تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 249 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نیلسون: به هواداران پرسپولیس بگویید عاشقشان هستم

نیلسون کوریا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص دربی 77 اظهار داشت: به نظر من با وجود فشارهایی که قبل از این بازی شروع شده بود و تبلیغات مختلف رسانه‌ای بازی روز جمعه چندان خوب نبود.
    وی افزود: به نظر من چون تیم‌ها اول برای نباختن در این بازی وارد زمین می‌شوند کمی شرایط را تغییر می‌دهد و هر بازیکنی نمی‌تواند در زمین خودش باشد چون همه می‌خواهند بعد از سوت داور بازنده نباشند.
    نیلسون ادامه داد: فشارها در این بازی زیاد است و ترجیح بر این است که بازی مساوی شود. به نظر من با آرامش در دربی می‌توانیم از دو تیم پرطرفدار فوتبال ایران بازی زیبا، جذاب و قشنگ‌تری را ببینیم، چون حیف است این تماشاگران دست خالی از ورزشگاه بیرون بروند.
    دروازه‌بان قرمزپوشان در پاسخ به این سوال که چه پیشنهادی می‌دهید تا دربی‌ها بهتر برگزار شود، گفت: این کلمه که فقط نباید ببازی باید از بین برود، بازیکنان و تیم‌ها باید از گل خوردن ترس نداشته باشند و مثل همه بازی‌ها بازی کنند. البته کسی به ما نگفت که باید این بازی مساوی شود اما شرایط فشارها از سوی مردم و مطبوعات حساسیت را چند برابر می‌کند. ما اگر این موضوعات را کنترل کنیم به مراتب دربی‌های زیباتری را می‌بینیم.
    وی تصریح کرد: دربی جذابی نبود اما ما از استقلال بهتر بودیم، در نهایت بین بد و بدتر ما بهتر بودیم. حتی می‌توانستیم دروازه استقلال را بیشتر اذیت و آزار دهیم اما حساسیت‌ها اجازه نداد که این اتفاق بیفتد.
    نیسلون ضمن تقدیر از هواداران پرسپولیس در طول 90 بازی نیز گفت: وقتی که وارد زمین ورزشگاه آزادی شدم واقعا از استقبال هواداران به خودم بالیدم می‌خواهم از همین رسانه به تمام هواداران پرسپولیس بگویم که عاشقشان هستم و مطمئن باشند که هیچ وقت از دل من خارج نمی‌شود، با تشویق آنها دل من در پرسپولیس قرص‌تر می‌شود و برای گل نخوردن چندین برابر تشویق می‌شوند که جا دارد از همه آنها تشکر کنم. ما همه دوست داشتیم آنها خندان به خانه بروند اما نشد ولی قبول داریم بازی روز جمعه نه زیبا بود و نه جذاب.
    دروازه‌بان پرسپولیس درباره فرصت از دست رفته ساموئل نیز گفت: فرصتی که ساموئل به دست آورد اشتباه خط دفاع ما نبود، من عکس العملم را نشان دادم اما کاپیتان استقلال حرکت خوبی انجام داد و ساموئل را صاحب توپ کرد ولی در کل ما خوب مهاجمان استقلال را مهار کردیم. خوشبختانه شرایط دفاعی پرسپولیس بسیار خوب است و ما در ساختار دفاعی خیلی خوب عمل می‌کنیم که این موضوع می‌تواند ما را به قهرمانی نزدیک‌تر کند. هر چیزی امکان دارد در پایان فصل برای ما اتفاق بیفتد اما من شخصا امیدوارم که مسئله‌ای که می‌خواهد برای ما اتفاق بیفتد چیزی به جز قهرمانی نباشد.
    نیلسون در پایان درباره بازی با گسترش فولاد نیز گفت: ما به جز برد در این بازی باید به چیز دیگری فکر نکنیم و از کیفیت حریف خبری ندارم اما کیفیت ما پس از هشت هفته به نظرم به شرایط ایده آل رسیده و الان موقع آن است که به نتایج خوب برسیم.ما با بالای جدول فاصله چندانی نداریم و باید قدر این موقعیت را بدانیم.

