ممنون دادا!تاچش چطوره؟راحته؟در حد گوشی هست؟
ممنون دادا!تاچش چطوره؟راحته؟در حد گوشی هست؟
لپتاپ این فیلم 16 گیگ رم داره. من البته گیمر نیستم و نمیدونم رم سیستم چقدر توی فریم تاثیر داره.
درباره لک گرفتن: نور صفحه اونقدر بالا هست که موقع کار کردن اصلا متوجه وجود لک نمیشین. فقط موقعی که خاموشه لکها رو میبینین که زیاد اهمیت نداره.
واقعا در حد گوشی هست. من ولوم مدیا پلیر رو وقتی رو رزولوشن 1920*1080 هست (که همه چیز خیلی ریز میشه!) میتونم با اشاره دست کم و زیاد کنم. به طور کلی استاندارد نقاط حساس توی صفحه لمسی (با توجه به سایت رسمی ایسوس) 9mm هست که توی صفحه نمایش N550 شده 6mm و این یعنی حساسیت بالاتر و جوابگویی سریعتر.
واقعيتش من جرات ندارم جواب بدم چون يه سري گفتم تاچش واقعا جالب نيست هم بخاطر اينكه مدام بايد دستت رو دراز كني هم ويندوز واقعا براي تاچ بهينه نشده دوستان گفتن نه اينطوري نيست و راحته
نميدونم شايد هم من با آيپدم مقايسه ميكنم كه ميگم به درد نميخوره
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
لینک عکس های لپ تاپ N550 که برام رسیده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت من تو جعبه بودش..
این اپ رو باید چداگانه دانلود کنم؟؟ مگه تو خود درایورها نیست ؟؟
جطوری بفهمیم فریم چنده ؟؟
چطوزی میشه HD یا ful hd رو مشخص کرد ؟؟
یه سوال فنی برای باطزی این دستگاه عب نداره بزنیم به شارژ و یادمون بره رو 100 درصد بکشیم بیرون ؟؟ یعنی خودش قطع میکنه ؟؟
و اینکه عب نداره موقع شارژ در 80 درصد بکشیم بیرون ؟
دادا اگه درایوراشو کامل نصبیده باشی تو درایور راشه
این مشخصات مال y510ه؟؟ قیمت مدل sli ا 3640 هست؟اینطوری که دوستان گفتن n550 تو اجرای بازیای سنگین کم میاره.باید فکر ندلای دیگه باشیم.تا زیر 4 تومن مدلای دیگه هست؟همونطور که گفتم تا یه ماه میتونم صبر کنم.
QUOTE=ahriman323;7840956]N550 حدود 3710-3850 هست تو بازار
y510 حدود 3640
لپ تاپ - Laptop - LENOVO / لنوو IdeaPad Y510-Core i7-8GB-1TB-2GB VGA
احتمالا یکی دو ماه دیگه![/QUOTE]
Last edited by dooni; 27-08-2013 at 22:05.
ممنون ok شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)