منکه روی 9005 اندروید 5را فلش زدم و حسابی ردیفه یکی دونت باگ داره ولی به اون فضای جدید اصن تو چشم نیست
کساییم که خیلی رسمی رسمی میکنن بمونن تا رسمی بیاد....این رام کاستوم نیست بلکه به نوعی رسمی هست.
منکه روی 9005 اندروید 5را فلش زدم و حسابی ردیفه یکی دونت باگ داره ولی به اون فضای جدید اصن تو چشم نیست
کساییم که خیلی رسمی رسمی میکنن بمونن تا رسمی بیاد....این رام کاستوم نیست بلکه به نوعی رسمی هست.
آخه خیلیا فکر می کنن رسمی یعنی اینکه سایت sammobile یا samsungupdate فایل قابل فلش با ادین رو قرار بده
این رام بصورت OTA دریافت شده و این یعنی رسمی
والا واسه من یه آپدیتی اومده بود رو گوشیم فکر کردم آندرویده 5 هستش. ولی بعده نصب هیچ تغییر قابل لمسی مشاهده نشد.
گوشی من N9005 xsi هستش. کسی میدونه کی این آپدیت واسه گوشیم میاد.(یعنی ادین و این جورا چیزا لازم نباشه و آپدیت از طریق گوشی باشه)
دوستان اگر 5را فلش زدید می تونید راحت دانگرید بکنی به 4.4.2.
اخرین رام هم سنگاپور هتس که عالیه
دوست عزیز رامی که به صورت OTA برای یه تعداد خیلی محدود بیاد رسمی نیست اگه اینطور بود الان تمام گوشی های Note 3 باید به صورت OTA آپدیت میکردن دیگه لازم نبود شما از فروم های دیگه دانلود کنین
همونطور که تمام دوستانی که با آپدیت کردن به 5 متوجه شدن هنوز ایراداتی داره و همینجا هم اعلام کردن
آپدیت رسمی منطور آپدیت بدون باگ و هر گونه مشکل سیستمی هست
سایت هایی هم که اسم بردین مرجع اصلی رام های رسمی برای سامسونگ هستن
اندروید 5 برای تمام برند ها مشکل داره نه تنها سامسونگ
Last edited by runner; 28-12-2014 at 12:30.
سلام دوستان
گوشی نوت 3 مدل 9005 دارم .سیمکارت 4G گرفتم ولی گوشیم LTE رو نشون نمیده و مخفی هست. انگار در رام های خاورمیانه اینجوریه. بدون روت کردن چطوری LTE رو فعال کنم؟ برنامه viearo fg toggle رو هم گرفتم ولی اجرا نمیشه و صفحه سیاه میاد. چه کنم؟
با تشکر
من نمی دونم شما چه اصراری داری بگی رسمی نیست .... کی گفته همه باید OTA آپدیت رو دریافت کنن؟ آپدیت بصورت منطقه ای دریافت میشه ... هیچ وقت اینطوری نبوده و نخواهد بود شما اگه بخوای OTA آپدیت کنی حالا حالاها باید صبر کنی
اندروئید 5 هم مشکلی نداره این برنامه ها و بازیها هستن که با اندروئید 5 ناسازگاری دارن و باید آپدیت بشن همیشه با تغییر ورژن این مشکلات بوجود میاد من خودم اوایل که 4.4.2 واسه نوت3 اومده بود چندین بار فلش کردم به علت همین مشکلات دانگرید کردم به 4.3 الان هم کم کم برنامه ها آپدیت می شن و صد در صد سازگاری با اندروئید 5 جزو تغییراتشون خواهد بود.
اندروید پنج برای اس5 سه نسخه داده برای کشور لهستان این خودش نشون میده هنوز دارن روش کار میکنن و همچین بدون ایرادم نیست
در ضمن به روزرسانی اندروید 5.1 در راه است
این خبر ایرادات اندروید 5 رو ذکر کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده خودم الان دارم از اندروید 5 استفاده میکنم و اصرار به چیزی ندارم شما خبراتونو گذاشتین منم توضیحاتی گذاشتم تا دوستانی که به صورت یهویی میان اینارو میخونن فکر نکنن الان اندروید 5 آماده هست و گمراه بشن
حداقلش با علم قبلی فلش یا بروزرسانیو انجام میدن
کسی نمیگه همه باید OTA دریافت کنن همون لینکی هم که شما گذاشتی با عنوان آزمایشی ارائه کردن ایشون یعنی ممکنه ایراداتی داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by runner; 29-12-2014 at 00:23.
دوست عزیز شما N9005 دارین پس رامتون هم برای اروپا هست چون رام اروپا و خاورمیانه به دلیل تفاوت سخت افزاری مدل ها به هم نمیخورن و احتمال روشن نشدن گوشیتون هست اگه با رام خاورمیانه فلش بزنین
در مورد 4G در حال حاضر که ایرانسل ارائه نمیده و تنها سیم کارت های 4G رو به فروش میرسونن همراه اول هم چیزی که دفاترشون گفتن برای فعال سازی 3G هست که اگر بخواین فعال بشه باید برای بار اول بسته 1 ماهه بگیرین تا فعال بشه
ممنون از جوابتون. ولی مسءله اینه که گزینه LTE در گوشی نیست. که بخواییم 4G را فعال کنیم. میخواستم بپرسم روش فعال کردن این گزینه چیه. که انگار مخفی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)