2. 11 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در نوبت بعد از ظهر از ساعت 17 و 30 دقيقه امروز در ورزشگاه درفشي‌فر دنبال شد. در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس تمرين سبکي را در دستور کار خود داشتند. آنها ابتدا بدن‌هاي خود را گرم کردند و سپس به سپک‌تاکرا پرداختند.

* دروازه‌بان‌ها در ابتداي تمرين زير نظر غلامپور به صورت اختصاصي به تمرين پرداختند.

* جلال حسيني بدون مشکل در تمرين امروز پا به توپ شد اما قاسم دهنوي به دليل مصدوميت تمرين نکرد.

* علي دايي امروز با لباس غير ورزشي در تمرين پرسپوليس حضور داشت و تنها نظاره‌گر بود.

* مادر فخيمي يکي از بازيکنان جوان سابق پرسپوليس ميهمان امروز سرخپوشان بود. او که پسرش در حال حاضر تيمي براي بازي کردن ندارد با آوردن احکام و مدال‌هاي پسرش از پنجعلي مي‌خواست تا شرايطي را براي فوتبال بازي کردن او مهيا کند.

* حميد علي‌عسگر در تمرين امروز به فيزيوتراپي پرداخت و سپس تمرين را ترک کرد.

* در تمرين امروز افراد ناشناس مختلفي حضور داشتند که تعدادي از آنها کنار دايي نشستند و تمرين را نظاره‌گر بودند.

* 40 هوادار تمرين امروز را از نزديک نظاره‌گر بودند.

* در مرحله پاياني بازيکنان به دو قسمت تشکيل شدند و بازيکنان اصلي مانند نوري، خلعتبري، سيدصالحي، سپک‌تاکرا و ساير بازيکنان به شوت‌زني به سمت دروازه پرداختند.

* در تمرين امروز دروازه‌بان شدن رضا حقيقي هافبک پرسپوليس و مارکو نيز در نوع خود بسيار جالب بود. اين دو نفر دقايقي دروازه‌بان شدند.

* در تمرين امروز باز هم خبري از کريم باقري نبود.

* پزشک پرسپوليس در حاشيه تمرين امروز درباره قاسم دهنوي گفت که اين بازيکن مصدوم نيست و فقط به دليل تمرين سبک امروز در جمع سرخپوشان در تمرينات گروهي شرکت نکرد.

4. 4 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

سلام .

