تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 266 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوست من
    ممنون برخره یه نفری پیدا شود جواب سوال ما رو داد خدا خیرت بده
    الان فن من در محدود 1725می چرخه
    فقط یه چیزی در حالت اورکلاک روی چه گزینه فن رو تنظیم کنیم
    یعنی شما می فرمایید که در حالت اورکلاک بزارمش رویه optimal
    ( در ضمن روی مادربورد من فنی وجود نداره قبلی داشت ولی این یکی نداره وفقط خنک کنند فلزی داره)
    خوب در حالت اورکلاک Q-FAN روی روی چی بزارم و GHASSIS Q-FAN رو در حالت اورکلاک رویه چی بزارم
    ببخشید یه سوال الان در حالت دیفالت سیستم رویه چه گزینه هست
    در مورد اورکلاک رم نه هیچی اتفاقی از قبل ریست و اخطار های بی مورد ویندوز و هنگ هیچی خبری نبود
    راستی من سیستم رو امروز بعدان از خوندن یه مقاله قلقش رو یاد گرفتم
    و سیستم رو اورکلاک کردم اینم عکسش
    یه سوال حداکثر دما برای سی پی یو چقدر است یعی چقدر باشه خیلی خطرناک است؟
    الان تویه عکس مشکلی پیدا می شه در مورد ولتاژ برق یا موارد دیگه؟
    تو اون کلاک حداقل باید 3-4 ساعت تست Orthos بگیری حداقل اگر رمم اور کردی تست رم و CPU با هم بگیر (Blend) خیلی وقتا تو تست مثلا 10-12 ساعت یا بیشتر تست مشخص میشه سیستم پایدار نیست یا حالا کرش میکنه یا فریز میشه و... اکثرا این اعتقاد رو دارن اگر از سیستمتون 7/24 ساعته استفاده مکنید و همیشه روشنه یه تست 24 ساعته هم بعد از اورکلاک میخواد .
    شما کولینگت چیه ؟
    Last edited by Bracket; 20-07-2008 at 16:07.

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

13

من خودم 2.4 فول کش رو بدون سیستم خنک کننده و فقط با خمیر سیلیکون تا 2.7 اور کردم.
    حالا خودت حساب کن چه قدر باید Vcore بدی.

فکر کنم زیاد باشه.
    البته رمهای corsair قالیت خوبی برای اور شدن دارن اما خوب باید ببینیم مادر برد و CPU و پاورت چیه؟
    آقا من با قرار دادن vcore روی 1.675 وتغییر دادن Multiplier از 100 به 125 تونستم سرعت رو cpu Frequency رو از 2400 به 3000 بروسنم و سیستم هم اصلآ گرم نمیشد با برنامه ati tool به مدت 15 دقیقه cpu با درصد کارکرد 100 دماش تازه به 50 می رسید و دیگه هر چی صبر کردم بالاتر نرفت................(چه تاثیری داره)فقط یک مشکل تو بازی دارم اونم اینه که وقتی فوتبال pro بازی می کنم سیستم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی میرم تو بازی Age of Empires III بعد از 5 تا 6 دقیقه یک دفعه سیستم ریسیت میشه .............به نظر شما مشکل کجاست........و چه جوری میتونم رم رو اور کنم......

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا من با قرار دادن vcore روی 1.675 وتغییر دادن Multiplier از 100 به 125 تونستم سرعت رو cpu Frequency رو از 2400 به 3000 بروسنم و سیستم هم اصلآ گرم نمیشد با برنامه ati tool به مدت 15 دقیقه cpu با درصد کارکرد 100 دماش تازه به 50 می رسید و دیگه هر چی صبر کردم بالاتر نرفت................(چه تاثیری داره)فقط یک مشکل تو بازی دارم اونم اینه که وقتی فوتبال pro بازی می کنم سیستم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی میرم تو بازی Age of Empires III بعد از 5 تا 6 دقیقه یک دفعه سیستم ریسیت میشه .............به نظر شما مشکل کجاست........و چه جوری میتونم رم رو اور کنم......
    همون تست Orthos بگیر از رم و CPU . دوستان عجله نکنید اصلا باید تست ها در حد ساعت باشه اصلا زیر یک ساعت مثلا تست Orthos معنی نداره مگه اور تون زیاد سنگین نباشه و خیلی مطمئن باشید در اون صورت مثلا نیم ساعت 40 دقیقه هم خوبه .
    شما هم با Orthos یه تست مثلا 2-3 ساعته بگیر از سیستمت 3-2 ساعت سیستم رو بزار برو تست Blend هم بگیر .
    Last edited by Bracket; 20-07-2008 at 15:50.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا این پیسیورد قاطی کرد نتونستم پست رو ویرایش کنم به جای multiplayer بزاریدcpu external frequency ........

