به نظر من هم اگر تیم دوم و یا جوانان بره بازی های آسیائی خیلی بهتره. باید یه تیم دوم خوب برای آینده نزدیک جمع و جور کنیم.
من به صعود از گروهمون 99 درصد ایمان دارم اما نمیدونم چرا دوست دارم هرطور شده یه بار دیگه با لهستان بازی کنیم و انتقام بگیریم. الان دیگه 100 هزارتا تماشاچی هم بیارن بچه ها فشار روانی بالائی نحواهند داشت. سر بازی ایران و صربستان هم همجین تماشاچی ها صربستان رو تشویق میکردند و جو روانی بر علیه مون داشتند که آدم فکر میکرد همه صرب هستند نه لهستانی!
ولی یه نکته جالب: دقت کردین شمارش دسته جمعی تماشاچیهای خودمون که میگن یک دو سه تا توپ بخوابه رو همه دنیا دارن کم کم تقلید میکنن؟! قبلا اونا معتقد بودند چه هنگام سرویس زدن و چه وقتیکه تیم خودی داره توپ رو حرکت میده باید سکوت کرد تا تمرکز بازیکنها از بین نره اما روش تشویق ایرانی ها خیلی بهتر جواب داده و همه دارن کپی میکنند!هنر نزد ایرانیان هست و بس...
در کتاب نفیس "اندر احوالات ایرانیان فی والیبال نوین" در باب دوازدهم: احوال التشویق آمده که: چون روش تشویق ایرانیان را اینگونه بدیدم سر به بیابان گذاشتم که عمری در جهل و نادانی چگونه در FIVB سیر میکردمی :
همیشه درحال نعره و فریاد بودند و از آلات و اسباب گوش خراش و خف (!) دنیوی مهیا داشتند، مگر اندک زمانی بهنگام سرویس زدن بکس خودشان جهت سرویس شدن حریفان!
پانویس کتاب: (!) هرگز معنای دقیق خف را بدرستی درک نکردم اما گویا خفن هم میگفتند که آنرا نیز در نیافتم!
کلا عمرا بتونند با 120 هزار تماشاچی هم معادل نصف سالن 12 هزارنفری ما صدا دربیارند و جو بدند! اونم بدون وقفه تا آخر !! فقط اونهائی میدونند من چی میگم که یکبار به این سالن هنگام بازی های والیبال ما رفته باشند. تلوزیون 10 درصد اون صدا رو هم منعکس نمیتونه بکنه! یه جهنم واقعی برای حریفان. من خودم به عنوان تماشاچی خودی دلم خالی میشه و تو فضام.... وای بحال اونهائی که وسط زمینند و بدتر از اون ایرانی نیستند!