دوست من سیستم ها خارج از قواعد تئوریک ، صرفا اعدادی هستند که بدون شرح وظایف پستها خیلی مهم نیستن و تنها ارزش عددی دارند
    .
    سلام.
    من هم با جناب سروش خان کاملا موافقم.سیستم تو فوتبال ایران یعنی کشک.شرح و وظایف که یه مربی از بازیکنا انتظار داره و تو تمرینات با بازیکناش تمرین میکنه،داشتن مهره های کافی تو تمام پست ها برای اجرای تفکرات مربی،داشتن بدن های آماده مخصوصا در کنار ذهن های فوتبالی آماده و..........بیشتر مهمه تا اعداد و سیستم های رایج بین مربیان ایرانی البته اونم که تو بازیها چیزی نشون داده نمیشه و فقط تو کنفرانس های مطبوعاتی عنوان میشه.شاید دوستان مخالف نظر من باشند ولی من مخالف استفاده از دفاع چهار نفره هستم بنا به دلایل زیر:
    در این سیستم حتما باید تیم دارای دفاع مرکزهای باشه که حداقل فاکتورهای زیر را داشته باشن: داشتن سرعت خوب و توانایی حمل توپ و بازیسازی رو از نزدیکترین ترین نقطه زمین خودی شروع کنن.در حالی که در فوتبال ایران بازیکنی که این فاکتورها را داشته باشه انگشت شمارن(بغیر از محمد نصرتی تا حدودی منتظری)
    همچنین دفاع های کناری به نظر من تو این سیستم بیشتر از هافبک وسط ارزش و کارایی دارن.باید بتونن هم تو حمله به تیم کمک کنن و هم تو دفاع .توانایی حمل توپ،دریبل،سرعت بالا ،سانترهای با کیفیت و....حداقل استانداردهای یه که از یک دفاع کناری انتظار میره ولی در پرسپولیس معمولا از ضعیفترین بازیکنا تو این پست ها استفاده میشه.حسینی و ماهینی و این اواخر خانزاده هیچکدوم این فاکتورها رو ندارن.به این دلایل موافق استفاده از دفاع چهار نفره نیستم. چون حتی بی کیفیت بودن دفاع های کناری روی بازی هافبک های دفاعی هم تاثیر خواهد داشت.
    با توجه به مهره ها و شرایطی که الان تیم داره بهنظرم استفاده از دفاع سه نفره بهترین راهکاره.همونطور که خوزه فصل قبل بعد از چند بازی پی برد که در لیگ ایران بازی کردن با دفاع چهار نفره اشتباست و رو به دفاع سه نفره اورد که انصافا روند تیم داشت بهتر میشد.چون نیاز و انتظاری از این نفرات(سیدجلال،بنگر،خانزاد ) نمیره تا در کار بازیسازی شرکت کنن و میتونن به بهترین شکل با توجه به فیزیک بدنیشون به تیم کمک کنن.حتی با زیر توپ زدن هاشون
    اما در مورد هافبک وسط و حمله:
    بزرگترین مشکل این فصل پرسپولیس نداشتن یه بازیکن خلاق،در کنار بازی ضعیف حقیقی(بازیکنی که بیشترین پاسهای رو به عقب رو میده) در هافبک دفاعی و ممد نوریه که داره همه رو از خودش ناامید میکنه .
    میثم نقی زاده بازیکنی که مهدوی کیا هم از بازیش تعریف و تمجید کرد بنظرم به مراتب بهتر از حقیقی تو این پست بود که خیلی راحت دایی کنارش گذاشت. با رسیدن پولادی،در سیستم 3-4-3 دایی میتونه از ترکیب دهنوی در سمت راست،پولادی یا میثم حسینی در هافبک چپ و حقیقی و کفشگری در وسط زمین و در خط حمله : در این که سید صالحی گلزن مادر زادیه حرفی ندارم ولی با توجه به اینکه پرسپولیس امسال یه بازیساز نداره تمام تواناییهای سید صالحی تو دوندگیهاش خلاصه میشه در حالی که یه فوروارد نوک تو این سیستم وظیفش گلزنیه نه دوندگی و فقط باید تو هیجده قدم صاحب توپش کرد نه وسط زمین .عالیشاه گوش راست و صادقیان در چپ در کنار خلعتبری میتونن یه زوج رویایی رو برای این فصل پرسپولیس رقم بزنن.در سیستم 3-4-3 کمتر نقطه ضعف پرسپولیس که نداشتن یه بازیکن خلاقه به چشم میاد و در کنار زیر توپ و بازی مستقیم مدافعان بازیکنان سرعتی بیشتر به کار تیم میان.

6. 2 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خانه از پایبست ویرانه است !!! دوستان دارن خیلی فوتبال ایرانی رو اروپایی میبینن !! یه بازی که بیش از سه پاس داشته باشه رو یادتونه که همچین توقعی دارین از این بازیکنا !؟ بازیکنهای حرفه ای ایران حرفه ای پول گرفتن پس باید جان بکنن توی زمین و حرفه ای بازی بکنن ! این بازیکنا کجاشون در حد پول مفتی که گرفتن بازی کردن بود توی دربی ؟ دم اون بازیکنایی گرم که عذرخواهی کردن و ملت رو مث خودشون فرض نکردن با گفتن این جملات که بیکیفیتی بازی واسه رسانه و جراید و سایت و خبرگزاری و گزارشگر و زمین و زمان و حتی این آخری عادل فردوسی پور بوده !

====

نمیشه این شیرینی رو ممنوع المصاحبه بکنن ما ارحت شیم ؟ کار سرپرست با روابط عمومی باشگاه عوض شده ! دوساله مزحکه خاص و عام شدیم با این رفتار این مردک !! شر و ور گویی و پریدن به مسائل مختلف ! معلوم نیست همچین آدمی برای چی روی نیمکته ؟ پول مفت رو دادن بهش که چی ؟ ما خادم و مخلص نمیخوایم ! تیم اونهمه بزرگ داره اونوقت همچین فردی روی نیمکت باید باشه !!!!

