تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 626 اولاول ... 46869293949596979899100106146196596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه rosarianus's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی بله من شکلاتی گرفتم تا نور پس زمینه کیبورد داشته باشه (در مدل های i7 رنگ سفید نور پس زمینه کیبورد نداره) تمامی مدل ها هم بلوتوث دارن
    مبارک باشه. امیدوارم پرفکت براتون کار کنه

2. این کاربر از rosarianus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا اگه يكي اصلاع داره به ما بگه اين z500 نسخه i7 رنگ سفيدش بك لايت داره يا نه؟
    من که رفته بودم بازار فروشنده ها میگفتن هم با گرافیک 645 هست هم i7 سفید بکلایت دار اما گیر نمیاد باید خیلیی دنبال بگردی

4. 2 کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بالاخره بعد از 17 روز لپ تاپم را از گارانتی گرفتم. گفتن که باتریش را عوض کردن اما الان هم کمتر از یک ساعت و نیم باتریش جواب می ده و من باور نمی کنم واقعا باتریش را عوض کرده باشن ...... راستش را بگم یه کم از خرید این لپ تاپ پشیمون شدم و احساس می کنم شیفته ظاهر زیباش شدم الان که دقت می کنم می بینم اکثر بچه ها یه مشکلی داشتن بالاخره و اکثرا هم مشکل سخت افزاری بوده و مربوط به کیبورد ... خوب با این همه آمار مشکل یعنی درصد کاملا درست بودنش خیلی کم بوده تا حالا.... نمی دونم ایده درستیه یا نه اما احساس می کنم لپ تاپ های کنترل کیفی رد شده ، داره وارد ایران میشه البته اینو از خودم می گما ....... به هرحال من دارم درایورهای 7 را دانلود می کنم تا با ویندوز 7 هم امتحان کنم ببینم فرقی می کنه یا نه
    سلام راستش منم لالن با نور 50% باهاش وبگردی میکنم و چندین نرم افزار کاربردی هم باز میکنم 2ساعت 2:15 بیشتر نگه نمیداره(10درصد باطری که داره حدوداً میزنه 17-18 دقیقه خاموش میشه)
    اگه بخوام با نور 100% و بازی سنگین باهاش کار کنم فکر کنم نیم ساعت هم جواب نده
    میدونی یه حسی بهم میگه ویندوز 8 با بالا اومدنش خیلی برنامها رو ران میکنه که اونا باعث میشن باطریش زود خالی شه یه win 7 نصب کن ضرر نداره
    حتی با درایورهایی که خود ویندوز 7 میشناسه تست کن ببین چجوریا جواب میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    SARAKHS

پيش فرض

من که رفته بودم بازار فروشنده ها میگفتن هم با گرافیک 645 هست هم i7 سفید بکلایت دار اما گیر نمیاد باید خیلیی دنبال بگردی
    آقا جدا راست میگی،یعنی همچین کانفینگی تود بازار تهران هستبی زحمت اگه پیداکردی آدرس فروشنده شو به ماهم معرفی کن ممنونت میشم

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا جدا راست میگی،یعنی همچین کانفینگی تود بازار تهران هستبی زحمت اگه پیداکردی آدرس فروشنده شو به ماهم معرفی کن ممنونت میشم
    چشم ،اگه جایی دیدم بهتون میگم البته بازار مشهد.
    راستش بکلایت چیز خیلی خیلی واجبی نیست من از سال 1380 که کامپیوتر خریدم تا هفته پیش با کیبرد بکلایت دار کار نکرده بودم ، احساس نیازی هم به بکلایت پیدا نکرده بودم.
    ببین کدوم برات اولویت بیشتری داره من که واسم رنگ زیاد مهم نبود واسه همین گفتم شکلاتی بگیرم که بکلایت داشته باشه

داره خودمونی میشه ALIREZA.000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مرسی اره 635 هست
    بیکسلهاش اگ با دقت نگاه کنی توی چشم میزنه.....:(
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از ALIREZA.000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه msf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون خیلی لطف کردی
    میشه دقیق توضیح بدید راستی نفهمیدم یعنی کنتراست پایینه یا رنگاش خوب نیس یا تیره س و ......

11. این کاربر از msf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض کیفیت صفحه نمایش : لطفا دانسته های خود را مطرح کنید .

