۲۴۷۰
۷۵۰
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
۲۴۷۰
۷۵۰
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
به نظر من فن آوا یا های وب....
من ارت 3 دارم 1150 بستن دانلود رو :|
میرم همون ارت 1 میگیرم 1000 بسته بودن
سلام به همه
۱- دوستان وضعیت تایم شبانه شرکت شاتل چطوره؟
۲- تایم شبانه از چه ساعتی شروع میشه و کی تموم میشه؟
۳- آیا سرعت دانلود تو تایم شبانه و روزانه با هم فرقی داره؟ هر کدوم چقدره؟
۴- کدوم سرویس شاتل برای دانلود شبانه بهترین گزینه هستش؟
۵- در بهترین حالت و بدترین حالت با اینترنت شاتل چقدر میشه دانلود شبانه داشت؟
۶- دوستانی که تو این تاپیک هستن معمولا تجربه خودشون از دانلود شبانه چطوره و در حدود چقدر هستش؟
۷- آیا به کسی که فقط برای دانلود شبانه، اینترنت میخواد پیشنهاد می کنید که بیاد شاتل ؟ یا نه گزینه های دیگه ای دارید؟
و چند سوال از مازندرانی های عزیز فعال تو این تاپیک :
۸- وضعیت پهنای باند شاتل تو غرب استان چطوره؟
۹- میشه تو تایم شبانه به حداکثر سرعت رسید؟
۱۰- شاتل رو برای دانلود شبانه پیشنهاد می کنید؟ یا شرکت دیگه ای مورد نظرتونه؟
دوستان من اکو 2 مگ دارم.روزا سرعتم 400 ه.ترفندم اینه که هر روز حجم رو تموم میکنم و 500 مگ میخرم و شب دوباره سرعتم میرفت بالا.سرور داخلی رو 400 بود شبا و خارجی رو 150.از وقتی که این قضییه ی شبانه و اینا پیش اومده هم سرور خارجی هم ایرانی سرعت شبانه نهایتا برسه به 100.اکثرا 80 و ایناس.راهی هست سرعت رو بالا برد. ممنون
ویرایش:
الان سایت رو چک کردم و اعلامیه ای که برا کاربران اکو داده بود رو خوندم.این طرح تشویقی 3.500 کجای سایته؟ چطور هست اصن؟
Last edited by M_F_GAMER; 06-12-2014 at 23:32.
امروز از آرت ۴ به آرت ۵ارتقا دادم
downstream
از ۲۴۷۰ به ۳۰۳۹ ارتقا پیدا کردم
آرت ۴ بنده با حدود ۵۵گیگ دانلود سرعتش به صورت نرم افزاری نصف شد.به نظرم سرعتش و حجمی که میتونی دانلود کنی(بدون اینکه محدود بشی)منصفانه هست.الان ۶۸تومن دادم و سرعتم روی ۳مگ هست و احتمالا تا۶۰گیگ بدون اینکه محدود شم میشه دانلود کرد.
اینو مقایسه کنید با ۲مگ مخابرات(با ۷۵تومن ۵۰گیگ با سرعت ۲مگ بهت میدن و بعد اون حجم کلا قطع میشی و نه محدود!)
قیمتش ۱۰٪ بیشتره-سرعتش ۵۰٪ کمتره-حجم دانلود حدود ۱۵٪کمتر-کیفیش هم که دوستان خودشون میدونند![]()
Last edited by arashaj74; 07-12-2014 at 14:49.
آقا نظرتون چیه ؟
اول art1 بگیریم محدود شدیم بریم art2 واز محدود شدیم بریم art3 دوباره كه محدود شدیم eco 512 بگیریم . دوباره همینارو از اول شروع كنیم ؟ كلا یعنی محدودیت برداشته میشه پشت سر هم ؟![]()
دوستانی که آرت 1 نامحدود دارن لطف مینن یه تست اسپید بزارن
از سرورهای خارجی
شما ماه اولت هست ماه های بعد خیلی سریعتر محدود میشید من الان به جایی رسیدم که حتی با تمدید قرداد هم از محدودیت در نمیام
شدنیه ولی از آرت به اکو نمیشه تغییر سرویس داد یعنی بعدش بایدبرید آرت 4
یه سوال دیگه . اگه art4 محدود شد بریم art5 بعد معدبانه دانلود كنیم میشه باز از art1 شروع كنیم ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)