درود :
من می خوام بازی هایی که از اینترنت می گیرم روی سی دی رایت کنم و با ps1 بازی کنم اما نه با نرو و نه با الکل نتونستم آیا برای این کار روش خاصی وجود داره ؟ممنون می شم اگه منبع خوبی برای این کار (توضیح کامل) معرفی کنید
درود :
من می خوام بازی هایی که از اینترنت می گیرم روی سی دی رایت کنم و با ps1 بازی کنم اما نه با نرو و نه با الکل نتونستم آیا برای این کار روش خاصی وجود داره ؟ممنون می شم اگه منبع خوبی برای این کار (توضیح کامل) معرفی کنید
nدوستان من بالاخره تونستم بعد از 3 سال سعی و تلاش بازیهای ps2 رو رو حز اجرا کنم . البته بعد از ارتقا pc .
فقط دوست دارم tekken5 رو بازی کنم.من آخرین ورژن pcsx2 رو که یکی از بچه ها تو امضاش گزاشته (1474 ) دانلود کردم که plugin هم داره خودش. حالا بهترین تنظیمات برای سیستم من که بتونم tekken5 رو بازی کنم چیه؟
اینم سیستمم:
cpu : i7 920
vga : 260 216
ram : 3gb
ای بابا کسی نیست جواب بده لطفا کمک کنین
خوب گمونم داری با یه تلویزیون قدیدمی کار میکنی درسته که این بازی گمونم pal باشه
سلام
من یک پچ برای افزایش گرافیک مبدل پلی1 میخوام.کسی نداره؟
نه بابا السیدی سونی 52 اینچه !نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بازی God of war 2 رو با pcsx2 0.9.6 اجرا کردم اما وقتی به این قسمت بازی میرسم یهو گیر میکنه و دیگه تکون نمیخوره میشه بگین مشکلم از کجاست ؟
harvest moon a wonderful life بازی
بابا هاروست مون جدید اومده خیلی قشنگ تره اونو بازی کنید کلی چیز جالب داره![]()
گمونم این مشکل شما تو ---------- هم گفتی از patch استفاده کن درست میشه در قسمت misc تیک enable patch رو بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینم برای ps2 هست کی اومده اسم کامش رو بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)