[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
کرایوف: بعد از بازنشستگی میخواستم مدرک مربیگری رو بگیرم و ازشون خواستم که امتحان بدم. به من گفتن باید برای 4 سال درس بخونم! بهشون گفتم شما دیوانه اید. کی برای 4 سال درس میخونه؟ چطور کسی میخواد به من مسائل فنی رو درس بده در حالیکه من ازش بیشتر میدونم.
زیدان به دلیل نداشتن مدرک مربیگری و دستیارش در تیم دوم رئال بخاطر تقلب در استفاده از مدرکش برای پوشش زیدان محروم شده بودن که مقامات اسپانیا بخشیدنشون
یه زمانی میگفتن عکس مسی از صفحه اول سایت باشگاه حذف شده و به خاطر ناراحتیش و جداییش از باشگاه هست!
ولی انگار الان نیمار و سوارز میخوان برن احتمالا به خاطر تعویض کردنشونه
LINE-UP:
1. Ter Stegen
2. Montoya
3. Piqué
5. Sergio
8. Iniesta
9. Suárez
10. Messi
11. Neymar
12. Rafinha
14. Mascherano
18. Alba
Substitutes:
Masip, Rakitic, Xavi, Pedro, Adriano, Alves, Mathieu
Last edited by runner; 05-03-2015 at 01:01.
عجب وحشی ای بود اون بازیکن ویارئال. نزدیک بود نیمارم ناکار کنه! خیلی خوشحال شدم از دیدن بوسکتس رو نیمکت، ایشالا که مصدومیتش جدی نباشه![]()
اصلا کلاسیکو بدون بوسکتس نمی چسبه![]()
خیلی جالبه نقطه زن بود یعنی فقط مچ و میزد !!! اول خودشو شلیک میکرد بعد رو مچ پا فرود میومد!!!
زیدان توضیح داد که در حال گذروندن کلاس مریبیگری در فرانسه هست که مدرکش رو بعد از 3 سال میدن که فکر کنم دو سالش گذشته. آیا کرایف رفت مدرک مریبیگریش رو از هلند یا جای دیگه بگیره یا جا زد؟ تا اونجایی که یادم میاد بارسلونا 92 با مربیگری کرایف و با گل کومن قهرمان اروپا شد پس مربیگری هم کرد منتهی بیماری قلبی اجازۀ کار بیشنر رو بهش نداد (یا هر دلیل دیگه ای). اگر این داستان واقعیت داشته باشه، کرایف احتمالاً میخواست مربی تیم بزرگسالان بشه و نه تیم B باشگاه که عمدتاً جوون هستن و هرگز اجازۀ بازی در لالیگا رو ندارن. در ضمن اون جملۀ کرایف دقیقاً در مورد زیدان هم صدق میکنه و زیدان یکی از بهترین های تاریخ هست که از نظر خیلی ها که فوتبال تاکتیکی تر رو میپسندند ( و نه صرفاً تکنیک فردی) بهترین بازیکن در این زمینه بوده.
Last edited by kasra_khan2003; 05-03-2015 at 12:40. دليل: حاشیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)