دوستان من یه 2سالی هس که با یه دختری دوستم.من خودم شهر زندگی میکنم و اون دختر تو روستا نزدیک به شهر. وضعیت مالی ما زیاد خوب نیست ولی وضعیت اونا توپه. دوسش دارم و بهش قول ازدواج دادم. به نظر شما کارم درسته؟![]()
دوستان من یه 2سالی هس که با یه دختری دوستم.من خودم شهر زندگی میکنم و اون دختر تو روستا نزدیک به شهر. وضعیت مالی ما زیاد خوب نیست ولی وضعیت اونا توپه. دوسش دارم و بهش قول ازدواج دادم. به نظر شما کارم درسته؟![]()
جایی که باید برید.
سوال من اینه نیاز عاطفی و جن*سی فقط با ازدواج میشه بهش رسید؟
از دید من نیاز عاطفی و جن*سی فقط جزعی از ازدواج هست حدود 40درصد ازدواج و 60درصد موارد دیگه ست که باید اونارم در نظر گرفت که ایا در توان و قدرت ما هست یا خیر که بتونیم یه ازدواج رو انجام بدیم و توش موفق باشیم.
ولی اگه فقط همون 40درصد و نیاز عاطفی و جن*سی مد نظر باشه میشه با یه رابطه عادی و سطحی میشه به یهترین شکل بهش رسید و به راحتی هم ازش بیرون اومد که من بدون هیچ ایرادی اینو بهتون پیشنهاد میکنم و میگم دور ازدواج نرید و لازم هم نیست به قول دستمون نفس رو کنترل کنید یا خودتون رو خفه کنید بلکه میگم زندگی کنید.
از خودتون بیشتر بگید.سنتون.شغلتون.تحصیلات.ف رهنگ و اعتقادات خانوادگی...
ببین دوست عزیز اول از هر چیزی توی یک رابطه که قراره به ازدواج ختم بشه هم کفو بودن مهمه....یعنی شرایط مالی و اقتصادی و فرهنگی شما و اون خانم تقریبا برابر باشه....باید از یک طبقه اجتماعی باشید..اینکه خانواده خانم از شما وضعیت مالی بهترین دارن شاید باعث مشکلاتی درآینده بشه...
میتونی مشکلات رو از کسانی که شرایط مشابه داشتن بپرسی اما شاید یکی از مشکلات به رخ کشیده شدن وضعیت مالی دختر و خانوادش به شما باشه و همین امر ناراحتتون کنه در آینده...
در مورد قول ازدواج اشتباه کردید...تو شرایط امروزی قول و قرار گذاشتن یعنی با احساسات دیگران بازی کردن..نه اینکه منظورم این باشه که شما قصد اذیت و آزار یا بازی دادن اون خانم رو دارین..همین ک سئوالتون رو اینجا مطرح کردید نشون میده که نیتتون خیره...اما در کنار احساسات باید عقل رو هم مدنظر گرفت...قول شما باعث میشه خانم به شما دلبسته بشه...اگر خدایی ناکرده شما دلزده شدید ازش و نخواستینش میدونید چی به سر اون خانم میاد....؟گرفتاری ها و مشکلاتی ک بعد از جدایی براش پیش میاد غیر قابل جبرانه...
شما باید اول با خانوادتون صحبت میکردین و ببینین اونا راضی هستند یا نه و همینطور خانم هم همینکارو میکرد...
به هر حال سعی کن اگه تونستی به یک مشاوره خانواده و ازدواج مراجعه کنی..حتما بیشتر کمکت میکنه![]()
چیزایی که گفتید نه میتونه دلیل بر غلط بودن کارتون باشه درست بودن(مثل زندگی شهر و روستا یا شرایط مالی)
شما میگید قول دادید ولی نگفتید این قول واقعی بوده یا دروغ؟
اگه واقعا قول دادید خب پس دنبال عملی کردنش هم هستید پس اشتباهی درش نیست ولی اگه دروغ بوده و دنبال عملی کردن قولتون نیستید خب داستانش مشخصه.
در مورد شرایط متفاوتتون که گفتید فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه که نشه حل کرد و فقط به همت و تلاش شما و طرف مقابلتون بستگی داره که مثلا شما از لحاظ مالی بتونید خودتون رو چقدر بالا بکشید و طرفتون بتونه چقدر با شرایط شما وفق پیدا کنه.
دوست عزیز از نظر من (به عنوان یک متاهل) نیاز عاطفی که با ازدواج و بین همسران برقرار میشه رو در هیچ رابطه دیگری مثل دوستی یا رابطه عادی یا روابط فامیلی و ... نمیشه پیدا کرد . نیازی از جنس داشتن یک هم زبان و هم دل که توی ازدواج برطرف میشه 40 درصد نیست . یه نیاز خاصه که 100 درصد فقط با رابطه دایمی زن و مرد در ازدواج میشه بهش پاسخ داد.
Last edited by مصطفی; 11-01-2013 at 08:28.
ممنون من که قولم واقعیه و تازگیا خانواده هامون هم فهمیدن که باهم دوستیم... فقط میترسم نتونم شرایطم رو جور کنم![]()
ممنون از راهنماییتون خیلی عالی توضیح دادید بله ما خانواده هامون میدونن که باهم دوستیم. هر 2مون دانشجو ترم آخر کارشناسی هستیم... منم از این میترسم شرایط ازدواج رو نتونم جور کنم و از اینکه بهش قول دادم احساس میکنم زود بوده![]()
دوست گرامی درست متوجه منظور من نشدید.
من گفتم که ازدواج یه امری هست که جنبه های مختلف داره که از نیاز عاطفی و جن*سی 40درصدش رو در بر میگیره و 60درصد موارد دیگه هست مثل تشکیل یه خانوده مجزا، مستقل شدن ، داشتن تکیه گاه ، بچه دار شدن و خیلی موارد دیگه.
در مورد اینکه نیاز عاطفی فقط 100درصد از ازدواج بدست میاد با نظر شما موافقم ولی من میگم اگه کسی فقط و فقط نیاز عاطفی و جن*سی رو میخواد و امادگی برای مواردی که بالا گفتم رو نداره نباید ازدواج کنه و یه دوستی ساده و معقول میتونه براش خیلی خوب نیاز عاطفی و جن*سی رو براوده کنه.
باید ازدواج کنی پسرم
چرا که نه؟دخترا که هیولا نیستن!
همونطور که پسرا لولو نیستن![]()
آره ، منظور شما رو اشتباه متوجه شدم . ولی خب این درصد 40 و 60 برای عاطفی و ج ن س ی هم اینقدرها هم دقیق نیست !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)