تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 219 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

8 سلام

بچه خواهش میکنم منا راهنمایی کنید

دوربین نه عکسها را ونه فیلمها را ذخیره نکرده خارج میشه .
    وقتی اینجوری میشه توی فایل منیجر تو قسمت پیکچر هم عکسها ناشناخته میشه ونشون داده نمیشه
    در ضمن گوشی cid49وbrown و فریم ورش هم r1bc002 ولی قبلا 021 بود (k750i)
    من منتظر کمکتون هستم بچه ها حنما راهنماییم کنید.
    خواهش میکنم کمکم کنید چرا اینجوری شده و چه جوری درست میشه
    دوستون دارم یک عالمه
    Last edited by mansoor750; 17-05-2007 at 23:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

وقتی اینجوری میشه توی فایل منیجر تو قسمت پیکچر هم عکسها ناشناخته میشه ونشون داده نمیشه
    دوستون دارم یک عالمه
    يك بار خاموش و روشن كن ببين نشد بگو

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

توی این عکس چراغ اتاق روشن بود و فلاش هم همین طور و حالت کم نور روشن بود ولی باز عکس خرابه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من وقتی توی افتاب عکس میگرم عکس خوبه ولی اگه هوا کمی ابری باشه و یا توی اتاق عکس بگیرم با هر تنظیماتی عکس نویز داره میخام بدونم برای بقیه همین طوره. من توی سایت gsm.ir خوندم که کیفیت کا 750 از ان 70 بهتره ولی وقتی مقایسه کردم دیدم برعکسه برای همین تو شک افتادم که نکنه گوشیم خرابه

کسی جواب این سوال رو داره

من بعد از اینکه گوشیم رو اپدیت کردم بعد از روشن شدن پیغام میداد که سیم کارت صحیح رو وارد کنید. توجه کنید که گوشیم سریال اصلی هست .بردم تعمیر گاه گفتن باید فلش شه و اونا گوشیمو فلش کردن و گفتند که به علت اپدیت ناقص و اشتباه گوشیم اینطوری شده ایا این حرف اونا درسته ایا اپدیت اشتباه میتونه این بلا رو سر گوشی بیاره. در ضمن گفتند که با اینکه گوشیم سریال اصلی بوده چون الان فلش شده دیگه گوشیم چنج شده حساب حساب میاد و اگه دوباره اپدیت کنم شماره سریالش میپره نظر دوستان در این مورد چیه
    خواهش میکنم من عجله دارم.
    اخه عزيز من اين فلاشي كه اين داره واسه فاصلهي 30 سانتي متري بهتره نه 400 كيلومتري راستي حالا با ايني مدلي كه من ميگم عكس بگير اينا رو روشن كن macro , night mode , light يعني به ترتيب كيليد هاي 4 7 # را بزن از فاصلهي 30 سانتي متري عكس بگير از قيافه ي يكي يا از يكي از همين كتابها كتابي كه جلدش براق نباشه اينجا بهت ميگم كه موبايلت سالمه يا نه

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

اخه عزيز من اين فلاشي كه اين داره واسه فاصلهي 30 سانتي متري بهتره نه 400 كيلومتري راستي حالا با ايني مدلي كه من ميگم عكس بگير اينا رو روشن كن macro , night mode , light يعني به ترتيب كيليد هاي 4 7 # را بزن از فاصلهي 30 سانتي متري عكس بگير از قيافه ي يكي يا از يكي از همين كتابها كتابي كه جلدش براق نباشه اينجا بهت ميگم كه موبايلت سالمه يا نه
    وقتی با این مشخصاتی که گفتی عکس میگیرم همون طور که قبلا گفتم کیفیت عکس عالیه ولی توی هوای ابری از فاصله 2 متری با هر تنظیماتی که باشه عکس نویز داره

فریم ور گوشیم هم r1db001 هستش

راستی کسی منو برای کا 750 نداره
    Last edited by reza3600; 18-05-2007 at 03:03.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

از برنامه Noiseware Professional Edition استفاده کنید فقط با یک کلیک کلیه نویزهارو از رو عکس پاک میکنه.تو همین انجمن هم معرفی شده بود یه سرچی کنید پیدا می کنید.
    در مورد منو برای K750 هم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

وقتی با این مشخصاتی که گفتی عکس میگیرم همون طور که قبلا گفتم کیفیت عکس عالیه ولی توی هوای ابری از فاصله 2 متری با هر تنظیماتی که باشه عکس نویز داره

فریم ور گوشیم هم r1db001 هستش

راستی کسی منو برای کا 750 نداره
    همه ي k750 ها همينه كه تو داره اگه با چيز هايي كه من گفتم تو هواي تاريك هم خوب بيوفته ديگه نميتوني بيشتر از اين انتظار داشته باشي مگر اينكه يه k810 بگيري

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها من از اين گوشي هاي سريال چنج شده گرفتم كه دوربينش يه مشكلي داره در جال عادي سالمه ولي وقتي از يه منظره تاريك مثلا يه نفر با لباس سياه عكس مي گيرم خودش خوب مي افته ولي لباسش پر از نويز آبي رنگ هستش يعني وقتي با دست جلوي لنز رو مي گيرم بجاي اينكه سياه باشه پر از نويزهاب آبي هست . چكار كنم
    كــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــمـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــك

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

دوستون دارم یک عالمه
    من تا حالا به چند مورد از این گوشی ها برخورد کردم که در نهایت درستشون کردم
    مشکل از مموری اونها بود.یه ویروس توی کامپیوتر هایی که گوشی رو به اونها متصل میکردن بود که فولدر آپشن رو پاک میکرد و وقتی شما از پورت usb وسیله ای رو به اونها وصل میکردین ویروس یه نسخه او خودش رو توی اون کپی میکرد و تکثیر میشد.از mp3 player گرفته تا گوشی و فلش مموری.همه ویروسی میشد و حتی اگه اونها رو به سیستم دیگه ای متصل میکردین ویروس به اون سیستم هم سرایت میکرد و ....
    من اون گوشی ها رو به کامپیوتر خودم که با آخرین آپدیت نود محافظت میشه وصل میکردم و مموری اونها رو با آنتی ویروس سرچ میزدم و وقتی تموم میروس ها پاک شد، دیگه گوشی درست میشد.
    البته در بعضی موارد مجبور به فرمت کردن مموری و درست کردن دوباره ی پوشه های اون میشدم...
    ولی در نهایت گوشی درست میشد.راستی اون گوشی ها صدا هم ضبط نمیکردن.مال شما هم همینطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

باید اسمی که می خوای بگی کوتاه باشه در ضمن در یک محیط آرام باید این کار را انجام بدی
    دوست عزیز والا اسم هایی که می گم کوتاه اند. تو خیابون که امتحان نمیکم که سرو صدا زیاد باشه تو خونه امتحان می کنم.
    فکر نمی کنم مشکل اون باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه littledemon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام جواب ما رو ندادید ها .....کسی نمی دونه بابا ایها الناس.!!!!
    کسی نمی دونه چه جوری روی گوشی K750i میشه در هنگام ارسالSMS از اسمایل هایی که خودمون گزاشتیم توی مثلا Memory stick استفاده کرد ...؟ آیا پسوند خاصی باید داشته باشه ؟

در ضمن منظور من Smile های متحرک بود...مثل همین یاهو . و و.......؟

من این کار رو کردم ...پوشه ای که اسمایل ها داخلشه رو میشناسه ولی فایل های داخلش رو نشون نمیده ....

چرا ؟ فایل ها مخصوص هستند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •