تبریک میگم برد چلسی رو به عنوان نمایند لیگ جزیره![]()
تبریک میگم برد چلسی رو به عنوان نمایند لیگ جزیره![]()
تبریک میگم به طرفدارای چلسی
مورینیو نشون داد موهاشو با چرخش توپ سفید کرده نه توی آسیاب
خوب نبودیم ؟
شوخی میکنی ؟
من میگم چلسی مورینیو رو داره و از بابت صعود خیالتون راحت باشه میگید نه !!!
مهم نیست چلسی مهره داره یا نه
مهم اینه مورینیو هست !!
تبریک به دوستداران و هواداران چلسی !
با حصور چلسی مرحله بعد جذاب تر خواهد شد (( جذابیتی که شاید با حضور psg حاصل نمیشد ))
تــــــــــــــــــــــبـ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــرررررررررر رررررررررررریــــــــــ ـــــــــــــــــــــک به همه
آقای خاص نشون داد که چقدر خاصههههه
پی اس جی پر ادعا که فقط برای دفاع کردن اومده بود تونستیم شکست بدیم واقعا برد شیرینی بود
همه خوب بودند اما شورله عالی بود بعد از مصدومیت ازارد فکر میکردم که دیگه نمیشه کاری کرد اما شورله نشون داد که چقدر میتونه موثر باشه
تغییر سیستم ها و تعویض ها همه منحصر به فرد بود و نشون میداد مورینیو برای تک تک لحظات این بازی برنامه داره
سلام دوستان .... تبریک بابت پیروزی و صعود .... خیلی شیرین بودحسابی چسبید .... نترس دونده و باهوش بازی کردیم .... کف بر ، غیرت داوید لوییز شدم ..... واقعا جنگید .... ویلیان با اون جسش 3 برابره خودشو حریف بود ... psg هم بد جور پرس میکرد ... از اون برگشت های مورینویی بودااا ... الکی نیست که بزرگترین و بهترین مربی دنیاس .... دو تا هافبک کشید بیرون مهاجم کشید تووو ....
بازم میگم PSG بازیکنای گردن کلفتی داره و 2 ساله با اختلاف 2 گل نباخته بود ... این استارت مورینیو سال ها توو ذهن همه دوستان باقی میمونه و همچنین این بازگشت رویایی همیشه توو دل هوادران میمونه
![]()
تیم تو نیمه اول قبل از گل واقعا بازی ضعیفی ارایه داد و تو نیمه دوم هم فقط تو دقایق ابتدایی بازی خوبی انجام داد.و علتشم به نظرم به خاطر فشار واسترس زیادی بود که کاملا احساس میشد روی تیم هست.خوشبختانه صعود از این مرحله مهم بود که این اتفاق افتاد.به امید باریای بهتر و انشاله قهرمانی![]()
من مورینیو وقتی تو رئال بود بارها ازش انتقاد کردم. دلیلم هم این نبود که ازش بدم میاد. خیلیم ازش خوشم میاد اما به درد رئال نمیخورد. تو دنیا فقط یه مربی هست که برای رئاله. اونم کسی نیست جز دلبوسکه بزرگ. {انچلوتی داره نزدیک میشه}
ه طرفدارای چلسی تبریک میگم برای صعود و البته برای داشتن همچین مربی ای.
این عکسم داشته باشید از اقای خاص و کسایی که امشب بدجور سیلی خوردن.
![]()
P=PARIS
S=SAY
G=GOODBYE
PSG=PARIS SAY GOODBYE
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه که بگم ... خیلی شب خوبی بود
خوشحالی مورینیو بعد از گل و سوپرسیو چک در دقیقه 94 از لحظه های به یاد ماندنی این بازی بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)