درسته باختیم و امتیاز حساسی رو از دست دادیم ولی من هیچوقت امیدمو از دست نمیدم و تا آخر از تیمم حمایت میکنم. اگه یادتون بیاد پارسال هم یه چند تا بازی تیم خوب بازی نمیکرد و امتیاز از دست میداد و من و بعضی از دوستان اومدیمو اعتراض کردیم و حتی یادمه خودم نوشتم که دیگه امیدی به قهرمانی نیست و بقیه ماجرا.
بعد از قهرمانی فصل پیش و موفقیتهای پیدرپی دیگه به این نتیجه رسیدم که باید از قلعهنویی تا آخر حمایت بشه چون میدونه چیکار میکنه.
اما خب یه سری اشتباهات هم هست که نباید از کنارش گذشت. مثلا اینکه چرا با وجود اینکه همه دارند از دفاع بد امسال استقلال گله میکنند، چرا باز هم شاهد وضع بد خط دفاعی هستیم؟ چرا با وجود نکونام، تیموریان، منتظری و... دفاع استقلال باید این همه گل بخوره؟ چرا بازیکن باید بیانگیزه باشه؟ و چراهای دیگه باید جواب داده بشه و برنامهریزی برای حل این مسائل انجام بشه.
من خودم بشخصه اصلا دوست ندارم فقط برای آسیا بجنگیم بلکم دوست دارم تیم برای همه جامها آماده باشه، چه اشکالی داره هر سه جام رو بگیریم؟ درسته دارند مشکل تراشی میکنند ولی باید ایستاد و جنگید.
در مورد مسائل داوری و اعتراضات هم من نظری ندارم ولی نباید چند تا اشتباه داوری رو عامل باخت بدونیم در حالی که خودمون میدونیم بد بازی کردیم مثل بازی با سپاهان!
به هر حال من به این تیم امید دارم و مطمئنم که حداقل این تیم یک جام رو میاره![]()