====

8. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اینکه کسی مثه شیرینی سرپرست پرسپولیس هست باعث سرافکندگی همه پرسپولیسی هاست
    پستی که سال ها امثال خوردبین به خودش دیده دو ساله دست یکی مثه شیرینی هست
    مایه ابروریزی هست به خدا ... امشب اوردنش تو 90 یه سری دری وری میگفت نمیدونستم بخندم یا گریه کنم

10. 8 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چرا همیشه بعد از بازی استقلال - پرسپولیس استاد فنایی باید کارشناس داوری باشن !!!!!!!!!!!

پ.ن : شیرینی درسته که مضخرف میگه ولی بنده خدا از اولی که اومد پرسپولیس برخوردهای خوبی باهاش نشد
    اتیش بیار معرکه هم فردوسی پور بود که از اولش به این آقا تیکه و متلک مینداخت
    همین که تیم حاشیه نداره و همه چیزش سر جاشه خوبه حالا فوتبالی هم نبود مهم نیست
    Last edited by manchester fan; 10-09-2013 at 00:11.

12. 3 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چرا همیشه بعد از بازی استقلال - پرسپولیس استاد فنایی باید کارشناس داوری باشن !!!!!!!!!!!

پ.ن : شیرینی درسته که مضخرف میگه ولی بنده خدا از اولی که اومد پرسپولیس برخوردهای خوبی باهاش نشد
    اتیش بیار معرکه هم فردوسی پور بود که از اولش به این آقا تیکه و متلک مینداخت
    همین که تیم حاشیه و همه چیزش سر جاشه خوبه حالا فوتبالی هم نبود مهم نیست
    فنایی که همیشه از داورها حمایت میکنه چه به نفع باشه چه به ضرر ! ولی داوری نقش پررنگی نبود توی این مساوی !!!

در مورد شیرینی : سبقه ایشون چی بود که مفتکی اومد توی تیم ؟ بنده خدا اگه شعور داشت خودش رو نخود هر آشی نمیکرد !! شده سینوهه !! توی هر مسئله ای که نباید سرپرست حرف بزنه ! یه هفته شده اسمش توی جراید نباشه واسه اظهار نظر ؟ هم توی مسائل فنی نظر میده هم قرارداد هم زمین چمن ... عموجان تعریف سرپرست از دیدت چیه ؟ فردوسی پور رو به واسطه گزارش حواشیش اکثرا دوست دارن گزارشش رو !! پشت دوربین یکی دیگه بوده عموجان نه خود عادل !!! اتفاقا حقیقت خیلی این دفعه تلخ بود انگاری ! بعد بازی یه تست از خود این شیرینی باید میگرفتن با این خماریش ! چه طوره همیشه دهنش توی ایجاد حاشیه واسه تیم بازه ولی موقعی که باید به کار خودش برسه و انجام بده چرتش میگیره !؟

14. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

مجتبی من کاری ندارم که از کجا اومده .... از سر و وضعش و ریشش معلومه که چی کارست
    ولی به عنوان یه سرپرست وظیفش خوب انجام بده .... والا خوردبین با این که خیلی دوست داشتنیه این آخرا به علت سن بالاش اصلا مناسب نبود
    منم یکی مثل زادمهر یا پنجعلی ترجیح میدم ولی خب نشده دیگه !!!!!!!!!!

قبول هم دارم تو همه چیز دخالت میکنه ولی برخورد فردوسی پور باهاش توهین آمیزه .... از استاد شیرینی گفتناش تا اینکه اون خنده ای مسخره ای که موقع گزارش کرد
    در رابطه با دخالتاش هم پارسال تیم بی صاحاب بود ولی امسال فک کنم زیاد سوتی نداده بنده خدا یعنی علی دائی اجازه نمیده

16. 3 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

شیرینی برای همه چی آوردنش الا سرپرستی . درسته که زحمت می کشه و از صبح تا شب داره کار می کنه ولی هنوز خیلی چیزا رو از فوتبال نمی دونه . اگر اشتباه نکنم آقای شیرینی وضعش خوبه و به تیم کمک مالی هم می کنه . حالاااااا ......

18. این کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقایون ریش و پشم شیرینی که اصلا هم شیرین نیست سر جاش
    این فردوسی پور دیگه واقعا داره گند میزنه با این گیر دادنای لوس و بی مزش
    خب یارو یه لحظه چشماشو بسته تو چرا اینقدر سطح سوژه هات پایین اومده
    باید قبول کنیم ژورنالیستامونم مثل فوتبالیستامون سطحشون خیلی پایین هستش

20. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •