تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 278 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

11

دوستای عزیزم میشه درباره نحوه استفاده از باتری لپ تاپ منو راهنمایی کنید؟من تاحالا لپتاپ نداشتم و راستش نمیدونم چه جوری باید ازش استفاده کنم.(البته از لحاظ شارژ و باتری)احساس میکنم اگه همینجوری پیش برم لپ تاپ یه سال بیشتر مهمونم,نیست.من بیشتر تو خونه ازش استفاده میکنم.باید همش تو شارژ باشه؟اصلا باتری به چند درصد رسید بزنم به شارژ؟
    برنامه ی HWMonitor رو نصب و اکتیو کنید تا میزان فرسودگی و وضعیت باتری رو بتونید همیشه بطور دقیق مانیتور کنید
    در زمینه ی باتری لپتاپ فقط یک نکته ی مهم رو در نظر داشته باشید :
    هیچوقت نذارید شارژ باتری به زیر %30-20 برسه. طبق تستی که من کردم هر بار که تا انتها دشارژ بشه و به %0 برسه باتری دچار حدود %10 فرسودگی میشه

اگر همیشه متصل به برق شهر هست حداقل هر ماه یکی دو مرتبه هم لازمه بذارید با باتری کار کنه
    برخلاف گفته ی بعض افراد بی اطلاع، باتری رو هم هیچوقت از روی دستگاه خارج نکنید . موارد متعددی ملاحظه شده که لپتاپ با برق شهر و بدون باتری در اثر قطعی برق دچار مشکل سخت افزاری (و طبعا بسیار پرهزینه) شده

همین نکات ساده رو رعایت کنید کافیه
    ضمنا در نظر داشته باشید عمر باتری لپتاپها هم مثل باتری گوشیها و ... محدوده و از یکسال تا کمتر از 3 سال متفاوته و مثل همه چیز بستگی مستقیمی به برند و کیفیت ساختش داره
    بعد از اون مدت میزان نگهداری شارژش به کمتر از %10 میرسه. تعویض سلولهای داخل باتری (طبق دو بار تجربه ی شخصی و تجربه ی سایر کاربران) نشون داده که در خیلی اوقات فایده ی چندانی نداره و باید یک باتری نو تهیه کرد که بین 100 تا 150 هزار تومان قیمت داره

2. 3 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که به سوال قبلیم پاسخ دادند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درست جا میذارم از اون لحاظ مشکلی نیست. یک سوال دیگه هم داشتم، از کدوم قسمت مشخصات رو جعبه یا در خود لپ تاپ میشه نوع باتری رو متوجه شد؟
    چون زیر جعبه دوم که لپ تاپ داخلش هست نوشته لیتیم-یون!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستانی که جدیدا این مدلو با کانفیگ 4گیگ و لمسی بدون بلوری خریدن یه عکس از داخل و بیرون لپتاپشون بزارن ببینیم چه رنگیه.با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه ی HWMonitor رو نصب و اکتیو کنید تا میزان فرسودگی و وضعیت باتری رو بتونید همیشه بطور دقیق مانیتور کنید
    در زمینه ی باتری لپتاپ فقط یک نکته ی مهم رو در نظر داشته باشید :
    هیچوقت نذارید شارژ باتری به زیر %30-20 برسه. طبق تستی که من کردم هر بار که تا انتها دشارژ بشه و به %0 برسه باتری دچار حدود %10 فرسودگی میشه

اگر همیشه متصل به برق شهر هست حداقل هر ماه یکی دو مرتبه هم لازمه بذارید با باتری کار کنه
    برخلاف گفته ی بعض افراد بی اطلاع، باتری رو هم هیچوقت از روی دستگاه خارج نکنید . موارد متعددی ملاحظه شده که لپتاپ با برق شهر و بدون باتری در اثر قطعی برق دچار مشکل سخت افزاری (و طبعا بسیار پرهزینه) شده

همین نکات ساده رو رعایت کنید کافیه
    ضمنا در نظر داشته باشید عمر باتری لپتاپها هم مثل باتری گوشیها و ... محدوده و از یکسال تا کمتر از 3 سال متفاوته و مثل همه چیز بستگی مستقیمی به برند و کیفیت ساختش داره
    بعد از اون مدت میزان نگهداری شارژش به کمتر از %10 میرسه. تعویض سلولهای داخل باتری (طبق دو بار تجربه ی شخصی و تجربه ی سایر کاربران) نشون داده که در خیلی اوقات فایده ی چندانی نداره و باید یک باتری نو تهیه کرد که بین 100 تا 150 هزار تومان قیمت داره
    آقا دستون درد نکنه .ممنون از راهنماییتون

6. این کاربر از chemist10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بک لایت کیبورد رو چه طوری باید روشن کنیم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بک لایت کیبورد رو چه طوری باید روشن کنیم؟
    همه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستگاه نصب هستند؟
    اگر حسگرهای محیطی فعال باشند، روشن و خاموش شدن نور پس زمینه ی صفحه کلید بسته به نور محیط بطور خودکار صورت میگیره
    ولی اگر بطور دستی میخواید روشن و خاموش کنید باید بترتیب از دکمه های ترکیبی Fn + F4 و Fn + F3 کمک بگیرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

این مشکلاتی که در مورد این لپ تاپ گفته میشه، مثل کامل چفت نشدن درب DVD رام و خر خر کردن ساب ووفر تو بیس سنگین، برق بدنه وقتی به برق وصله ( البته بدنش آلمینیومی این تا حدودی عادیه )
    این مشکلات تو همه مدلا هست یا فقط بعضیا اینجورین؟؟
    این چفت نشدن کامل در دی وی دی رام یکم تو ذوق میزنه!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

خر خر کردن ساب ووفر تو بیس سنگین، برق بدنه وقتی به برق وصله ( البته بدنش آلمینیومی این تا حدودی عادیه )
    این مشکلات تو همه مدلا هست یا فقط بعضیا اینجورین؟؟
    راجع به این قسمت یک چیزی بگم
    اگر دستگاه یک کاربر مشکل خاصی داره که هیچ .

اما بطور کلی:

1. توقع از ساب ووفر لپتاپها باید در همون حد باشه نه بیشتر ضمن اینکه در صورتیکه از پلاگینهای صوتی مثل DFX Audio Enhancer بدرستی استفاده بشه کیفیت صدا در لپتاپها ارتقای محسوسی پیدا میکنه

2.در بعضی از لپتاپهایی که کیس و قاب آلومینیومی دارند گهگاه ممکنه دیده بشه که در اصل به ایراد فنی سیمکشی ساختمونها در ایران و نداشتن اتصال بزمین برمیگرده. البته همون موارد اندک هم موقت و در حد مورمور بسیار خفیف و تنها در زمانی هست که جریان خفیف از بدن شما عبور کنه. بعبارتی اگر مثلا یک دست خودتون رو به بدنه ی فلزی اون لپتاپ بگیرید و دست دیگرتون رو به دیوار یا پنجره ی فلزی و ... متصل کنید این مساله ممکنه گاهی خودش رو نشون بده. من زمانی ذر یک لپتاپ با توصیف بالا این مساله رو دیدم ولی بعد از مدتی متوجه شدم رفع شده

12. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من باتوجه به اینکه به وایرلس دسترسی ندارم از مودم adslاستفاده میکنم باس همیشه یه کابلشو به پورت usb‏ لپ تاپ وصل کنم یه پورتش موس یه پورتش هم گیرنده usb ‎تی وی وصل میکنم از سابوفر خودش هم بعضی وقتا استفاده جاش اسپیکر بهش وصل میکنمس ایا همزمان وصل شدن این دستگاهها به پورت یو اس بی موجب خراب شدن پورتهاش در دراز مدت و اسیپ رسیدن به لپ تاپ میشه یا نه ؟ در ضمن این قضیه ای که این دوست عزیز مطرح فرمودن جفت نشندن درب DVDواقعیت داره ؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستای عزیزم میشه درباره نحوه استفاده از باتری لپ تاپ منو راهنمایی کنید؟من تاحالا لپتاپ نداشتم و راستش نمیدونم چه جوری باید ازش استفاده کنم.(البته از لحاظ شارژ و باتری)احساس میکنم اگه همینجوری پیش برم لپ تاپ یه سال بیشتر مهمونم,نیست.من بیشتر تو خونه ازش استفاده میکنم.باید همش تو شارژ باشه؟اصلا باتری به چند درصد رسید بزنم به شارژ؟
    میزان شارژ باطری های پلیمریون باید بین 40 تا80 درصد نگه داری بشه.

15. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •