من هم نسخه ی دمو رو روی PS3 بازی کردم.
گیم پلی بازی با اینکه روی همون موتور قبلی اجرا میشه ولی به کل تغییر کرده و سبک بازی هم بیشتر به سمت کارهای ترکیبی و گروهی و پاسکاری کشیده شده
و عملا خلاقیت فردی و تک روی خیلی کار ساز نیست.
البته اگر تعدادی از اسکیل موو های کارساز رو بلد باشیم باز هم میشه یه نفره به دل دشمن زد : )
گرافیک بازی مطمئنا همینطوری نمیمونه و در نسخه ی نهایی تغییر میکنه مخصوصا چمن بازی.
طراحی چهره ها خیلی از قبل بهتر شده.
از تغیرات خوب دیگه فیزیک جدید توپ رو میشه نام برد که به طبیعی تر شدن بازی خیلی کمک میکنه .
سرعت منو های بازی کمی بهتر شده ولی باز هم جای بهتر شدن داره ...
توی نسخه های پیشین مخصوصا 13 و 12 ، CPU وقتی اقدام به گلزنی میکرد ،
اتوبوس هم پارک میکردی تو دروازه اون کار خوشو میکرد ، ولی توی همین نسخه ی
دمو این مورد برطرف شده و بازی کاملا در اختیار بازی کننده هستش.
سختی Legendry اصلا تخیلی نیست و CPU سعی میکنه از نقاط ضعف شما استفاده کنه و ضربه بزنه ...
تنها نکته ی منفی ای که میتونم ذکر کنم ، بالا بودن تعداد گل هایی هست که از طریق سانتر روی دروازه انجام میشه ...با توجه به شات هایی که دوستان گرفته بودند
به نظرم
AA این نسخه از نسخه ی PC بهتر بوده.
ویژگی های شخصی بازیکنان هم خیلی عالی طراحی شده. موشن کپچر بازیکنایی جدید مثل گرث بیل و ... و مسی و نیمار و ابراهیمویچ ،
دقیقا اونا رو بین بازیکنای
دیگه متمایز و قابل تشخیص میکنه .
سطح گزارشگری بازی اندکی بالا رفته و ذکر نام بازیکن منوط به پاس دادن به اون بازیکن نیست و به محض در اختیار داشتن توپ اسم بازیکن رو میگه و
حتی توی یه صحنه سه بار توپ به یه بازیکن رسید و هر دفعه یه چیز متفاوت گفت. تو گزارش به اتفاقاتی مثل بیماری اریک آبیدال و حماسه ی هفت و ... اشاره میکنه.
به شخصه خیلی از نسخه ی دمو لذت بردم.
کونامی هم بره بوق بزنه
به امید تجربه بازی با موتور جدید روی کنسول نسل جدید.![]()