دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید که با سیستم ایران سازگار است.ودر ضمن فکر می کنم باید سیستمتان 4k باشد تا بتواند آن کدک مورد نظر را پشتیبانی کند . ولی باز هم تست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید که با سیستم ایران سازگار است.ودر ضمن فکر می کنم باید سیستمتان 4k باشد تا بتواند آن کدک مورد نظر را پشتیبانی کند . ولی باز هم تست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.به نظرتون این لکه ها طبیعین؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ممنون جناب متین پور. با لینکی که داده بودید آپدیت کردم مشکل حل شد. الان کدک H265 رو به خوبی اجرا میکنه
متشکرم
دوست عزیز
آن هاله ها طبیعی است.
سپاسگذارم از شما دوست عزیز.راهی نداره واسه برطرف کردن این هاله ها؟اگه این هاله ها سیاه تر شدن آن موقعه مشکلی است؟
Last edited by dvd2010; 25-04-2016 at 22:00.
نمیدونم هستین یا نه. ولی این چیز پی ان رو چطور ست کردین که اینترنت ازاد به تلوزیون برسه؟ کسی میدونه؟
دوست عزیز
توی آن تصاویر بدرستی معلوم نیست ولی اگر هاله ها خیلی باشد ممکن است که led بارتان ضعیف یا دچار سوخته گی شده باشد که این نور تلویزیون را کم می کند و در آخر که زیاد شود دیگر تلویزیون به درستی کار نخواهد کرد . با یک تعمیرکار مجرب مشورت کنید.
ممنون از شما بابت پاسخگوتون.یه سوال داشتم امروز منو مخفی را باز کردم این آیتم را دیدم به نظرتو پنل 120 هرتزه؟چون فروشنده بهم گفته بود رفرش تصویر 200 هرتز!تو سایتها هم انطباق تصویر را 200 هرتز زدن.[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگه این عدد مورد نظر نیست چظور میشه CMR را در منو مخفی پیدا کنم؟باتشکر
دوست عزیز
بله 120 هرتز است ولی 200 هرتز را هم پشتیبانی می کند.
با سلام
من تلویزیون سامسونگ 46f8880 دارم مشکلی که باهاش دارم کوچک بودن زیرنویسه با وجودی که تنظیمات نمایش زیرنویس بالاترینه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
Last edited by mohabl; 29-04-2016 at 18:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)