کیفیت صفحه نمایش : لطفا دانسته های خود را مطرح کنید .

سلام دوستان میخواستم بدونم تو این رنج ( i5 وi7 ) کسی اطلاعی داره که سایر برندها صفحه نمایش شون دارای چه کیفیتی است . منظورم این که فکر نمیکنم اختلاف فاحشی تو این رنج قیمت باشه . به طور مثال v3 از ایسر هم همین کیفیت رو داره . دوستان اگر اطالاعاتی از سایر برندها دارند لطفا بزارا تا مقایسه خوبی صورت بگیره.
    Last edited by msm_353; 27-05-2013 at 00:13.

داره خودمونی میشه KAL-KOI-BABAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنون خیلی لطف کردی
    میشه دقیق توضیح بدید راستی نفهمیدم یعنی کنتراست پایینه یا رنگاش خوب نیس یا تیره س و ......
    آره تو دیجی کالا که گفته کنتراست پایینه.پیکسلها تقریبا معلوم هستند.البته خیلی مهم نیست.یعنی مشکلی نداره.من که خیلی علاقه به عکس نگاه کردن دارم تقریبا راضیم.فقط مشکل من گرم شدنشه که قسمت بالای سمت چپ کیبورد گرم میشه موقع بازی.البته زیرش هم گرم میشه که با کول پد قابل حله.انتظار چنین چیزی رو از لنوو که میگفتن کولینگش خوبه نداشتم.تو NoteBookCheck هم که review زد 500 رو نگاه کنی دمای اکثر نقاطش زیاده.سامسونگ np350 میانگین دماش 10 درجه پایینتره
    البته من تو این رنج قیمت چیزی بهتر از این پیدا نکردم و برای دوستم هم دیروز همین Z500 رو گرفتم.حالا تو اتاق دوتا Z500 سفید i5 داریم.....
    البته موضوع صفحه نمایش تا زمانی که کنار یه نوت بوک دیگه نذاریش خیلی معلوم نمیشه برات و عادت میکنی...
    به دلیل امتحانات خیلی نمیتونم به سایت سر بزنم.موقعی که من خریدم تاپیک 30 صفحه داشت اما حالا....
    این نشان از توانمندی بابای Z500 داره

14. 2 کاربر از KAL-KOI-BABAK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rosarianus's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام راستش منم لالن با نور 50% باهاش وبگردی میکنم و چندین نرم افزار کاربردی هم باز میکنم 2ساعت 2:15 بیشتر نگه نمیداره(10درصد باطری که داره حدوداً میزنه 17-18 دقیقه خاموش میشه)
    اگه بخوام با نور 100% و بازی سنگین باهاش کار کنم فکر کنم نیم ساعت هم جواب نده
    میدونی یه حسی بهم میگه ویندوز 8 با بالا اومدنش خیلی برنامها رو ران میکنه که اونا باعث میشن باطریش زود خالی شه یه win 7 نصب کن ضرر نداره
    حتی با درایورهایی که خود ویندوز 7 میشناسه تست کن ببین چجوریا جواب میده
    والا من با نور زیر 50% دارم کار می کنم.
    اتفاقا خودم هم به ویندوز8 شک کردم برای همین دیشب 7 ریختم. با 7 حدود 2 ساعت (1 ساعت و 50) جواب داد. راستش به نظر من زیاد راضی کننده نیست. اما فعلا چاره دیگه ای هم ندارم. زنگ زدم گارانتی سازگار گفتن فقط به لپ تاپ های خودشون سرویس خدمات میدن و قبول نکرد با هزینه برای من باتری تعویض کنه. گارانتی خودمم که هماهنگ بود و 17 روز لپ تاپ را خوابوند و میگن باتری را عوض کردن اما برا من سواله اگه عوض کردن تست نکردن؟ اگه تست کردن معیارشون چی بوده؟ تقریبا مطمئنم لپ تاپم باز نشده. اما نمی تونم اثبات کنم ....

دیگه چاره ای نیست بهتره سعی کنم دوباره حس خوب پیدا کنم و باهاش ارتباط برقرار کنم . با وزنی که داره احتال اینکه من زیاد بخوام ببرم اینور اونور کمه و توی خونه و محل کار هم معمولا دسترسی به برق شهری هست دیگه

لینو ، لینو .... چرا با ما نمی سازی؟

16. این کاربر از rosarianus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •