه؟
    درکل سامسونگ و hp چه تفاوتهاي قابل ملاحظه اي با هم دارن؟
    در ضمن اگه از قيمت حدوديش خبر داريد ما رو هم خبردار کنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض کمکم کنید ممنون

من یک پرینتر کانون جوهر افشان mp160 دارم دیروز دیدم جوهراش داره تموم میشه خودم شارژشون کردم ولی بعد از شارژ هواگیری هم کردم ولی یکی 2 خط می پرونه تو چاپ چی کار کنم زود کمکم کنین قبل شارژ این طوری نبود

ولی وقتی با کیفیت best می زنم زیاد معلوم نیست
    چی کار کنم؟ کامل توضیح بدین مرسی

دارم دیوونه می شم

داره خودمونی میشه cyrus3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    guilan

پيش فرض

من برای اولین بار کارترج مشکی چاپگرم رو شارژ کردم کیفیت جوهرش بد نیست ولی موقع چاپ بعضی مواقع لکه های ناخواسته روی کاغذ می افته که من یه همچین مشکلی در مورد جوهر اوریجینال نداشتم در ضمن روی صفحه نمایش چاپگر ونرم افزار چاپگر همچنان جوهرمشکی رو تمام شده نشون می ده ...راهی وجود نداره که بشه مقدار جوهر باقی مونده رو فهمید!!؟؟؟
    چاپگرم hp all in one 4183

داره خودمونی میشه amirgozali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام یه سوال دیگه؟

من وقتی پرینت سیاه سفید می گیرم وقتی که کیفیت رو Normal هست رنگ متن رو خاکستری تیره می زنه.
    ولی وقتی اون رو کیفیت Maximum dpi میزارم کیفیت خوب می شه. عوضش سرعتش خیلی کند می شه.

حالا سوالم اینه که به نظر شما این حالت طبیعی یه یا پرینتر مشکل داره؟

داره خودمونی میشه raminrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببینید مثلاً من چند تا فایل .jpg دارم و میخوام از اینا 5 سری کپی داشته باشم، تا یه جائیشو میزنه، بقیش کاغذ رو میکشه اما سفید پرینت می گیره !!
    از نرم افزار ACD SEE هم استفاده میکنم، 3 ساله، اما این مشکل تازه پیش اومده برام !!!
    اگه میدونید لطفا بگین که چیکار کنم مشکل حل بشه
    مرسی
    سلام دوستان
    و سلام دوست عزيزsaragol اين مشكل شما كاملا نرم افزاري و ممكنه مربوط به درايور يا برنامه مورد استفادتون باشه لطفا شما يه تست انجام بديد موقتا از يه برنامه ديگه بجاي ACD SEE براي پرينت استفاده كنيد و ببيند مشكل برطرف ميشه يا نه
    ميتوني درايور رو هم دوباره بريزي ولي خوب ممكنه ويندوز پرينتر رو نشناسه و توي درد سر بيوفتي
    Last edited by raminrt; 01-07-2008 at 23:06.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من یک پرینتر کانون جوهر افشان mp160 دارم دیروز دیدم جوهراش داره تموم میشه خودم شارژشون کردم ولی بعد از شارژ هواگیری هم کردم ولی یکی 2 خط می پرونه تو چاپ چی کار کنم زود کمکم کنین قبل شارژ این طوری نبود
    ولی وقتی با کیفیت best می زنم زیاد معلوم نیست
    چی کار کنم؟ کامل توضیح بدین مرسی
    دارم دیوونه می شم
    سلام دوستان
    و سلام دوست عزيز جناب saeedmogadamy فكر ميكنم البته مطمئن نيستم كه پرينتر شما چنتا از نازلاش گرفته شده ممكنه با كلين كردن برطرف بشه و يا چنتا كه پرينت بگيري خودش درست بشه

البته بهتره اساتيد نظر بدن چون واقعا راجه به كانون نميتونم مطمئن بگم

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من برای اولین بار کارترج مشکی چاپگرم رو شارژ کردم کیفیت جوهرش بد نیست ولی موقع چاپ بعضی مواقع لکه های ناخواسته روی کاغذ می افته که من یه همچین مشکلی در مورد جوهر اوریجینال نداشتم در ضمن روی صفحه نمایش چاپگر ونرم افزار چاپگر همچنان جوهرمشکی رو تمام شده نشون می ده ...راهی وجود نداره که بشه مقدار جوهر باقی مونده رو فهمید!!؟؟؟
    چاپگرم hp all in one 4183
    سلام دوستان
    سلام دوست عزيز جناب cyrus3000 فكر كنم شما زياد جوهر توي كارتريج ريختيد و اين و اين جوهر به نازل ها فشار مياره . اگر اينطور باشه بعد از چنتا پرينت ممكنه درست بشه
    در رابطه باسوال دومتون قبلا ثوضيح دادم و متاسفانه نميشه اون حالت اول رو برگردوند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اين اشتباه شد ببخشيد
    Last edited by raminrt; 01-07-2008 at 23:21.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام یه سوال دیگه؟
    من وقتی پرینت سیاه سفید می گیرم وقتی که کیفیت رو Normal هست رنگ متن رو خاکستری تیره می زنه.
    ولی وقتی اون رو کیفیت Maximum dpi میزارم کیفیت خوب می شه. عوضش سرعتش خیلی کند می شه.
    حالا سوالم اینه که به نظر شما این حالت طبیعی یه یا پرینتر مشکل داره؟

سلام دوستان
    سلام دوست عزيز جنابamirgozali خوب حدس ميزدم ممكنه به اين مشكل بر بخوري ولي خوب اين عادت بد منه كه تاسوال نكني جواب نميدم
    واقعا شرمنده
    خوب پرينتر شما متن رو هم جاي عكس ميگيره و با 6 رنگ اونو ميزنه نه فقط با كارتريج مشكي بخاطر همينه كه سياه نميزنه وحواست باشه اگر اينطوري پيش بري كارتريج رنگي و فتو شما زود تر تموم ميشه
    خوب راه حل چيه ؟ بايد بري توي درايور پرينتر و براي متن Only Black انتخاب كني

***واقعا شرمنده چون يه ذره مشكل دارم نميتونم زياد بنويسم
    Last edited by raminrt; 01-07-2008 at 23:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •