تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 138 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

به نظر من هم اگر تیم دوم و یا جوانان بره بازی های آسیائی خیلی بهتره. باید یه تیم دوم خوب برای آینده نزدیک جمع و جور کنیم.
    من به صعود از گروهمون 99 درصد ایمان دارم اما نمیدونم چرا دوست دارم هرطور شده یه بار دیگه با لهستان بازی کنیم و انتقام بگیریم. الان دیگه 100 هزارتا تماشاچی هم بیارن بچه ها فشار روانی بالائی نحواهند داشت. سر بازی ایران و صربستان هم همجین تماشاچی ها صربستان رو تشویق میکردند و جو روانی بر علیه مون داشتند که آدم فکر میکرد همه صرب هستند نه لهستانی!

ولی یه نکته جالب: دقت کردین شمارش دسته جمعی تماشاچیهای خودمون که میگن یک دو سه تا توپ بخوابه رو همه دنیا دارن کم کم تقلید میکنن؟! قبلا اونا معتقد بودند چه هنگام سرویس زدن و چه وقتیکه تیم خودی داره توپ رو حرکت میده باید سکوت کرد تا تمرکز بازیکنها از بین نره اما روش تشویق ایرانی ها خیلی بهتر جواب داده و همه دارن کپی میکنند! هنر نزد ایرانیان هست و بس...

در کتاب نفیس "اندر احوالات ایرانیان فی والیبال نوین" در باب دوازدهم: احوال التشویق آمده که: چون روش تشویق ایرانیان را اینگونه بدیدم سر به بیابان گذاشتم که عمری در جهل و نادانی چگونه در FIVB سیر میکردمی :
    همیشه درحال نعره و فریاد بودند و از آلات و اسباب گوش خراش و خف (!) دنیوی مهیا داشتند، مگر اندک زمانی بهنگام سرویس زدن بکس خودشان جهت سرویس شدن حریفان
    !
    پانویس کتاب: (!) هرگز معنای دقیق خف را بدرستی درک نکردم اما گویا خفن هم میگفتند که آنرا نیز در نیافتم!

کلا عمرا بتونند با 120 هزار تماشاچی هم معادل نصف سالن 12 هزارنفری ما صدا دربیارند و جو بدند! اونم بدون وقفه تا آخر !! فقط اونهائی میدونند من چی میگم که یکبار به این سالن هنگام بازی های والیبال ما رفته باشند. تلوزیون 10 درصد اون صدا رو هم منعکس نمیتونه بکنه! یه جهنم واقعی برای حریفان. من خودم به عنوان تماشاچی خودی دلم خالی میشه و تو فضام.... وای بحال اونهائی که وسط زمینند و بدتر از اون ایرانی نیستند!
    Last edited by parsicola; 16-09-2014 at 09:04.

2. 9 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر من هم اگر تیم دوم و یا جوانان بره بازی های آسیائی خیلی بهتره. باید یه تیم دوم خوب برای آینده نزدیک جمع و جور کنیم.
    همین الآن تو شمارش طلاها،طلای والیبال رو کنار گذاشتن.متاسفانه...چی بگم

4. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من حس می کنم بازی آلمان از اون بازیهاییه که می ریم دو ست ازشون میگیریم بعد شل میکنیم اونا دوست می گیرن و . . . . . . چیه بدبینم؟

ولی خب بچه ها اینقدر دیگه حرفه ای شدن که بدونن باید با تمرکز و قدرت کامل جلوی آلمان بازی کنن.آلمان تیم قد بلندیه و یادمونه که توی بازی آخر لیگ جهانی پارسال بردنمون(3-0 یا 3-1 بود فکر کنم).

6. این کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ویدئو خوشحالی کواچ از برد آرژانتین و بابا ولاسکو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تو اون ویدئوی خوشحالی بعد بازی دیدم میرزاجانپور رو زانوی راستش کیسه یخ گذاشته
    کسی خبر داره مصدوم شده؟در چه حدیه؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

11. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

جا خالی ؟! معروف ماشالا از هر انگشتش یه هنر میباره ! جا خالی که یکیشه ! پاس هاش ! دفاع ! توپ گیری ! اسپــــــکــــ هاش !

13. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یه نگرانی دیگه هم که هست اینه که هم رفتیم جزوه شیش تا(مث لیگ جهانی که تا رفتیم تو چهار تا قانع شدیم ) قانع نباشیم گرچه خدایشش خیلی ازین بچه ها خستگی امونشونو بریده
    این نکته خیلی مهمیه !! راه حل ؟! حمایت از طرف مسئولین ! دلگرمی ! تبریک ! پاداش ! کدومش اتفاق افتاده تا الان ؟! من که هیچی ندیدم !! شد وزیر ورزش مصاحبه کنه تبریک بگه و وعده پاداش بده ؟! اگه مصاحبه کرده بگید منم بدونم. شد مقامات کشوری بلند پایه یه تبریک خشک و خالی تا همینجا بگن ؟!
    حیف که اینجا قدر هیچ چیز رو نمی دونن !

15. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

«غفورِ بي‌رحم» ايران را به جمع 6 تيم رساند!

سايت فدراسيون جهاني واليبال از عملکرد امير غفور در بازي ايران برابر صربستان تمجيد کرد.

تیم ملی والیبال ایران دیشب موفق شد با برتری سه بر یک برابر صربستان و با توجه به شکست آمریکا برابر آرژانتین، برای نخستین بار به جمع شش تیم برتر جهان راه یابد.

غول‌کش‌های ایران در دور سوم رقابت‌های جهانی والیبال برابر فرانسه و آلمان قرار خواهند گرفت.

سایت فدراسیون جهانی والیبال با تمجید از بازی خوب امیر غفور در بازی ایران و صربستان نوشت: غفور یک تنه ایران را به جمع شش تیم برتر رساند. غفور "بی‌رحم" در بازی شب گذشته ایران برابر صربستان موفق شد 30 امتیاز را کسب کند تا عنوان امتیازآورترین بازیکن این بازی را به خود اختصاص دهد.

ایران که تاکنون نتوانسته بود به رتبه‌ای بهتر از نوزدهمی در قهرمانی جهان برسد، اکنون خودش را در جمع شش تیم برتر جهان می‌بیند و این افتخار بزرگی برای تیم ملی والیبال ایران است.

امیر غفور که در بازی برابر صربستان درخشش بی‌نظیری داشت در این جام بازی‌های خیلی خوبی را به نمایش گذاشته است و از امیدهای اصلی ایران برای درخشش در دور سوم این رقابت‌ها محسوب می‌شود.

17. 10 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

همین الآن تو شمارش طلاها،طلای والیبال رو کنار گذاشتن.متاسفانه...چی بگم
    این نکته خیلی مهمیه !! راه حل ؟! حمایت از طرف مسئولین ! دلگرمی ! تبریک ! پاداش ! کدومش اتفاق افتاده تا الان ؟! من که هیچی ندیدم !! شد وزیر ورزش مصاحبه کنه تبریک بگه و وعده پاداش بده ؟! اگه مصاحبه کرده بگید منم بدونم. شد مقامات کشوری بلند پایه یه تبریک خشک و خالی تا همینجا بگن ؟!
    حیف که اینجا قدر هیچ چیز رو نمی دونن !

کلا اگر خوب از این بچه ها حمایت نشه روحیه شون میاد پائین و سریع اشباع میشن (مقام و مدال خشک و خالی با بدست اومدنش عادی میشه اما همه به پول و امکانات مالی علاقه و نیاز دائمی دارند) و مهمتر از اون انگیزه ای هم برای جانشینان آینده اونها هم نخواهد بود! آخرش میشیم مثل کوبا که یه زمانی کابوس همه بود اما حالا در همین جام چین هم 3-2 شکستش میده!

باید راهی باشه که هم کلکسیون افتخارات آسیائی فدراسیون فعلی رو تکمیل کنه و هم نگاه به آینده در سطح جهانی رو

19. 3 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •