من برای خرید mp3 پلیر دو جا رفتم.یکی بازار طالقانی و دیگری فروشگاه مهر افروز داخل مجتمع پارک.که قیمتهاشون یکی بود.دیشب از دومی خرید کردم .توصیه می کنم برید اونجا خوش اخلاق هم هست
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
من برای خرید mp3 پلیر دو جا رفتم.یکی بازار طالقانی و دیگری فروشگاه مهر افروز داخل مجتمع پارک.که قیمتهاشون یکی بود.دیشب از دومی خرید کردم .توصیه می کنم برید اونجا خوش اخلاق هم هست
سلام بچه ها .
میگم قیمتا تی شرتا خاقانی چطوره ؟؟
یعنی از چند شروع میشه تا چند ؟؟
مرسی
یه سر پاشو برو اون جا ببین از کدومش خوشت میاد بعد قیمتش رو بپرس یه هوایی هم میخوری زودتر هم به جواب میرسی
کاملا تایید میشود![]()
خیلی بی مزه اینا .
تا حالا کسی بهتون گفته بود ؟؟
این مزه هارو برین تو ............. بریزین
بچه ها من میخوام یه هارد دست دوم بخرم کسی آشنا سراغ داره ؟
یا مغازه ای که هارد دست دوم بفروشه ؟
آره تو نمیری من یکی که خیلی بی مزه ام اما شما جدی نگیر . شما همین جا بشین جلوی مانیتور بالاخره یه روزی یکی میاد جوابت رو میده !
قسمت دوم : حالا هم همین کارو کردیم دیگه .
ادامه نمیدم !
یه توصیه بهت میکنم :Hard دست دوم نخر معمولا هیچ کس hard ش رو نمیفروشه مگر این که داشته باشه خراب شه . من یه مدت تو پاساژ طالقانی کار میکردم 90% کسایی که Hard میاوردن برای فروش هاردشون مشکل داشت . سر هم بندیش میکردن میاوردن که تا نسوخته پولش کنن . شانسیه که یه Hard سالم دست دوم گیر بیاری . خود من یک هارد دارم که داره خراب میشه گذاشتمش کنار دنبال مشتری میگردم تا بفروشمش (البته چند تا مشتری داشت ولی دلم نیمد کلاه سرشون بگذارم فکر هم نمیکنم هیچ وقت بفروشمش )
با این حال برو همون پاساژ طالقانی .
[QUOTE=Sharim;1398102
یه توصیه بهت میکنم :Hard دست دوم نخر معمولا هیچ کس hard ش رو نمیفروشه مگر این که داشته باشه خراب شه . من یه مدت تو پاساژ طالقانی کار میکردم 90% کسایی که Hard میاوردن برای فروش هاردشون مشکل داشت . سر هم بندیش میکردن میاوردن که تا نسوخته پولش کنن . شانسیه که یه Hard سالم دست دوم گیر بیاری . خود من یک هارد دارم که داره خراب میشه گذاشتمش کنار دنبال مشتری میگردم تا بفروشمش (البته چند تا مشتری داشت ولی دلم نیمد کلاه سرشون بگذارم فکر هم نمیکنم هیچ وقت بفروشمش )
با این حال برو همون پاساژ طالقانی .[/QUOTE]
ممنون دوست عزیز من از راهنماییت
ببین یه سوال دیگه هم ازت داشتم من اگه بخوام یه هارد بخرم (حالا چه نو چه دست دوم ) و مادربوردم هاردهای sata را پشتیبانی نکنه به نظر شما هارد sata بخرم ( که اروزنترم هست ) و با مبدل وصلش کنم یا همون یه هارد ide دیگه بخرم
به نظرت کدوم حالت بهتره
لطفا اگه برات امکان داره یکم در مورد هاردها راهنماییم کن (مارک ، قیمت و...)
من یه هارد 60 الان دارم میخوام درکنارش یه هارد دیگه هم بگذارم
ممنونت میشم
[quote=Sharim;1398102]آره تو نمیری من یکی که خیلی بی مزه ام اما شما جدی نگیر . شما همین جا بشین جلوی مانیتور بالاخره یه روزی یکی میاد جوابت رو میده !
قسمت دوم : حالا هم همین کارو کردیم دیگه .
ادامه نمیدم !
اولا اینکه من برا این گفتم کسی میدونه قیمتا چطوره چون وقت نداشتم برم .
دوما اینکه به تو ربطی نداره دیگه کسی جواب من رو میده یا نه .
این خز بازیام برو یه جا دیگه در بیار . با این کارات انجمنم خز کردی .
Ali_k جان بله من آشنا دارم اگه خواستی پیام خصوصی بده تا بهت Tel و Address را بدم..........
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)