راستی بچه ها تو این صفحه برید.به k750 امتیاز بهتری داده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم واسه w810i:
راستی بچه ها تو این صفحه برید.به k750 امتیاز بهتری داده :
اینم واسه w810i:
100% مخالفم .
اینم لینک برای یکی از مخالفتام : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول هست تو قسمت Developers
دوست عزیز فکر نمیکنم که سایت رسمی سونی اریکسون باشه من منظورم بیشتر سایت اصلیش بود.
بعد یه چیز دیگه تروخدا اگه میتونید w810i اصل رو واسم گیر بیارید بهم خبر بدید.آدرس بدید بهم و شماره تلفن.حالا یا پیقام خصوصی یا اینکه تو همین جا.خواهشا فقط سریع.خسته شدم اخر نتونستم این گوشی رو اصلش رو گیر بیارم که شماره سریالش بخوره .فقط یه دونه گیر اوردم که خیلی داره گرون میگه:335 هزار تومن.35 هزار فقط به خاطر اینکه اصل هستش اورده روش.من فقط میتونم تا 315 هزار بدم.
خلاصه من منتظرم.من تو رشت زندگی میکنم.اگر دوستان کسی تهران موبایل فروش هستش یا آشنا داره.یه جا معتبر رو برام پید اکنه.اون وقت من پول رو حواله میکنم واسش.بعد واسم پستش کنه.خلاصه با هم کنار میایم.
اصلش فقط با ضمانت نامه ی سیتادل هست که اونم گرونه
میتونی بگی اصلش با ضمانت نامه ی سیتادل با تمام وسایلش چند میشه ؟؟؟
آقا اینقدر تعداد صفحات این تاپیک زیاده که من مجبور شدم سئوالم رو اینجا بپرسم مطمئنم توی همین تاپیک جواب داده شده اما چه کنیم که پیدا می نشود!
بالاخره دل رو به دریا زدیم و 810 رو خریدیم آقا پشت کارتون و خود گوشی نوشته ساخت مالزی منتهی یه مشکلی هست مموریش مشکی هست و 463 ظرفیتش! 2 حالت داره یا گوشی چینی هست یا مموریش رو عوض کردن! البته دو کابله بود راستی رو پلاستیک هدفون زده بود ساخت چین مال شما هم همینجوری بود راه دیگری وجود داره بفهمیم گوشی کجایی هست؟
راستی فریمورش R4EA031 بود! توی یه سایت سریال رو زدم گفت زد 530 هست ولی سریال رو جعبه رو که زدم گفت 810 هست!! عکسهای قبلی رو که دیده بودم از این گوشی اون دکمه استیل وسط رو پایین تر از دایره دورش دیده بودم اما توی گوشی من دکمه وسطی از دایره دورش ( دکمه های چهار جهت) بالاتر هست! سرعت گوشی عالیه سرعت انتقال فایل ها عالیه من که توی 20 ثانیه 20 مگا راحت ریختم داخلش! عکسها رو نگو! از روز اول کریستالیش کردم به جا 8ساعت هم 10 ساعت شارژ شد! فقط وقتی دستم رسید 48% باطریش پر بود ! در ضمن ویترینی هم بود! چون تنها 810 موجود توی جهرم بود! 280 هم پول دادم در کل موفق بود م یا نه؟
Last edited by Ali-ss; 12-12-2006 at 19:09.
نترس بخر گوشی خوشکل و باکلاسیه! پوز بندینی هم اینجوری زده می شه!![]()
![]()
تو کی بیدی فامیل بیدی
زلزله نبیدی؟![]()
آقا ما 2-3 روز پیشا رفتیم بالاخره این و810 رو گرفتیم
از طریق یه آشنا
شماره Imei ها هر 3 با هم یکیه، ساخت مالزی
مموریشم آبیه
تم اوربیت هم درست اجرا میشه
فریمورش هم اینه: R4ck003
البته من زیاد در بند این نیستم که فریمورش اون R4ea031 (درست گفتم؟) باشه که حجم صدای اسپیکرش بیشتر شه، ولی خب واسه اطلاعات عمومی می پرسم اگه بخوام فریمورش رو آپدیت کنم حتما باید ببرم در مغازه؟ و اگه ببرم خسارت های احتمالیش چیه؟
حاج علی خوب خریدی من که 313 دادم بی گارانتی
راستی ملت این فریمور R4ea031 روی کیفیت عکس و سرعت انتقال هم خیلی تاثیر داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)