تاريخ عضويت
    Dec 2007

14

همون تست Orthos بگیر از رم و CPU . دوستان عجله نکنید اصلا باید تست ها در حد ساعت باشه اصلا زیر یک ساعت مثلا تست Orthos معنی نداره مگه اور تون زیاد سنگین نباشه و خیلی مطمئن باشید در اون صورت مثلا نیم ساعت 40 دقیقه هم خوبه .
    شما هم با Orthos یه تست مثلا 2-3 ساعته بگیر از سیستمت 3-2 ساعت سیستم رو بزار برو تست Blend هم بگیر .
    تست Orthos یا تست Blend چی هستن و چه جوری باید این کار رو انجام بدم.برنامه می خواد(یکم توضیح بده)...........چه جوری رم رو اور کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تست Orthos یا تست Blend چی هستن و چه جوری باید این کار رو انجام بدم.برنامه می خواد(یکم توضیح بده)...........چه جوری رم رو اور کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!
    وقتی اورکلاک میکنی حتی یه کوچولو برای اینکه مطمئن بشی سیستم پایدار هست و مشکلی از هیچ نظری نداره برنامه هایی هست که سیستم رو برای ساعاتی تحت فشار میزاره در این صورت هر مشکلی سیستم داشته باشه مشخص میشه باید بعد از اورکلاک از این برنامه ها استفاده کرد Orthos , Prime 95 و برنامه هایه دیگه که بعضیا اختصاصی مثلا برای کارت گرافیک هستن بعضیا بره CPU و بعضیا بره رم بعضیا هم همشون رو دارن .

از اینجا میتونی Orthos رو دانلود کنی حجمی هم نداره فقط تست Blend رو انتخاب کن هر برنامه ای هم که بازه تو ویندوز ببند و کاری هم نکن بعد Start رو بزن بزار یه چند ساعتی تست بگیره اگر وسط تست مشکلی بوجود نیومد یعنی اورکلاک شما مشکلی نداره , برای تست کارت گرافیکم از 3DMark میتونی استفاده بکنی .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Bracket; 20-07-2008 at 16:06.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وقتی اورکلاک میکنی حتی یه کوچولو برای اینکه مطمئن بشی سیستم پایدار هست و مشکلی از هیچ نظری نداره برنامه هایی هست که سیستم رو برای ساعاتی تحت فشار میزاره در این صورت هر مشکلی سیستم داشته باشه مشخص میشه باید بعد از اورکلاک از این برنامه ها استفاده کرد Orthos , Prime 95 و برنامه هایه دیگه که بعضیا اختصاصی مثلا برای کارت گرافیک هستن بعضیا بره CPU و بعضیا بره رم بعضیا هم همشون رو دارن .

از اینجا میتونی Orthos رو دانلود کنی حجمی هم نداره فقط تست Blend رو انتخاب کن هر برنامه ای هم که بازه تو ویندوز ببند و کاری هم نکن بعد Start رو بزن بزار یه چند ساعتی تست بگیره اگر وسط تست مشکلی بوجود نیومد یعنی اورکلاک شما مشکلی نداره , برای تست کارت گرافیکم از 3DMark میتونی استفاده بکنی .

کد:
    ممنون متوجه شدم...............ولی جواب من رو ندادی(رم رو چه جوری اور کنم).........

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوست من
    سیستم ناپیدار بود و کامپیوتر بعد از صفحه سیاهه شودن ریستارت شود( خوشبختانه صفحه کراش نیومد)
    به هر حال من فکر کنم به خاطر بالا بودن دما سیی یو بود چون سی پی یو دماش روی 68 تا 69 بود فکر کنم)
    و بعد از چند دقیقه کار با اون نرم افزار ریستارت شود
    در هر صورت من اورکلاک رو پایین اوردم( خیلی زیاد پایین اوردم)
    به این صورت
    تامینگ رم 4.4.4.12 و باس 415 ( با برنامه CPUZ که فکر کنم باید ضربدر 2 بشه 830)
    BUS 346
    fsb 1383
    سرعت هسته 3113
    دما ببین 58 تا 59
    لازم به ذکر است من دیروز دوتا فن به کیس وصل کردم ( البته کولر اتاقا هم روشن بود)
    بدون کولر فکر کنم بشه حدود 62 تا 63
    دوستان چقدر دیگه به اورکلاک ادامه بدم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کد:
    آقا ای ول مشکل حل شد ...................با افزایش vcore از 1.675 به 1.875 و تست کردم حدود 2 ساعت سیستم کرش نکرد تازه تو بازی هم تستش کردم کاملآ پایدار بود.......
    اینم یک تصویر.....(راستی به نظر شما vcore زیاد نیست در ضمن دما چه طوره)

در ضمن اینم یک سری از مشخصات سیستم که با برنامه p30 wizard بدست آوردم.......
    می خواستم بدونم این که تو کادر قرمز نوشته چی هست و چه جوری میتونم بهترش کنم(راستی زیاد باشه بهتره یا کمتر باشه)........یکم راجب اور رم توضیح بدید.....

لطفآ راهنمایی کنید.......

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در ضمن یک تشکر ویژه به Bracket بدهکارم.........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •