تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 266 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اول از همه بگم ویندوز 8.1 نصب کن از اون اول حالا یا خودت یا فروشنده همیشه 8.1 و نصب کن به راحتی عادت میکنی
    بستگی به فروشنده داره مثلا من خودم میخواستم بخرم فروشندش خودش توجیح بود میدونست ویژگی هاش واسم مهمه بخاطر همین خیلی دقت کرد البته من هارد هیبریدی نخریدم وسترن خریدم اون موقع core i7 اگه نور بک لایت میداشت دیگه هارد هیبریدی نداشت یعنی باید بین هارد هیبریدی و بک لایت یکی رو انتخاب میکردم که من بک لایت و انتخاب کردم
    ولی خب فروشنده شما مثه اینکه توجیح نی
    هارد هیبریدی تو بوت شدن خیلی تاثیر داره یعنی تو 3 سوت ویندوز بالا میاد تو کپی کردن بچه ها میگن تاثیر نداره نمیدونم تا حالا خودم مقایسه نکردم چندتا صفحه قبلتر در این مورد صحبت کردیم
    جدی؟ خوب شد گفتی آخه من شنیده بودم برا 8 بهینه شده و 7 یا 8.1 دردسر دارن، این طور نیست؟!
    نمی دونم والا دلیلش چی بود، خیلی سرش شلوغ بود زیاد گوش نکرد به حرفم، اگه فقط سرعت بوت شدن باشه که اصلا برام مهم نیست، حتی سرعت کپی پیستم برام اهمیتی نداره، ولی مثلا اگه رو کار نرم افزار تاثیر عمده بذاره (بفهمم نیم ساعت یه ساعت زمان رندرو تغییر می ده) حسابی غصه می خورم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه ایا میشه حافطه ی ssd رو بعدا بهش اضافه کرد؟؟؟؟ هاردم مدلش اینه و ssdندارهWDC WD10 JPCX-24 u
    هارد های SSHD با برند سیگیت برای لپ تاپ در بازار موجود است که 1TB حدود 470 هزار تومان است.

3. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    تنمظیاتش ریست میشه

5. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

این ورژن که تازه گذاشتید رو من ریختم، باتری رو 55 هست و شروع به شارژ نمیکنه. برای من خیلی مهم نیست همین که باتری رو از مدار خارج کنه خودش کافیه...

راستی من یه سوالی داشتم از اونجا که این لپتاپ پورت mSata نداره مجبوریم به جای خود هارد اصلی یه SSD جایگزین کنیم، و از HDD بصورت اکسترنال استفاده کنیم یا با خرید یک HDDCaddy و درآوردن درایور نوری که عملا به هیچ دردی نمیخوره HDD رو جایگزین کنیم. اما مشگلی که اینجا هست اینه که پورت ساتا درایو نوری sata 1.0 هست که سرعتش محدود به 1.0Gbps هستش، که باعث میشه از تمام ظرفیت سرعتش استفاده نشه...
    پیشنهاد شما چیه؟
    باز کردن لپتاپ هم که باعث میشه گارانتی باطل شه، واسه هر نوع ارتقاعی باید ببریم گارانتی حالا؟ اصن گارانتی قبول میکنه؟
    کلا این لپتاپ نا امیدم کرد یکم... پورت اترنتشم سرعتش 100ـه که واسه انتقال فایل های قبلیم از پی سیم کلی باید معطل شم...

ویرایش : یه سوال دیگه این برنامه وقتی لپتاپ تو حالت sleep هم هستش به کارش ادامه میده یا نه؟
    Last edited by Pedram_mrn; 01-05-2014 at 14:10.

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این ورژن که تازه گذاشتید رو من ریختم، باتری رو 55 هست و شروع به شارژ نمیکنه. برای من خیلی مهم نیست همین که باتری رو از مدار خارج کنه خودش کافیه...

راستی من یه سوالی داشتم از اونجا که این لپتاپ پورت mSata نداره مجبوریم به جای خود هارد اصلی یه SSD جایگزین کنیم، و از HDD بصورت اکسترنال استفاده کنیم یا با خرید یک HDDCaddy و درآوردن درایور نوری که عملا به هیچ دردی نمیخوره HDD رو جایگزین کنیم. اما مشگلی که اینجا هست اینه که پورت ساتا درایو نوری sata 1.0 هست که سرعتش محدود به 1.0Gbps هستش، که باعث میشه از تمام ظرفیت سرعتش استفاده نشه...
    پیشنهاد شما چیه؟
    باز کردن لپتاپ هم که باعث میشه گارانتی باطل شه، واسه هر نوع ارتقاعی باید ببریم گارانتی حالا؟ اصن گارانتی قبول میکنه؟
    کلا این لپتاپ نا امیدم کرد یکم... پورت اترنتشم سرعتش 100ـه که واسه انتقال فایل های قبلیم از پی سیم کلی باید معطل شم...
    سرعت انتقال که بله واقعا 100 مگه خیلی ضایعس من یه لپ تاپ دیگه دارم مال 10 سال پیشه اونو میزنم به pc خودم سرعت انتقال فایلا 1 گیگه ولی این .......
    به نظر من اس اس دی اینقدر هم مهم نیست که شما میخوای این همه مخاطراتو(هارد اکسترنال بذاری - درایو نوری و در بیاری - مشکل گارنتی و....) تحمل کنی مگه چقدر تاثیر داره .... چند صفحه قبل با بچه ها صحبت کردیم .... به نظر من زیاد سخت گیر نباشید
    البته این نظر منه هاااااااااا دیگه بی احترامی نباشه

8. این کاربر از onlinefarhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هارد های SSHD با برند سیگیت برای لپ تاپ در بازار موجود است که 1TB حدود 470 هزار تومان است.
    470.000 تومن چه خبره ! بابا بیخیال همین هارد خودتون استفاده کنید اصن ارزش نداره بخاطر یکم سرعت بوت بیشتر و چندتا فاکتور دیگه هاردتونو عوض کنید ..... اونایی که وسترنند خب که مشکلی ندارن اونایی هم که هاردشون
    ST1000LM024 خب اگه مشکلشون با نرم افزار هایی که بررسی شد حل نشد و واقعا مشکل واسه سیستم ایجاد شده خب ببرن گارنتی و با اونا در میون بذارن.....

10. این کاربر از onlinefarhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

سرعت انتقال که بله واقعا 100 مگه خیلی ضایعس من یه لپ تاپ دیگه دارم مال 10 سال پیشه اونو میزنم به pc خودم سرعت انتقال فایلا 1 گیگه ولی این .......
    به نظر من اس اس دی اینقدر هم مهم نیست که شما میخوای این همه مخاطراتو(هارد اکسترنال بذاری - درایو نوری و در بیاری - مشکل گارنتی و....) تحمل کنی مگه چقدر تاثیر داره .... چند صفحه قبل با بچه ها صحبت کردیم .... به نظر من زیاد سخت گیر نباشید
    البته این نظر منه هاااااااااا دیگه بی احترامی نباشه
    شما یه بار امتحان کنید مشتری میشید

من یه لپتاپ Core i5 داشتم مال سه سال پیش بود probook 4520s cpu : 480m تو کارایی که من انجام میدم نسبت این لپتاپ هیچ افزایش پرفُرمنس محسوسی تا حالا ندیدم... (کاری به سرعت بوت و کپی پیست فایل هم ندارم چون اینا واقعا ملاک نیس)، این HDD هابا این تکنولوژی قدیمیشون گلوگاه نمایش قدرت پی سی های امروزی ان، اکثر فعالیت هایه، یه کامپیوتر هم I/O bounded هستن و خیلی احتیاجی به پردازش ندارن، عملا شما از سرعت . کارایی CPU تون استفاده چندانی نمیکنید...

12. 2 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza-shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    world wide web

پيش فرض

دوستان یک سوالی برای من پیش اومده !
    حس می کنم یه جای کار اسپیکر می لنگه !
    این نرم افزار دالبی که من دانلود کردم توش یه بخش هایی هست که معلوم هست وقتی موزیک یا صدایی از لپتاپ داره پخش میشه ! باید تکون بخوره ! از این چیزا هست بالا پایین میشه اسمش یادم نیس
    توی عکس مشخص کردم ! ولی واسه من تکون نمی خوره ! :(
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد این که من وقتی دالبی رو خاموش می کنم با وقتی که روشنه هیچ فرقی نداره صدای لپتاپ ! انگار اصلا تاثیری نداره !
    برای شما هم همینطوره ! ؟
    میشه لینک دقیق دانلود برنامه دالبی هماهنگ با این لپتاپ رو به من بدید ! همونی که برای خودتون نصب کردید ! (لینک ندید برو اینجا سرچ کن نصب کن ! اینی که دارم رو سرچ کردم نصب کردم!)
    توی دی وی دی که به توی جعبه لپتاپ بود این نرم افزار اصلا نیست ! (جالب می دونید چیه !؟ رو دی وی دی نوشته درایور های ویندوز 8.1 )

من فکر کنم نرم افزار اشتباه رو نصب کردم !
    Last edited by reza-shady; 01-05-2014 at 20:05.

داره خودمونی میشه amir693's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان یک سوالی برای من پیش اومده !
    حس می کنم یه جای کار اسپیکر می لنگه !
    این نرم افزار دالبی که من دانلود کردم توش یه بخش هایی هست که معلوم هست وقتی موزیک یا صدایی از لپتاپ داره پخش میشه ! باید تکون بخوره ! از این چیزا هست بالا پایین میشه اسمش یادم نیس
    توی عکس مشخص کردم ! ولی واسه من تکون نمی خوره ! :(
    بعد این که من وقتی دالبی رو خاموش می کنم با وقتی که روشنه هیچ فرقی نداره صدای لپتاپ ! انگار اصلا تاثیری نداره !
    برای شما هم همینطوره ! ؟
    میشه لینک دقیق دانلود برنامه دالبی هماهنگ با این لپتاپ رو به من بدید ! همونی که برای خودتون نصب کردید ! (لینک ندید برو اینجا سرچ کن نصب کن ! اینی که دارم رو سرچ کردم نصب کردم!)
    توی دی وی دی که به توی جعبه لپتاپ بود این نرم افزار اصلا نیست ! (جالب می دونید چیه !؟ رو دی وی دی نوشته درایور های ویندوز 8.1 )

من فکر کنم نرم افزار اشتباه رو نصب کردم !
    سلام داداش تو دی وی دی قسمت صدا برنامه ی هومی دالبی هست اونو نصب کنی درست میشه .اتفاقا برعکس وقتی ک برنامه ی دالبی رو روشن میکنی صدا فرق میکنه

15. این کاربر از amir693 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza-shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    world wide web

پيش فرض

سلام داداش تو دی وی دی قسمت صدا برنامه ی هومی دالبی هست اونو نصب کنی درست میشه .اتفاقا برعکس وقتی ک برنامه ی دالبی رو روشن میکنی صدا فرق میکنه
    تو دی وی دی من نیست
    حجمش چقدر هست ؟
    می تونی برام آپلود کنی ؟ یا لینک بدی دانلود کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •